Baroni

Baroni

Son dakika baroni haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan baroni ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını baroni haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Baroni

haberleri sayfasında son dakika yaşanan baroni gelişmeleri de dahil olmak üzere 456 baroni haberi bulunmuştur. Tüm baroni haberleri aşağıda listelenmiştir.
Baroni dayanamadı paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı
Baroni dayanamadı paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni aldı Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı orta sahası Cristian Baroni, 4-2'lik mağlubiyetin ardından "Bu onurlu forma çok ağırdır, biraz daha saygı lütfen" paylaşımında bulundu.
3.04.2023 Fenerbahçe
Alex de Souza, Aurelio ve Baroni'nin bütün özellikleri onda var! Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü 8 numara
Alex de Souza, Aurelio ve Baroni'nin bütün özellikleri onda var! Fenerbahçe'ye dünyaca ünlü 8 numara 8 numara arayışlarına devam eden ve Naby Keita, Mahmoud Dahoud gibi isimlerle ilgilenen Fenerbahçe'nin aslında bambaşka bir yıldızla görüşmelere başladığı öğrenildi. Kariyerinde Barcelona, Bayern Münih, Liverpool formaları giyen Brezilya asıllı orta sahanın Süper Lig'e gelmeye sıcak baktığı anlaşılırken, Ali Koç'un bu transferi Zajc'ın yerine düşündüğü ifade edildi.
28.02.2023 Fenerbahçe
Cristian Baroni: Galatasaray derbisinde Arda Turan'la kavga ettim maçı kazandık
Cristian Baroni: Galatasaray derbisinde Arda Turan'la kavga ettim maçı kazandık Fenerbahçe'nin eski Brezilyalı oyuncularından Cristian Baroni'nin Arda Turan itirafı bir hayli dikkat çekti. Şu anda 39 yaşında olan Baroni, "Bir Galatasaray maçı öncesi ısınıyorduk. Isınma esnasında Türk futbolunun idollerinden biri olan Arda Turan yanımdan geçiyordu. Bir anda onu ittim. Ortada hiçbir şey yoktu ama bazen futbolcu olarak böyle şeylere ihtiyaç duyuyorsunuz." ifadelerini kullandı.
24.11.2022 Fenerbahçe
3 eski Fenerbahçeli yıldızı açıkladı! 'Bunlarla konuştum sonra gelmeye karar verdim'
3 eski Fenerbahçeli yıldızı açıkladı! 'Bunlarla konuştum sonra gelmeye karar verdim' Fenerbahçe'nin Cagliari'den transfer edip İstanbul'a getirdiği Joao Pedro'nun açıklamaları camiada bir hayli dikkat çekti. Sarı Lacivertli takım hakkında Alex de Souz'dan bilgi aldığını söyleyen Pedro, Bruno Alves ve Baroni'yi de sözlerine ekledi.
24.07.2022 Fenerbahçe
Baroni'den Galatasaraylıları kızdıran paylaşım
Baroni'den Galatasaraylıları kızdıran paylaşım UEFA Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray'ın Real Madrid'e 6-0'lık mağlup olmasının ardından Fenerbahçe'de bir dönem forma giymiş eski futbolcu Baroni'den Sarı Kırmızılılar'ı kızdıran bir paylaşım geldi.
7.11.2019 Futbol
Engin Baytar, Merit Alsancak Yeşilovaspor'da!
Engin Baytar, Merit Alsancak Yeşilovaspor'da! Bir dönem Süper Lig'de Trabzonspor ve Galatasaray formalarını terleten Engin Baytar'ın yeni takımı belli oldu.
18.09.2018 Futbol
Cristian Baroni'nin yeni adresi Kıbrıs!
Cristian Baroni'nin yeni adresi Kıbrıs! Fenerbahçe'de 5 yıl forma giyen Baroni, sürpriz bir kararla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ekibi Merit Alsancak Yeşilovaspor'a 1 yıllığına transfer oldu.
9.09.2018 Futbol
Kuyt'a muhteşem veda! Türkiye'den çok sayıda isim...
Kuyt'a muhteşem veda! Türkiye'den çok sayıda isim... Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Dirk Kuyt, birçok yıldız ismin yer aldığı jübileyle yeşil sahalara veda etti.
27.05.2018 Fenerbahçe
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek Kuyt’ın vedasına gidecek olan Aykut Hoca, Ada ekibinin teknik direktörü olacak.
20.05.2018 İngiltere
