ATA AÖF sınav sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? ATA AÖF sınav sonucu sorgulama 2021-2022
ATA AÖF sınav sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? ATA AÖF sınav sonucu sorgulama 2021-2022 ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF güz dönemi ara sınav sonuçları merak ediliyor. Binlerce öğrenci sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi sorguluyor. İşte ATA AÖF sınav sonucu sorgulama detayları…
26.11.2021 Eğitim
ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı! SORGULAMA EKRANI ve ATA AÖF harf notu karşılıkları- aralıkları
ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı! SORGULAMA EKRANI ve ATA AÖF harf notu karşılıkları- aralıkları ATA AÖF sonuçları açıklandı. 30 Kasım-11 Aralık tarihinde gerçekleştirilen ATA AÖF güz dönemi sonu sınavlarının açıklanmasıyla adaylar erişim sayfasına yöneldi. ATA AÖF sınav sonuçlarının öğrenilmesiyle harf notu karşılıklarını araştırılma başlandı.
22.12.2020 Eğitim
ATA AÖF sınav programı (30 Kasım Pazartesi)| ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
ATA AÖF sınav programı (30 Kasım Pazartesi)| ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ATA AÖF online vize sınavları başladı. ATA AÖF vize sınav programı ile sınav esnasında uyulacak kurallar için bir de bilgilendirme metni yayımlandı. Buna göre sınavda artık cevapları işaretledikten sonra geri dönmek engellendi. Sınav ekranında önceki sorulara ve boş bıraktığınız sorulara tekrar geri gitmek engellendi. Bir soruyu cevapladıktan ya da “boş bırak” seçeneğini işaretledikten sonra “Sonraki” butonunu kullanarak bir sonraki soruya geçiş yapabilecek. Peki, ATA AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
30.11.2020 Eğitim