Arroyo

Arroyo

Son dakika arroyo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan arroyo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını arroyo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Arroyo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan arroyo gelişmeleri de dahil olmak üzere 323 arroyo haberi bulunmuştur. Tüm arroyo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
Filipinler Devlet Başkanı Duterte: Başkanlık kadınlara göre  değil
Filipinler Devlet Başkanı Duterte: Başkanlık kadınlara göre değil Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, kızı Sara Duterte-Carpio’nun kendisinden sonra başkanlık yapacağına dair söylentilere cevaben, devlet başkanlığının kadınlara göre olmadığını söyledi.
14.01.2021 Dünya
Arjantin'de bir kişi 47 yıl akıl hastanesinde unutuldu
Arjantin'de bir kişi 47 yıl akıl hastanesinde unutuldu Güney Amerika ülkesi Arjantin'de 1971'de yargıç kararıyla akıl hastanesine sevk edilen Miguel Arroyo, hakkındaki yargılama sürecinin sonuçlandırılmaması ve mahkeme kayıtlarının yanması nedeniyle 47 yıldır akıl hastanesinde tutuluyor.
23.10.2018 Dünya
Sezonun kaçırılmaması  gereken sergileri
Sezonun kaçırılmaması gereken sergileri Müzeler ve sanat galerileri son dönemde birbirinden dikkat çekici sergilere ev sahipliği yapıyor. Yaptıkları işlerle ufkunuzu genişleten sanatçıların işlerini görmek içinse sayılı günler kaldı. Sergiler bir diğerine kapılarını açmadan önce mutlaka görmeniz gereken işleri derledik...
6.01.2018 Magazin
Roma'da transfer zirvesi!
Roma'da transfer zirvesi! Galatasaray'da Avrupa Kulüpler Birliği çalışma grubunda yer alan futbol direktörü Cenk Ergün, bu hafta Roma'da gerçekleştirilen toplantıda Ergün, Juventus'un genel menajeri Maurizio Lombardo ile de Asamoah transferini görüştü.
17.11.2017 Galatasaray
Öğrencisine çıplak fotoğraflarını gönderen ödüllü öğretmene hapis!
Öğrencisine çıplak fotoğraflarını gönderen ödüllü öğretmene hapis! Öğrencisiyle ilişki yaşayan ve ona çıplak fotoğraflarını gönderen ödüllü öğretmen hapse mahkûm edildi.
9.04.2017 Dünya
Messi'nin düğününe Shakira'dan veto
Messi'nin düğününe Shakira'dan veto Barcelona'nın süper starı Lionel Messi'nin 24 Haziran'da yapılacak düğününe takım arkadaşı Gerard Pique katılamayacak. Nedeni ise Pique'nin sevgilisi ünlü pop yıldızı Shakira ile Messi'nin eşi Antonella arasındaki esen soğuk rüzgarlar.
18.03.2017 İspanya
Barcelona'ya yeni sponsor
Barcelona'ya yeni sponsor Online alışveriş sitesi Rakuten, Barcelona Kulübünün yeni global ve forma sponsoru oldu.
16.11.2016 İspanya
Sambacılar kazandı, Tangocular puanı zor kurtardı
Sambacılar kazandı, Tangocular puanı zor kurtardı 2018 FIFA Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'nde Brezilya, Kolombiya'yı 2-1 yenerken, Arjantin ise Venezuela ile 2-2 berabere kaldı
23.09.2021 Futbol
Carlos Arroyo'dan muhteşem asist
Carlos Arroyo'dan muhteşem asist Carlos Arroyo'dan muhteşem asist...
9.07.2016 Spor
ABD yarı finale yükseldi
ABD yarı finale yükseldi Copa America çeyrek final maçında Amerika Birleşik Devletleri, Ekvador'u 2-1 yenerek yarı finale yükseldi. ABD'de Jermaine Jones, Ekvador'da ise Antonio Valencia kırmızı kart gördü.
23.09.2021 Futbol
G.Saray'da 3 milyon dolarlık şok!
G.Saray'da 3 milyon dolarlık şok! THY Avrupa Ligi için kaynak arayan Galatasaray’a, eski oyuncularına olan üç milyon dolar borcu yüzünden gelen transfer yasağı, gelecek yılın bütçesini de tehlikeye soktu
24.05.2016 Galatasaray
'G.Saray taraftarı dünyanın en iyisi'
'G.Saray taraftarı dünyanın en iyisi' Barcelona’nın yıldızı Carlos Arroyo, Abdi İpekçi’deki ortamı unutamıyor.
21.04.2016 Galatasaray
Barça’ya Arroyo şoku
Barça’ya Arroyo şoku Barcelona Lassa'nın Porto Rikolu basketbolcusu Carlos Arroyo, sakatlığı nedeniyle yaklaşık bir ay daha forma giyemeyecek.
5.01.2016 Basketbol
Barça'ya Karşı koyamadı
Barça'ya Karşı koyamadı Pınar Karşıyaka, deplasmanda Barcelona Lassa'nın konuğu oldu.
19.11.2015 Basketbol
'Barcelona'da çok mutluyum'
'Barcelona'da çok mutluyum' Barcelonalı milli futbolcu Arda Turan, İspanya'da önemli açıklamalar yaptı.
15.09.2015 Futbol
Barca'ya yeni sponsor
Barca'ya yeni sponsor Lastik üreticisi Lassa, İspanyol kulübü Barcelona ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının tanıtımını gerçekleştirdi.
14.09.2015 Basketbol
Arroyo Barça'ya gitti!
Arroyo Barça'ya gitti! Porto Rikolu yıldız Carlos Arroyo, Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Avrupa'ya İspanyol devi Barcelona formasıyla döndü.
24.07.2015 Basketbol
Arroyo, Barcelona yolunda
Arroyo, Barcelona yolunda Galatasaray'ın eski oyuncusu Carlos Arroyo, Barcelona yolunda.
21.07.2015 Galatasaray
Arroyo, Barça yolunda
Arroyo, Barça yolunda Geçtiğimiz sezon alacaklarını tahsil edemediği için Galatasaray'dan ayrılan Carlos Arroyo, önümüzdeki sezon Barcelona forması giymeye hazırlanıyor.
20.07.2015 Basketbol
Yarsuvat açıkladı! G.Saray Avrupa'ya gidebilecek mi?
Yarsuvat açıkladı! G.Saray Avrupa'ya gidebilecek mi? Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında açıklamalarda bulundu.
12.04.2015 Galatasaray
Ataman: 'G.Saray'dan atılabilirdim'
Ataman: 'G.Saray'dan atılabilirdim' Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.03.2015 Galatasaray
Carlos Arroyo imzayı attı!
Carlos Arroyo imzayı attı! Galatasaray Liv Hospital'den ayrılan Carlos Arroyo'nun yeni takımı belli oldu.
16.03.2015 Galatasaray
"Davayı kaybedersek Prandelli'ye 7 milyon euro öderiz"
"Davayı kaybedersek Prandelli'ye 7 milyon euro öderiz" Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman davayı kaybetmeleri durumunda Prandelli ve yardımcılarına 7 milyon euroya yakın bir tazminat ödeyebileceklerini dile getirdi.
10.03.2015 Galatasaray
'Yine de lider döndük'
'Yine de lider döndük' Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Süper Lig'de Fenerbahçe'ye deplasmanda 1-0 yenildikleri derbi maçla ilgili olarak, "Fenerbahçe kazanmak zorundaydı" dedi.
10.03.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Arroyo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki arroyo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.