Arda Güler'e bir darbe de Montella'dan
Arda Güler'e bir darbe de Montella'dan Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan 19 yaşındaki genç yıldız Arda Güler, yaşadığı sakatlık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmıştı. Antrenmanlardaki performansıyla göz dolduran milli futbolcu, Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’den istediği desteği bir türlü alamadı.
29.02.2024 İspanya
Arda Güler için Real Madrid kararını verdi! Carlo Ancelotti'nin planı ortaya çıktı
Arda Güler için Real Madrid kararını verdi! Carlo Ancelotti'nin planı ortaya çıktı Arda Güler'in Real Madrid'de korktuğu başına geldi. Rayo Vallecano maçında sadece 9 dakika süre alabilen ve yine kendisini gösterme fırsatı bulamayan Arda Güler için Real Madrid kararını verdi. Carlo Ancelotti, daha önce bir başka yıldız futbolcuda uygulanan planı bu kez Arda üzerinde deneyecek. İşte detaylar...
19.02.2024 İspanya
Arda Güler Real Madrid kariyerine bir türlü başlayamadı! İspanya basınından şok transfer iddiası...
Arda Güler Real Madrid kariyerine bir türlü başlayamadı! İspanya basınından şok transfer iddiası... Arda Güler Fenerbahçe'de sergilediği futbol yeteneklerinden sonra İspanya'nın yolunu tutmuş dünya devi Real Madrid'e transfer olmuştu. Genç yetenek Arda Güler'in peşini talihsizlikler bir türlü bırakmıyor. Sezon öncesi kampında dizinden sakatlanan ve geçen hafta Real Madrid'de ilk maçına çıkması beklenen genç yıldız yeniden sakatlanmıştı. Sol arka adalesinden sakatlanan Arda Güler'in yaklaşık 3 hafta daha takımdan ayrı kalması beklenirken İspanya basınından şoke eden bir iddia ortaya atıldı.
2.10.2023 İspanya
Arda Güler'den Fenerbahçe kararı! Yakın çevresine söyledi: 5 milyon Euro'ya...
Arda Güler'den Fenerbahçe kararı! Yakın çevresine söyledi: 5 milyon Euro'ya... Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe Arda Güler gelişmesi yaşanıyor. Sarı lacivertli takımda 1500 dakikalık süre barajını geçememesi durumunda 5 milyon Euro'ya serbest kalma hakkı bulunan Arda Güler konusunda çarpıcı bir gelişme yaşandı. Endişe yaratan durum sonrası yaşanan gelişme, genç oyuncunun yol haritasına ilişkin işaretler barındırıyor.
11.05.2023 Fenerbahçe