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek
Kocaman Kuyt'ın jübilesinde Liverpool'un başına geçecek Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Dirk Kuyt jubilesinde Kuyt'ın takımını çalıştıracak ve Liverpool'un teknik direktörü olacak. Hollanda başta olmak üzere futbol dünyasından çok sayıda ünlü ismin katılması beklenen jübile maçında Aykut Kocaman da hazır bulunacak.
20.05.2018 Fenerbahçe
İşte Baroni'nin yeni takımı!
İşte Baroni'nin yeni takımı! Bir dönem Fenerbahçe forması giyen Cristian Baroni, Brezilya 2. lig takımlarından Sao Caetano'ya transfer oldu.
23.01.2018 Futbol
Salih'ten çok özel açıklamalar!
Salih'ten çok özel açıklamalar! Bucaspor altyapısından yetiştikten sonra Fenerbahçe'de yükselişe geçen ardından Roma'ya transfer olan, daha sonrasında tekrardan Fenerbahçe'ye dönen ve şimdi de İsviçre Ligi takımlarından Sion'da forma giyen Salih Uçan, liglerin devre arasına girmesiyle birlikte, Fenerbahçe'ye transfer olma öyküsünden, Roma'ya gidişine, Totti ve De Rossi'den İsviçre Ligi'ne, Süper Lig'deki şampiyonluk yarışından beğendiği futbolculara kadar bir çok konuda Doğan Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
30.12.2017 Fenerbahçe
Güney Amerika'nın en büyüğü Gremio!
Güney Amerika'nın en büyüğü Gremio! Brezilya ekiplerinden Gremio, tarihinde 3. kez Copa Libertadores şampiyonu oldu.
30.11.2017 Futbol
Cristian Baroni imzayı attı!
Cristian Baroni imzayı attı! Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen 34 yaşındaki orta saha oyuncusu Cristian Baroni'nin yeni takımı belli oldu.
5.09.2017 Futbol
Çağla veda etti!
Çağla veda etti! Çağla Büyükakçay, sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) tek kadınlar ikinci turunda ABD'li rakibi Shelby Rogers'a 7-6 ve 6-4'lük setlerle 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Çağla Büyükakçay ikinci tura yükseldi
Çağla Büyükakçay ikinci tura yükseldi Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık'ta (Roland Garros) Çağla Büyükakçay, tek kadınlarda Hırvat Mirjana Lucic-Baroni'yi 2-0 yenerek ikinci tura çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Murray Roma Açık'tan ikinci turda elendi
Murray Roma Açık'tan ikinci turda elendi Roma Açık Tenis Turnuvası’nda tek erkeklerde 1 numaralı seribaşı ve geçen yılın şampiyonu Büyük Britanyalı Andy Murray ikinci turda elendi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ağır sözler: Onun sözüne asla güvenilmez!
Ağır sözler: Onun sözüne asla güvenilmez! Fenerbahçe'nin efsane ismi Alex de Souza, Arjantinli eski yıldız Sorin ve Brezilyalı Amoroso ile beraber sunduğu Resenha ESPN isimli televizyon programında Cristian Baroni ile Arjantinli golcü Lucas Pratto'yu konuk etti.
12.04.2017 Fenerbahçe
Avustralya Açık'ta rüya final
Avustralya Açık'ta rüya final Williams kardeşler Serena-Venus, 2009'dan sonra ilk kez bir Grand Slam finalinde karşı karşıya gelecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
Yarı final biletini cebine koydu! İşte rakibi...
Yarı final biletini cebine koydu! İşte rakibi... Serena Williams yarı finalde Hırvat Lucic-Baroni ile oynayacak
10.11.2021 Diğer Sporlar
Baroni ailesinden ‘Türkiye’ mesajı
Baroni ailesinden ‘Türkiye’ mesajı Fenerbahçe'nin eski futbolcusu kamera karşısına geçerek Türkiye'ye destek verdi
24.09.2021 Fenerbahçe
Cristian Baroni futbolu bıraktı
Cristian Baroni futbolu bıraktı Fenerbahçe tarihinde özel yeri olan futbolculardan Cristian Baroni, henüz 32 yaşında olmasına rağmen yeşil sahalara veda etti.
24.09.2021 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Baroni ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki baroni haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.