Karadutun bilinmeyen 5 mucizevi faydası
Karadutun bilinmeyen 5 mucizevi faydası Besin değeri ve sağlık yararları nedeniyle son yıllarda sıkça tüketilen karadut bağışıklık sisteminin de en büyük destekçisi. Özellikle koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu süreçte uzmanlar bağışıklığımızı korumamız için karadutun tüketilmesini öneriyor. Virüse karşı kalkan görevi gören karadutun faydalarını Diyet ve Beslenme Uzmanı Esra Şahin anlattı.
3.06.2021 Sağlık
Öyle bir faydası var ki şaşıracaksınız! Susam yağı ile pişirirseniz...
Öyle bir faydası var ki şaşıracaksınız! Susam yağı ile pişirirseniz... Kendine has aromasıyla bahar sofralarının sağlık deposu bakla, Covid-19’dan korunmada büyük öneme sahip olan bağışıklık sistemini desteklemesiyle de öne çıkıyor. Beslenme ve Diyet Uzmanı Deniz Nadide Can, baklanın çok bilinmeyen 5 önemli faydasını sıraladı, önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.
14.05.2021 Sağlık
Evde ekşi maya nasıl yapılır? Ekşi maya yapılışı ve ekşi mayalı ekmek tarifi
Evde ekşi maya nasıl yapılır? Ekşi maya yapılışı ve ekşi mayalı ekmek tarifi Anadolu ekmeklerinin en büyük sırrı ekmeklerin evde hazırlanan ekşi mayadan yapılmasıdır. Ekşi mayadan yapılan ekmekler hem sindirimi kolaylaştırıyor hem de içinde bulunan yararlı bakteriler sayesinde de bağışıklığı güçlendiriyor. Siz de evde ekşi mayanızı hazırlayabilir, ekmeklerinizi yaparken de bu ekşi mayayı kullanabilirsiniz. Peki,Evde ekşi maya nasıl yapılır? İşte garantili ekşi maya tarifi...
19.04.2020 Gündem