Avrupa Halter Şampiyonası

Avrupa Halter Şampiyonası

Son dakika AVRUPA Halter Şampiyonası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan AVRUPA Halter Şampiyonası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını AVRUPA Halter Şampiyonası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Avrupa Halter Şampiyonası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan avrupa halter şampiyonası gelişmeleri de dahil olmak üzere 153 avrupa halter şampiyonası haberi bulunmuştur. Tüm avrupa halter şampiyonası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ermenistan'da skandal görüntü! Azerbaycan bayrağını yaktılar
Ermenistan'da skandal görüntü! Azerbaycan bayrağını yaktılar Ermenistan'da düzenlenen Avrupa Halter Şampiyonası açılışında büyük bir skandala imza atıldı. Açılış töreninde Azerbaycan bayrağı yakıldı. Azerbaycan'dan konuyla ilgili büyük tepki geldi.
15.04.2023 Diğer Sporlar
Naim Süleymanoğlu ölüm yıldönümünde anılıyor! Naim Süleymanoğlu kaç yaşında, neden öldü? 46 kere dünya rekoru kıran Süleymanoğlu’nun hayatı!
Naim Süleymanoğlu ölüm yıldönümünde anılıyor! Naim Süleymanoğlu kaç yaşında, neden öldü? 46 kere dünya rekoru kıran Süleymanoğlu’nun hayatı! Naim Süleymanoğlu kimdir, kaç yaşında, neden öldü? Naim Süleymanoğlu ölüm yıl dönümünde anılıyor. Halter tarihine geçen, cep herkül lakabıyla nam salan Naim Süleymanoğlu 18 Kasım 2017'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Süleymanoğlu’nun bugün ölüm yıl dönümü. İşte Naim süleymanoğlu’nun hayatı…
18.11.2021 Gündem
Avrupa Halter Şampiyonası'nda rekor!
Avrupa Halter Şampiyonası'nda rekor! Avrupa Halter Şampiyonası’nda milli sporcu Daniyar İsmayilov, koparmada 160 kilo kaldırarak Avrupa rekoru kırdı ve altın madalya kazandı. Milli halterci Daniyar İsmayilov, koparmanın ardından toplamda da altın madalya kazanarak Avrupa şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Halterde 15 yaşındaki şampiyon dünya rekoru kırdı!
Halterde 15 yaşındaki şampiyon dünya rekoru kırdı! İsrail'de düzenlenen Yıldızlar ve 15 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda şampiyonluğu Türk halterci Hakan Şükrü Kurnaz kazandı. Dünya rekoru kıran 15 yaşındaki milli sporcunun babası, bu gururunu sosyal medyaya paylaştı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Naim Süleymanoğlu kimdir? Naim Süleymanoğlu kaç kiloydu, boyu ne kadardı?
Naim Süleymanoğlu kimdir? Naim Süleymanoğlu kaç kiloydu, boyu ne kadardı? Türk spor tarihinin en iyi haltercilerinden biri olarak kabul edilen Naim Süleymanoğlu’nun hayatı beyaz perdeye taşındı. 22 Kasım’da vizyona girecek film öncesi Naim Süleymanoğlu hakkında merak edilenler de artış gösterdi. Peki, dünya çapında tanınan sporcu Naim Süleymanoğlu kimdir? Naim Süleymanoğlu kaç kiloydu, boyu ne kadardı?
20.11.2019 Yaşam
Bakan Kasapoğlu milli haltercileri kabul etti
Bakan Kasapoğlu milli haltercileri kabul etti Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gürcistan’da düzenlenen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası ile ABD’de yapılan Yıldızlar Dünya Halter Şampiyonası’nda madalya kazanan sporcuları makamında kabul etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu'ndan milli haltercilere tebrik
Bakan Kasapoğlu'ndan milli haltercilere tebrik Türk Milli Takımı, Avrupa Halter Şampiyonası'nda 3 altın, 6 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı. Kadınlarda Şaziye Erdoğan ve erkeklerde Daniyar İsmayilov altın madalya kazanan isimler oldu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu milli haltercileri kutladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telgrafı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tebrik telgrafı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Halter Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Şaziye Erdoğan'ı tebrik etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Milli haltercimiz Şaziye Erdoğan Avrupa Şampiyonu
Milli haltercimiz Şaziye Erdoğan Avrupa Şampiyonu Avrupa Halter Şampiyonası'nda podyuma çıkan milli sporcu Şaziye Erdoğan, kadınlar 45 kilo koparma ve toplamda altın, silkmede gümüş madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Dilara Narin, Avrupa şampiyonu oldu!
