BİLFEN Yayıncılık deneme sınavı sonuçları açıklandı mı?
BİLFEN Yayıncılık deneme sınavı sonuçları açıklandı mı? BİLFEN Yayıncılık tarafından yapılan deneme sınavı sonuçları merak ediliyor. Peki, BİLFEN Yayıncılık deneme sonuçları açıklandı mı?
26.10.2023 Eğitim
BİLFEN deneme sonuçları açıklandı mı?
BİLFEN deneme sonuçları açıklandı mı? BİLFEM Okulları tarafından yapılan deneme sınavı sonuçları merak ediliyor. Peki, BİLFEN deneme sonuçları açıklandı mı?
9.12.2022 Eğitim
YKS tüyoları! YKS öncesi ne yapmalı?
YKS tüyoları! YKS öncesi ne yapmalı? Üniversite hayali kuran 2.6 milyon adayın gözü, 26-27 Haziran’da düzenlenecek YKS sınavına çevrildi. YKS’ye kalan 10 günlük sürede adayların sınav heyecanını atlatmaları ve YKS tüyolarına odaklanmaları gerekiyor. Uzmanlar, YKS öncesinde adayların sınava dair korku ve önyargılardan arınmalarını ve sınav öncesi mutlaka saat tutarak deneme testi çözmelerini öneriyor. Peki, YKS öncesi ne yapmalı? İşte YKS tüyoları!
16.06.2021 Eğitim
Eğitimcilerden AYT yorumları! YKS hakkında eğitimciler ne diyor? Eğitimcilere göre AYT zor muydu?
Eğitimcilerden AYT yorumları! YKS hakkında eğitimciler ne diyor? Eğitimcilere göre AYT zor muydu? 2,5 milyon öğrenci 2020 YKS sınavının ikinci oturumu olan AYTde ter döktü. Uzun ve zorlu maratonun ardından öğrencilerin ifadelerine göre uzmanlar da sınavı yorumladı. Peki, YKS hakkında eğitimciler ne diyor? Eğitimcilere göre AYT zor muydu? YKS nasıldı? İşte eğitimcilerden ilk AYT değerlendirmeleri...
28.06.2020 Eğitim
Uzmanından YKS için son ay önerisi
Uzmanından YKS için son ay önerisi Binlerce adayın üniversiteli olmak için ter dökeceği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için sayılı günler kaldı. Bilfen Liseleri Rehberlik Bölüm Başkanı Sebahat Başusta, bu süreci verimli geçirmek için öğrencilere tavsiyelerde bulundu.
2.06.2020 Eğitim
Son SBS’de gece yarısı kâbusu!
Son SBS’de gece yarısı kâbusu! Almanca ve Fransızca öğrencileri şok oldu
29.09.2021 Gündem