Asgari ücret desteği (2020) devam edecek! Asgari ücret desteği 2020 ne kadar, ne zaman verilecek? Asgari ücret desteği de corona virüsü tedbirlerine alındı!
Asgari ücret desteği (2020) devam edecek! Asgari ücret desteği 2020 ne kadar, ne zaman verilecek? Asgari ücret desteği de corona virüsü tedbirlerine alındı! Asgari ücret desteği devam edecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Çankaya Köşkü'nde Corona virüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı yaptı. Corona virüsü salgınına karşı alınan ekonomik önlem paketini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ’Ekonomik İstikrar Kalkanı Kovid-19'un etkilerini azaltmayı hedefliyoruz” diyerek, ekonomide alınan tedbirleri açıkladı. Madde madde sayılan tedbirlerden biri de asgari ücret desteği oldu. Peki, Asgari ücret desteği nedir? Asgari ücret desteği ne kadar, ne zaman verilecek? Asgari ücret desteği alma şartları nelerdir?
19.03.2020 Çalışan Hakları
Asgari ücret desteği 2019 yılında da devam edecek
Asgari ücret desteği 2019 yılında da devam edecek Gelir Vergisi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun, Resmi Gazete'de yayımlandı.
30.01.2019 Ekonomi