AÖL sınavı ne zaman? Açık Lise sınavları online mı olacak?
AÖL sınavı ne zaman? Açık Lise sınavları online mı olacak? Liseyi açıktan okuyan binlerce öğrenci Açık Lise sınavlarının ne zaman yapılacağını araştırıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Açık Öğretim Lisesi 3. dönem sınav tarihlerine iişkin açıklama yaptı. Peki, AÖL sınavı ne zaman? Açık Lise sınavları online mı olacak? AÖL giriş ekranı ve AÖL sınav tarihleri 2021!
30.06.2021 Eğitim
AÖL sınav tarihleri 2021 ne zaman? Açık lise sınavları saat kaçta, nasıl yapılacak, online mı olacak?
AÖL sınav tarihleri 2021 ne zaman? Açık lise sınavları saat kaçta, nasıl yapılacak, online mı olacak? AÖL sınavları ile ilgili Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü bir açıklama yaptı. Açıklamada 2021 yılı 1. dönem sınav uyarısına yer verildi. Açıklamaya göre Öğrenciler, 2021 Açık Öğretim Lisesi sınavlarına aynı eğitim öğretim yılı ve dönemi için yapılacak sınavlardan yalnızca birine katılabilecekler. Peki, Açık Lise Sınavları ne zaman 2021? AÖL sınavları nasıl yapılacak? AÖL sınavları online mı olacak?
24.02.2021 Eğitim
AÖL sınav tarihleri 2021 takvimi ne zaman ayın kaçında açıklanacak? Açık Lise (AÖL) kayıt yenileme, ders seçimi ve sınavı…
AÖL sınav tarihleri 2021 takvimi ne zaman ayın kaçında açıklanacak? Açık Lise (AÖL) kayıt yenileme, ders seçimi ve sınavı… MEB AÖL sınav tarihleri 2021 araştırmalarını başladı. Açık Öğretim Lisesi sınavlarının hangi tarihte yapılacağı öğrenciler tarafından sorgulanıyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında sınavların ertelenmesiyle birlikte gözler MEB’e yeni tarihlere çevrildi. Peki, AÖL sınav tarihleri ne zaman açıklanacak?
12.01.2021 Eğitim