AÖL sınav tarihleri belli oldu mu? AÖL kayıt yenileme ve AÖL ders seçimi ne zaman? İşte Açık Lise kayıt yenileme!
AÖL sınav tarihleri belli oldu mu? AÖL kayıt yenileme ve AÖL ders seçimi ne zaman? İşte Açık Lise kayıt yenileme! MEB duyurdu ve tarih belli oldu. Lise eğitimini Açık Öğretim Lisesi'nde devam eden yüz binlerce adayı ilgilendiriyor. MEB, AÖL ek sınav tarihlerini, kayıt yenileme ve ders seçimi ile ilgili süreçleri merak ediyor. Peki, AÖL sınav tarihleri belli oldu mu? AÖL kayıt yenileme ve AÖL ders seçimi ne zaman? İşte Açık Lise kayıt yenileme!
10.08.2021 Eğitim
Açık öğretim lisesi ders seçme işlemi nasıl yapılır? AÖL ders seçimi ne zaman bitiyor 2020
Açık öğretim lisesi ders seçme işlemi nasıl yapılır? AÖL ders seçimi ne zaman bitiyor 2020 2020-2021 eğitim öğretim dönemine ilişkin AÖL 1. dönem kayıt yenileme işlemleri başladı. MEB tarafından yayımlanan kılavuza göre kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştiren öğrenciler, ders seçimi ile ilgili araştırma yapamaya başladı. 2020-2021 AÖL açık lise ders seçimi ne zaman ve nasıl yapılır? İşte detaylar…
13.09.2020 Eğitim
AÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL ders seçimi...
AÖL ek sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖL ders seçimi... AÖL ek sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. 7-8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen AÖL ek sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı oldukça merak ediliyor. Öğrenciler tarafından merak edilen bir diğer konu ise AÖL ders seçimi oldu.
29.09.2021 Gündem