Dünya Kupası'nın en iyi genç futbolcu ödülünü almıştı! 70 milyon euro'ya imzayı attı
Dünya Kupası'nın en iyi genç futbolcu ödülünü almıştı! 70 milyon euro'ya imzayı attı Fransa - Arjantin finalinin ardından 2022 Dünya Kupası'nın en iyi genç futbolcu ödülünü alan yıldız orta saha Liverpool'a transfer oldu. Mbappe - Messi çekişmesinin ardından penaltı atışları sonrası kupayı kaldıran Arjantinli oyuncunun İngiliz devine imza attığı öğrenilirken, ünlü yorumcu Serdar Ali Çelikler'in 'Sözleşmesindeki serbest kalma maddesinden yararlanmışlar' sözleri ise büyük dikkat çekti.
19.12.2022 Fransa
'Bu pisliğin burada ne işi var?' haberi fiyasko çıktı! İcardi'nin Messi paylaşımı sosyal medyayı salladı
'Bu pisliğin burada ne işi var?' haberi fiyasko çıktı! İcardi'nin Messi paylaşımı sosyal medyayı salladı Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası finalinde Fransa'yı penaltı atışlarıyla deviren ve 1986'dan sonra mutlu sona ulaşan Arjantin Milli Takımı ayakta alkışlanırken, Galatasaray'ın yıldız golcüsü İcardi'nin Messi paylaşımı sosyal medyada bir hayli dikkat çekti. Daha önce Messi'nin yüzünden milli takıma alınmadığı şeklinde haberler yapılan, hatta kamptayken Messi'nin oturduğu masaya gelen İcardi hakkında 'Bu pisliğin burada ne işi var?' söylemlerinde bulunduğu iddia edilen süper star hakkında atılan manşetler fiyasko çıkarken, İcardi'nin yakın arkadaşını kutlaması ise büyük takdir topladı.
19.12.2022 Galatasaray
Kameralar yakalayamadı ama futbolseverler görünce şok oldu! Messi'den Mbappe'ye yumruk
Kameralar yakalayamadı ama futbolseverler görünce şok oldu! Messi'den Mbappe'ye yumruk Normal süresi 3-3 biten Arjantin - Fransa finali tarihe damga vururken, her iki takımın 10 numaraları arasında yaşanan gerilim dikkatlerden kaçmadı. Kameraların çekemediği anlarda Messi ile Mbappe'nin birbirlerine yaptıkları yumruk hareketleri futbolseverleri şok ederken, gerilimi Messi'nin başlatması ise Fransa cephesinde isyana yol açtı.
19.12.2022 Fransa
Arjantin - Fransa finalinden sonra süper starı bombaladı: Senin yaptığını çift kale oynayanlar bile yapmazdı
Arjantin - Fransa finalinden sonra süper starı bombaladı: Senin yaptığını çift kale oynayanlar bile yapmazdı 36 yıl aradan sonra Katar'da Fransa ile Dünya Kupası finali maçına çıkan ve güçlü rakibini penaltılarla da olsa geçmeyi başaran Arjantin'de Messi'nin kupa koleksiyonunu tamamlaması oldukça dikkat çekerken, 'Tarihin en iyi finali' olarak adlandırılan 120 dakikanın ardından spor yazarlarının Arjantin teknik direktörü Scaloni'yi eleştirmeleri ise bir hayli ilgi uyandırdı...
19.12.2022 Futbol