Bakan Pakdemirli’den zincir marketlere KDV’ye ek yüzde 7 indirim çağrısı
Bakan Pakdemirli’den zincir marketlere KDV’ye ek yüzde 7 indirim çağrısı Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, zincir marketler yüzde 7’lik KDV indiriminin ardından kampanyaya 7 indirimle daha katkı sağlamaları yönünde çağrı yaptı.
18.02.2022 Ekonomi
Bakan Pakdemirli: Belediyemizin tarıma ekstra kaynak ayırması bizleri mutlu eder
Bakan Pakdemirli: Belediyemizin tarıma ekstra kaynak ayırması bizleri mutlu eder İzmir'de gerçekleştirilen 17. Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı açılışında konuşan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, tarıma büyük kaynak ayırdıklarını ifade ederek, belediyelere de "Belediyemizin de ekstra kaynak ayırması bizleri mutlu eder. Ancak burada yapılan işlerin ayak izlerinin daha belirgin olmasını arzu ediyoruz. Biz yapılan işlerde alkışlamasını biliriz" mesajı gönderdi.
2.02.2022 Gündem
Bakan Pakdemirli: Üreten kesimin moralini bozmaya kimsenin hakkı yok
Bakan Pakdemirli: Üreten kesimin moralini bozmaya kimsenin hakkı yok Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 2021 yılında tarımsal dış ticaret fazlasının geçen yıla göre yüzde 31 artışla 7 milyar 200 milyon dolara yükseldiğini belirterek, “Türkiye’de üreten kesimin moralini bozmaya hakkımız yok. Türkiye’de bizim tek bir şeye ihtiyacımız var. Bizim çiftçimizin sırtı sıvazlansın, bu konuda iyi olduğuna dair moral verilsin, beklemediğiniz her şeyi yapar” dedi.
1.02.2022 Ekonomi
Bakan Pakdemirli 'açık açık söylüyorum' diyerek duyurdu! 'Zam yapanlara büyük ceza kesilecek'
Bakan Pakdemirli 'açık açık söylüyorum' diyerek duyurdu! 'Zam yapanlara büyük ceza kesilecek' Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, aldıkları şikayetler üzerine harekete geçerek tarımsal alanda hibe ile makine alan çiftçinin aldığı ürünlere zam yapanlara büyük cezalar kesileceğini belirterek, “Bununla ilgili ben açık açık söylüyorum, Tarım ve Orman Bakanlığı’nı arayın, özellikle özel kalemi arayın. Kimsenin benim üreticimin payından, hibesinden çalmaya hakkı yoktur” dedi.
28.01.2022 Ekonomi