Avcılar’da, hırsızlığı önlemeye çalışan adam 7 kişilik grubun saldırısına uğradı!
Avcılar’da, hırsızlığı önlemeye çalışan adam 7 kişilik grubun saldırısına uğradı! Avcılar’da, çalıştığı iş yerine ait demir ve tahtaları çalan kişiye müdahale etmeye çalışan adam, iddiaya göre kafede oturan Gelecek Partisi üyesi bir grubun saldırısına uğradı. Silahla darp edilen ve bıçakla kasığından ağır yaralanan 5 çocuk babası adam çalışmaz duruma gelirken, olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişiden 2’si tutuklandı. Uluyol’un darp edilme ve bıçaklanma anı güvenlik kamerasına yansıdı.
7.02.2022 Yaşam
Avcılar'da hırsızlığı önlemek isteyen adama 7 kişi saldırdı! Her şey anbean kamerada!
Avcılar'da hırsızlığı önlemek isteyen adama 7 kişi saldırdı! Her şey anbean kamerada! Avcılar’da, hırsızlığı önlemeye çalışan adam 7 kişilik grubun saldırısına uğradı.. O anlar kamerada...
7.02.2022 Gündem
Avcılar'da dehşet anları! Kılıç, satır ve bıçaklarla...
Avcılar'da dehşet anları! Kılıç, satır ve bıçaklarla... Avcılar'da, Suriye uyruklu kişilerin işlettikleri öğrenilen restorandan sürekli yemek alarak 30 bin lira borçlandıkları, kendilerinden para istenince de restoranı kılıç, satır ve bıçakla basarak kasadaki 5 bin lirayı gasp ettikleri iddia edilen yine Suriye uyruklu olan 4 kişi tutuklandı. Restorana baskın anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.
3.02.2020 Gündem