Dilara Narin, Avrupa şampiyonu oldu! Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar 75 kiloda Dilara Narin, Avrupa şampiyonu oldu.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Naim Süleymanoğlu yaşamını yitirdi
Naim Süleymanoğlu yaşamını yitirdi Olimpiyat şampiyonu eski milli halterci Naim Süleymanoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
10.11.2021 Diğer Sporlar
23 günde 2 Avrupa şampiyonluğu!
23 günde 2 Avrupa şampiyonluğu! Halterde 23 günde iki kez Avrupa şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza atan Caner Toptaş, yeni hedefini olimpiyat şampiyonluğu olarak belirledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Naim Süleymanoğlu ile ilgili son dakika gelişmesi!
Naim Süleymanoğlu ile ilgili son dakika gelişmesi! Rekorların adamı Naim Süleymanoğlu bitkisel hayata girmişti. Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu haltercimiz Naim Süleymanoğlu karaciğer yetmezliğinden ölümle pençeleşiyordu. Ancak Naim Süleymanoğlu'nun doktoru, Süleymanoğlu'nun şuurunun açıldığını ve konuşabildiğini açıkladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Halterde millilerden madalya yağmuru
Halterde millilerden madalya yağmuru Türkiye, 15 ve 17 Yaş Altı Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası'nın ilk 2 gününde 12 madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Halterde şüphe yok!
Halterde şüphe yok! Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Tamer Taşpınar, dopingin önüne geçtiklerini belirterek, bu nedenle Avrupa Şampiyonası'nda kazanılan madalyaların daha "kıymetli" olduğunu söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Ahmet Turan Okyay, koparmada bronz madalya kazandı
Ahmet Turan Okyay, koparmada bronz madalya kazandı Avrupa Halter Şampiyonası'nda erkekler 69 kiloda Türkiye'yi temsil eden Ahmet Turan Okyay, koparmada bronz madalya elde etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Sümeyye Kentli, silkmede bronz madalya kazandı
Sümeyye Kentli, silkmede bronz madalya kazandı Avrupa Halter Şampiyonası'nda kadınlar 58 kiloda Türkiye'yi temsil eden Sümeyye Kentli, silkmede bronz madalya aldı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bediha Tunadağı'ndan bronz madalya
Bediha Tunadağı'ndan bronz madalya AVRUPA Halter Şampiyonası'nda mücadele eden Bediha Tunadağı, bronz madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Altın adamlar Hurşit ve Bünyamin!
Altın adamlar Hurşit ve Bünyamin! Avrupa Halter Şampiyonası'nda erkekler 62 kiloda yarışan Hurşit Atak, silkme ve toplam, Bünyamin Sezer ise koparmada altın madalya kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Halterde bir doping daha!
Halterde bir doping daha! Nurcan Taylan’dan sonra halterde bir doping skandalı daha patladı. 2016 Rio Olimpiyatları'nda yarışmaya hazırlanan milli sporcumuz Sibel Özkan'ın, gümüş madalya kazandığı 2008 Olimpiyatları’ndan sonra alınan numunesi pozitif çıktı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Madalya yağmuru dinmiyor
Madalya yağmuru dinmiyor Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nın 4. gününde 3 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandık.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Halterde madalya yağmuru
Halterde madalya yağmuru Gençler ve 23 Yaş Altı Avrupa Halter Şampiyonası'nın üçüncü gününde 10 madalya geldi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Emrah Aydın'dan 3 altın madalya!
Emrah Aydın'dan 3 altın madalya! Avrupa Halter Şampiyonası'nın ikinci gününde Türk sporcular 3 altın, 3 gümüş madalya kazandılar.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Halterde 1 gümüş 3 bronz madalya!
Halterde 1 gümüş 3 bronz madalya! Milli sporcular ilk günde dört madalya topladı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Halter'de 44 madalya
Halter'de 44 madalya 15 Yaş Altı ve Yıldızlar Avrupa Halter Şampiyonası'nda Türk sporcular, 44 madalya kazanarak başarılı bir performans sergiledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar

Benzer Haber Etiketleri

Avrupa Halter Şampiyonası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki avrupa halter şampiyonası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.