Arsen Zakharyan

Arsen Zakharyan

Son dakika Arsen Zakharyan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Arsen Zakharyan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Arsen Zakharyan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arsen Zakharyan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arsen zakharyan gelişmeleri de dahil olmak üzere 9 arsen zakharyan haberi bulunmuştur. Tüm arsen zakharyan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Transferin flaş takımı Galatasaray'dan iki bomba birden! Yıldız isim İstanbul'a geliyor...
Transferin flaş takımı Galatasaray'dan iki bomba birden! Yıldız isim İstanbul'a geliyor... Spor Toto Süper Lig'in zirvedeki takımı Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılı ekip, birçok ismi listesine alsa da ara transferdeki önceliklerini belirlemiş durumda. Sarı-Kırmızılılar, 5 Mart'a kadar listesindeki iki ismin transferini bitirmek istiyor.
3.03.2023 Galatasaray
Bilal Kısa: Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum
Bilal Kısa: Galatasaray'ın şampiyon olacağını düşünüyorum Galatasaray'ın eski futbolcularından Bilal Kısa Süper Lig'deki şampiyonluk yarışına dikkat çekti ve "Sarı Kırmızılı takımın mutlu sona ulaşacağını düşünüyorum' ifadelerini kullandı.
3.03.2023 Galatasaray
Arsen Zakharyan Galatasaray'ı neden istemediğini açıkladı
Arsen Zakharyan Galatasaray'ı neden istemediğini açıkladı Galatasaray'ın Dinamo Moskova'ya 14 milyon euro teklif ettiği genç yıldız Arsen Zakharyan Sarı Kırmızılı kulüp hakkında açıklamalarda bulundu.
3.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'dan akla hayale gelmeyecek transfer planı! Eğer babası ikna olursa...
Galatasaray'dan akla hayale gelmeyecek transfer planı! Eğer babası ikna olursa... Geçtiğimiz sezon hem Süper Lig'de, hem de UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı futbolla Avrupa devlerini peşinden koşturan Kerem Aktürkoğlu için yapılan 8 milyon euro'luk teklif reddedildi. Yıldız futbolcudan en az 15 milyon euro'luk bonservis geliri hedefleyen Sarı Kırmızılıların bu parayla 19 yaşındaki wonderkid'i transfer edeceği öğrenilirken, Sportif AŞ'nin yetenekli orta sahanın babasıyla görüşmelere başladığı bildirildi.
1.03.2023 Galatasaray
Arsen Zakharyan Türkiye'de! İşte Galatasaray'ın ödeyeceği bonservis bedeli
Arsen Zakharyan Türkiye'de! İşte Galatasaray'ın ödeyeceği bonservis bedeli Kaan Ayhan, Zaniolo ve Adekugbe gibi oyuncuları kadrosuna katan Galatasaray, 19'luk yıldız Arsen Zakharyan transferinde artık sona geldi. Sözleşmesinde 15 milyon euro'luk çıkış maddesi bulunan yetenekli orta sahanın Zaniolo imzasından oldukça etkilendiği bildirilirken, Sarı Kırmızılı yönetimin işi bitirmek için Dinamo Moskova kulübüyle final görüşmelerini yaptığı öğrenildi.
21.02.2023 Galatasaray
Kaan Ayhan, Zaniolo ve Adekugbe'den sonra Galatasaray'dan 4.transfer! Maaş detayları bile belli oldu
Kaan Ayhan, Zaniolo ve Adekugbe'den sonra Galatasaray'dan 4.transfer! Maaş detayları bile belli oldu Kaan Ayhan, Zaniolo ve Adekugbe gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray 4.transfer bombasını patlatmak için geri sayıma geçti. Mertens'in yaşını, Mata'yla yolların ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Sarı Kırmızılılar, 19 yaşındaki süper yetenek için masaya otururken, yönetimin bu transferi 15 milyon euro bonservis, 1,5 milyon euro maaş ödeme kaydıyla bitirdiği bildirildi.
20.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın transfer politikası deşifre oldu: Bu parayı Rashica'ya vereceğimize 19 yaşındaki wonderkid'i alırız
Galatasaray'ın transfer politikası deşifre oldu: Bu parayı Rashica'ya vereceğimize 19 yaşındaki wonderkid'i alırız Ocak ayı transfer döneminde Kaan Ayhan, Zaniolo, Adekugbe gibi oyuncularla kadrosunu güçlendiren Galatasaray'ın 19 yaşındaki oyuncu için 11+2 milyon euro'luk teklifi oldukça ses getirdi. Sezon başında Rashica'yı Norwich'ten kiralayan Sarı Kırmızılı kulübün İngilizlerin 12 milyon euro'luk bonservis talebini geri çevirdiği bildirilirken, Dursun Özbek'in bu parayı yetenekli wonderkid için kullanacağı belirtildi.
20.02.2023 Galatasaray
Kerem Aktürkoğlu'nun alternatifi çoktan bulundu! 11+2 milyon euro'luk teklif
Kerem Aktürkoğlu'nun alternatifi çoktan bulundu! 11+2 milyon euro'luk teklif Galatasaray'da son dakika... Geçtiğimiz sezon hem Galatasaray'da hem de UEFA Avrupa Ligi'nde oynadığı futbolla dev kulüplerin scoutlarını harekete geçiren Kerem Aktürkoğlu'nun lig biter bitmez takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Sarı Kırmızılı yönetimin Rus devine 19 yaşındaki süper yetenek için 11+2 milyon euro'luk teklifte bulunduğu ortaya çıktı.
18.02.2023 Galatasaray
Ne Tuchel'e yar oldu ne de Okan Buruk'a! 'Galatasaray'da oynamak istemiyorum'
Ne Tuchel'e yar oldu ne de Okan Buruk'a! 'Galatasaray'da oynamak istemiyorum' Devre arası transfer döneminde Kaan Ayhan ve Zaniolo'yu renklerine katan, Avrupa'da genç, yetenekli oyuncu avına çıkan Galatasaray'a 19 yaşındaki orta sahadan şok bir haber geldi. Mata ve Mertens'in ayrılıklarını göz önünde bulunduran Cimbom'un piyasa değeri 15 milyon euro olan yıldıza talip olduğu anlaşılırken, oyuncunun Sarı Kırmızılı formayı giymek istememesi üzerine bu transferin hayal kırıklığıyla sonuçlandığı bildirildi.
15.02.2023 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Arsen Zakharyan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arsen zakharyan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.