Appiah

Appiah

Son dakika appiah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan appiah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını appiah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Appiah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan appiah gelişmeleri de dahil olmak üzere 752 appiah haberi bulunmuştur. Tüm appiah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç ile İsmail Kartal yeni Appiah'ı buldu! Fenerbahçe'den satın alma opsiyonlu kiralama teklifi
Ali Koç ile İsmail Kartal yeni Appiah'ı buldu! Fenerbahçe'den satın alma opsiyonlu kiralama teklifi Orta sahada Crespo, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Zajc, Szymanski gibi alternatifleri olmasına rağmen iyi bir 6 numara arayışına koyulan Fenerbahçe Malili yıldız için Premier Lig ekibine teklifte bulundu. İşte Sarı Lacivertli cephede yaşanan transfer gelişmeleri...
4.08.2023 Fenerbahçe
Ali Koç ilk transfer uçağını indiriyor! 65 milyon euro'luk orta saha geliyor
Ali Koç ilk transfer uçağını indiriyor! 65 milyon euro'luk orta saha geliyor Zajc'la henüz yeni sözleşme imzalamayan, Crespo'nun menajerine 'kulüp bulun' talimat veren Ali Koç orta sahaya inanılmaz bir takviye yapmak için kolları sıvadı. Galatasaray, Barcelona, C.Palace gibi kulüplerin transfer listesinde olan 60 milyon euro'luk futbolcu için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe yönetiminin 28 yaşındaki 'Yeni Appiah' dışında Gabonlu golcüyü de istediği öğrenilirken, anlaşmaların haziran ayında gerçekleşebileceği bildirildi.
25.05.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe yeni Appiah'ı önce İstanbul'a getirdi sonra sessiz sedasız Samandıra'da denedi
Fenerbahçe yeni Appiah'ı önce İstanbul'a getirdi sonra sessiz sedasız Samandıra'da denedi Devre arası transfer döneminde Oosterwolde, Emre Demir, Samet Akaydın gibi oyuncuları renklerine bağlayan Fenerbahçe yeni Appiah'ı Samandıra'da denemeye aldı. Tıpkı Arda Güler gibi 2005 doğumlu olan yetenekten bir hayli umutlu olan Sarı Lacivertli yönetim oyuncuyu yakından takip ederken, Jorge Jesus'un da futbolcuyu izlediği bildirildi.
28.02.2023 Fenerbahçe
Nijeryalı ünlü komedyen Atsu'nun yaptığı iyilikleri açıkladı
Nijeryalı ünlü komedyen Atsu'nun yaptığı iyilikleri açıkladı Kahramanmaraş'ta yaşanan deprem felaketinde yakından etkilenen illerden biri olan Hatay'da enkaz altında kalan ve yaşamını yitiren Christian Atsu'nun ölümü Gana'yı yasa bağladı.
23.02.2023 Süper Lig
Fenerbahçe'nin keşfettiği ön libero Arao'yu çok huzursuz edecek! Bu resmen Yeni Appiah
Fenerbahçe'nin keşfettiği ön libero Arao'yu çok huzursuz edecek! Bu resmen Yeni Appiah Daha önce Nordsjaelland'dan Adamo Nagalo'ya talip olan ve yetenekli stoper için 3 milyon euro'luk teklif veren Fenerbahçe bu sefer bir başka oyuncu için devreye girdi. Arao, Crespo, Zajc hatta Mert Hakan Yandaş gibi alternatifleri olmasına rağmen orta sahada Zajc'ın ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Ali Koç ile Jorge Jesus'un Fildişili futbolcuya kancayı attığı öğrenilirken, 21 yaşındaki ismin Appiah'ı andırması ise ayrıca dikkat çekti.
23.12.2022 Fenerbahçe
İşte F.Bahçe'nin 'Yeni Appiah'ı' Eldekiler sert değil dedi yeni orta sahanın ismini verdi
İşte F.Bahçe'nin 'Yeni Appiah'ı' Eldekiler sert değil dedi yeni orta sahanın ismini verdi Jorge Jesus'un transfer listesi elimizde hiç değilse ilk iki sıradaki oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz açıklamalarıyla dikkat çeken Ali Koç'un çalışmalara başladığı, sarı lacivertli yönetimin Portekizli teknik adamla koordine bir şekilde hareket ettiği öğrenildi. İşte elde Zajc, Mert Hakan ve Crespo gibi oyuncular olmasına rağmen Jesus - Koç ikilisine önerile ilk orta saha...
3.06.2022 Fenerbahçe
Gyan'ın bırakma sebebi Ayew!
Gyan'ın bırakma sebebi Ayew! Gana Milli Takımı'nın uzun yıllar kaptanlığını yapan efsane ismi Asamoah Gyan'ın milli takımı bırakma kararının nedeni belli oldu. 33 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz günlerde bu yöndeki kararını duyurmuştu.
24.05.2019 Fenerbahçe
Stephen Appiah'tan Galatasaray ve Beşiktaş itirafı!
Stephen Appiah'tan Galatasaray ve Beşiktaş itirafı! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Stephen Appiah, Türkiye'de oynadığı dönemden, ırkçılığa kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.
28.12.2018 Fenerbahçe
Mert Nobre: "Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istiyorum"
Mert Nobre: "Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istiyorum" Gençlerbirliği'nin tecrübeli golcüsü Mert Nobre, çarpıcı açıklamalarda bulundu ve Türkiye'de teknik direktörlük yapmak istediğini belirtti.
