Bacary Sagna

Bacary Sagna

Son dakika Bacary Sagna haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bacary Sagna ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bacary Sagna haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bacary Sagna

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bacary sagna gelişmeleri de dahil olmak üzere 48 bacary sagna haberi bulunmuştur. Tüm bacary sagna haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tudor ilk maçında puanla tanıştı
Tudor ilk maçında puanla tanıştı Eski Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, yeni takımı Udinese ile çıktığı ilk maçta Benevento karşısında deplasmanda 3-3 beraberlik yaşadı.
29.04.2018 İtalya
Dünya yıldızından Galatasaray ve Beşiktaş cevabı
Dünya yıldızından Galatasaray ve Beşiktaş cevabı Manchester City'den ayrıldıktan sonra yaklaşık 1 yıl kulüpsüz kalan ve son olarak İtalya Serie A'nın son sırasında yer alan Benevento ile sözleşme imzalayan Bacary Sagna, dikkat çekici ifadelerde bulundu.
22.02.2018 Galatasaray
Samir Nasri şoke etti! Büyük sürpriz
Samir Nasri şoke etti! Büyük sürpriz Bacary Sagna'yı transfer eden Benevento'nun, bonservisi ellerinde olan Samir Nasri ve Alexandre Song'u da transfer etmek istediği belirtildi.
6.02.2018 İtalya
İngilizler transferi abarttı!
İngilizler transferi abarttı! İngiltere Premier Lig'de gelecek sezona şampiyonluk iddiasıyla hazırlanan Chelsea, Arsenal ve Manchester ekipleri transfer döneminde rekora doymuyor.
27.07.2017 İngiltere
Sagna imzaya geliyor
Sagna imzaya geliyor Kadrosuna Ekong, Titi ve Barış Yardımcı’yı katan Bursaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Avusturya kampında Leeds United’ı 3-0 yenen İngolstadt ile 0-0 berabere kalan Yeşil-Beyazlılar’da takviye çalışmaları hız kazanmış durumda.
20.07.2017 Futbol
Bursaspor'un kulağı Sagna'da
Bursaspor'un kulağı Sagna'da Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, transfer çalışmaları çerçevesinde son olarak Manchester City takımının formasını giyen Bacary Sagna ile ilgilendiklerini belirterek, ''Futbolcu ile görüşüldü, teklifimiz yapıldı.'' dedi.
15.07.2017 Futbol
Dünya yıldızı Bursa'ya yakın
Dünya yıldızı Bursa'ya yakın Geçen sezon ligde kalmayı son haftada garantileyen ve bu sezon bunu yaşamak istemeyen Bursaspor transfer çalışmalarını sürdürüyor.
13.07.2017 Futbol
Bursaspor dünya yıldızını istiyor!
Bursaspor dünya yıldızını istiyor! Bursaspor, Manchester City'den ayrılan 34 yaşındaki sağ bek Bacary Sagna'yı transfer etmek istiyor
13.07.2017 Futbol
Galatasaray yeni sağ bekini buldu!
Galatasaray yeni sağ bekini buldu! G.Saray sağ bek arayışlarını sürdürürken rotayı Bacary Sagna’ya çevirdi.
3.07.2017 Galatasaray
Yıldızlar takım arıyor
Yıldızlar takım arıyor Avrupa futbolunda geçen sezonki kulüpleriyle sözleşme süresi sona eren dünyaca ünlü birçok yıldız, gelecek sezon için teklif bekliyor.
22.06.2017 Futbol
Manchester City'de 4 ayrılık birden
Manchester City'de 4 ayrılık birden İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City, Gael Clichy, Jesus Navas, Bacary Sagna ve Willy Caballero'nun sezon sonunda bitecek sözleşmelerinin yenilenmeyeceğini açıkladı.
25.05.2017 İngiltere
Galatasaray, Manchester City'i istiyor!
Galatasaray, Manchester City'i istiyor! Igor Tudor’un raporu sonrasında Guardiola’nın yeni sezonda istemediği Denayer, Mangala ve Zabaleta, Aslan için öncelikli isimler. Golcü Wilfried Bony de listede
22.05.2017 Galatasaray
Sürpriz transfer önerisi: Bacary Sagna!
Sürpriz transfer önerisi: Bacary Sagna! Eboue'nin ayrıldığı günden beri sağ bek sorunu çözülmeyen Galatasaray transferde bu bölgeye takviye yapmayı planlıyor.
14.04.2017 Futbol
Hakemi sosyal medyada eleştiren Sagna'ya ceza
Hakemi sosyal medyada eleştiren Sagna'ya ceza İngiltere Futbol Federasyonu, hakemin yönetimini sosyal medyada eleştiren Sagna'ya 40 bin sterlin para cezası verildiğini duyurdu.
17.01.2017 İngiltere
Deschamps temkinli konuştu
Deschamps temkinli konuştu İddialı sözlerden kaçınan Deschamps, "Önümüzde çok özel bir unvan duruyor" dedi.
23.09.2021 Futbol
Fransa'da Mathieu kadrodan çıkarıldı
Fransa'da Mathieu kadrodan çıkarıldı Barcelonalı defans oyuncusu Jeremy Mathieu, Fransa'nın, ev sahipliği yapacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edeceği kadrosundan çıkarıldı.
23.09.2021 Futbol
Fransa Milli Futbol Takımı'nın 23  kişilik aday kadrosu belli oldu
Fransa Milli Futbol Takımı'nın 23 kişilik aday kadrosu belli oldu Fransa'nın, 10 Haziran-10 Temmuz tarihlerinde ev sahipliği yapacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2016) mücadele edeceği kadrosu açıklandı.
12.05.2016 Futbol
City'den bir transfer daha!
City'den bir transfer daha! Manchester City, transfer sezonundaki 6. imzayı, Porto'nun Fransız defans oyuncusu oyuncusu Eliaquim Mangala'ya attırdı
11.08.2014 Futbol
Devler Ligi'nin gediklisi!
Devler Ligi'nin gediklisi! İngiliz ekibi Arsenal, özellikle bu önemli organizasyondaki deneyimiyle dikkati çekiyor.
8.08.2014 Beşiktaş
Transfer tamam sıra tatilde
Transfer tamam sıra tatilde Senegal asıllı Fransız futbolcu Bacary Sagna, Arsenal’den Manchester City’ye geçerek transfer bombasını patlattı ve hemen ardından eşini de alıp Miami’ye gitti...
22.07.2014 Magazin
Bacary Sagna'dan oruç itirafı!
Bacary Sagna'dan oruç itirafı! Fransa Milli Takımı'nın Müslüman yıldızı Bacary Sagna Ramazan dolayısıyla mesaj paylaştı.
27.06.2014 Futbol
Arsenal'de büyük yaprak dökümü!
Arsenal'de büyük yaprak dökümü! Arsenal'de tam 11 futbolcuyla yollar ayrılıyor.
26.06.2014 Futbol
Ne G.Saray Ne Fener! İşte yeni takımı...
Ne G.Saray Ne Fener! İşte yeni takımı... Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Bacary Sagna, Manchester City forması giyecek.
13.06.2014 Futbol
İşte Dünya Kupası'na katılan takımların kadroları
İşte Dünya Kupası'na katılan takımların kadroları FIFA, 2014 Dünya Kupası'nda mücadele edecek 32 takımın nihai kadrosunu onadı
5.06.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Bacary Sagna ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bacary sagna haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.