MSÜ baraj puanı kaç? 2023 MSÜ kadın erkek taban puanları açıklandı mı? Harp Okulları, Astsubay Meslek Yüksekokulu, Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu
MSÜ baraj puanı kaç? 2023 MSÜ kadın erkek taban puanları açıklandı mı? Harp Okulları, Astsubay Meslek Yüksekokulu, Bando Astsubay Meslek Yüksekokulu 2023 Millî Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 2 Nisan 2023 tarihinde uygulandı, bugün MSÜ sonuçları erişime açıldı. Adaylar sonuçların açıklanmasıyla birlikte "MSÜ baraj puanı kaç 2023? MSÜ taban puanları açıklandı mı? sorularına yanıt aramaya başlandı. Peki, MSÜ kadın erkek taban puanları belli oldu, 2023 MSÜ baraj puanı kaç?
27.04.2023 Eğitim
Milli Savunma Üniversitesi tatil edildi mi? Harp okulları, Astsubay meslek yüksekokulları ve harp enstitüleri tatil mi?
Milli Savunma Üniversitesi tatil edildi mi? Harp okulları, Astsubay meslek yüksekokulları ve harp enstitüleri tatil mi? Türk Silahlı Kuvvetlerinde de corona virüsü salgınıyla mücadele kapsamında önemli tedbirler alındı. Bakanlık bünyesinde oluşturulan Covid-19 ile Mücadele Merkezi'nde (COMMER) Bakanlık ile bağlı birlik, karargah ve kurumlarında salgına karşı gerekli korumanın oluşturulması amaçlandı. Türkiye ve dünyadaki tüm gelişmelerin yakından takip edildiği merkezde takip ve izlemenin yanı sıra planlama, yönetim ve yönlendirme fonksiyonları da yerine getiriliyor. Milli Savunma Üniversitesi tatil edildi mi? Harp okulları, Astsubay meslek yüksekokulları ve harp enstitüleri tatil mi?
31.03.2020 Eğitim