20.10.2018 TFF 1.Lig
Andre Ayew Gana Milli Takım kadrosuna alınmadı!
Andre Ayew Gana Milli Takım kadrosuna alınmadı! Fenerbahçe'nin geçtiğimiz yaz Swansea City'den kiraladığı Ganalı sol kanat oyuncusu Andre Ayew'le ilgili flaş bir gelişme yaşandı.
1.10.2018 Fenerbahçe
Yıldız futbolcudan Koç'a ziyaret
Yıldız futbolcudan Koç'a ziyaret Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 2005-2008 yılları arasında sarı-lacivertli formayı giyen Ganalı eski futbolcu Stephen Appiah ile bir araya geldi.
26.09.2018 Fenerbahçe
Dev derbide kazanan çıkmadı
Dev derbide kazanan çıkmadı Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında oynanan kritik derbide Beşiktaş ile Fenerbahçe sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.
24.09.2018 Fenerbahçe
Kadıköy'de koreografi şov!
Kadıköy'de koreografi şov! Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadı'nda Beşiktaş'ı konuk etti.
24.09.2018 Fenerbahçe
Andre Ayew'den Gomis itirafı!
Andre Ayew'den Gomis itirafı! Fenerbahçe’nin Ganalı futbolcusu Andre Ayew, sarı-lacivertli takımdaki günlerini anlattı. Hedefleri hakkında değerlendirmelerde bulunan Ayew, şampiyonluk konusunda da dikkat çeken sözler sarf etti.
6.09.2018 Fenerbahçe
Appiah'tan Fenerbahçelilere mesaj
Appiah'tan Fenerbahçelilere mesaj Fenerbahçe'de 2005-2008 yıllarında forma giyen Ganalı eski futbolcu Stephen Appiah, sarı-lacivertli ekibin başarılı günlerine geri döneceğine inandığını söyledi.
8.08.2018 Fenerbahçe
Ayew, Fenerbahçe'ye imzayı attı!
Ayew, Fenerbahçe'ye imzayı attı! Fenerbahçe yeni transferi Andre Ayew için imza töreni düzenledi.
27.07.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'ye 11 yıl sonra Ganalı
Fenerbahçe'ye 11 yıl sonra Ganalı Fenerbahçe, kendisi ve kulübüyle anlaşmaya vardığı Andre Ayew'e resmi sözleşmeyi imzalatmasıyla yaklaşık 11 yıl sonra Ganalı bir futbolcuyu kadrosuna dahil edecek.
26.07.2018 Fenerbahçe
Kara tahtada bilgisayar öğretimi! Haberi alan Microsoft...
Kara tahtada bilgisayar öğretimi! Haberi alan Microsoft... Gana'da görev yaptığı okulda bilgisayar bulunmadığı için teknoloji dersinde öğrencilerine kara tahtadan bilgisayar öğreten öğretmenin fotoğrafları internette binlerce kullanıcı tarafından paylaşıldı.
1.03.2018 Dünya
Fenerbahçe yıldız oyuncuyu es geçti!
Fenerbahçe yıldız oyuncuyu es geçti! Fenerbahçe Kulübü, Galatasaray ile yapılacak derbi öncesinde resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaparken, bir detay dikkatlerden kaçmadı.
21.10.2017 Fenerbahçe
Appiah'ın yeni mesleği belli oldu
Appiah'ın yeni mesleği belli oldu Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Stephen Appiah, takım menajerliğine soyunabilir.
20.04.2017 Fenerbahçe
Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'a olay sözler!
Fatih Altaylı'dan Aziz Yıldırım'a olay sözler! Fatih Altaylı'dan, gündeme dair ezber bozan ve ses getirecek açıklamalar!
24.09.2021 Galatasaray
Appiah: Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nde işi zor
Appiah: Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nde işi zor Fenerbahçe’nin eski yıldızı Stephen Appiah Sarı-Lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi’nde işinin kolay olmadığını söyledi.
24.09.2021 Fenerbahçe
Yardım maçı iptal edildi!
Yardım maçı iptal edildi! Samuel Eto'o Vakfı'nın kuruluşunun 10'uncu yıl kutlamaları kapsamında, Antalya'da dünyaca ünlü yıldızlar ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın forma giyeceği duyurulan bu geceki yardım maçı, güvenlik gerekçesiyle iptal edildi.
23.09.2021 Futbol
Fenerbahçe'nin yıldızları birer birer kayıyor
Fenerbahçe'nin yıldızları birer birer kayıyor Sarı-lacivertli yönetim son 10 yılda futbol takımında sözleşmeleri sona eren önemli oyuncuları takımda tutmakta zorlandı. Fenerbahçe'de uzun yıllar oynayarak kaptanlık da yapan Ümit Özat, Tuncay Şanlı, Semih Şentürk, Cristian Baroni, Aurelio, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Kuyt, Gökhan Gönül, Caner Erkin gibi isimlerin sözleşmeleri bitince takımla yolları ayrıldı.
24.09.2021 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım 18 yıldır başkan
Aziz Yıldırım 18 yıldır başkan Fenerbahçe Kulübü’nde 15 Şubat 1998'de düzenlenen olağan genel kurulda Vefa Küçük'ü 1 oy farkla geçerek göreve gelen Yıldırım, başkanlıktaki 18. yılını bugün tamamlayacak.
15.02.2016 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Appiah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki appiah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.