AÖL ilk kayıt işlemleri ne zaman tamamlanacak?
AÖL ilk kayıt işlemleri ne zaman tamamlanacak? AÖL ilk kayıt işlemleri 3 Eylül'de başladı ve 21 Eylül tarihinde sona erecek. MEB resmi internet sitesi üzerinden yapılan başvurular nasıl gerçekleşiyor? 2018 yılı AÖL kayıtları hakkındaki bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.
12.09.2018 Gündem
AÖL ilk kayıt işlemleri nasıl yapılır, ne zaman sona erecek?
AÖL ilk kayıt işlemleri nasıl yapılır, ne zaman sona erecek? AÖL ilk kayıtları 3 Eylül'de MEB tarafından alınmaya başlandı. 21 Eylül'de son bulacak olan AÖL ilk kayıt işlemlerinin nasıl yapıldığı binlerce kişi tarafından merak ediliyor. 2018 yılı AÖL başvurularına ilişkin bilgileri haberimizde derledik.
11.09.2018 Gündem
AÖL kayıt yenileme başvuruları ne zaman? AÖL kayıt ücreti...
AÖL kayıt yenileme başvuruları ne zaman? AÖL kayıt ücreti... AÖL kayıt yenileme işlemleri 3-21 Eylül tarihleri arasında yapılıyor. İl ve ilçelerde bulunan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlükleri'nden yapılan AÖL kayıt yenileme başvurusu için ücret kaç lira olarak belirlendi?
7.09.2018 Gündem
AÖL kayıt yenileme başvuru tarihleri nedir?
AÖL kayıt yenileme başvuru tarihleri nedir? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) kayıt yenileme başvuruları 3 Eylül'de başladı ve 21 Eylül tarihinde sona erecek. Peki AÖL başvuruları nasıl yapılıyor, AÖL kayıt ücretleri ne kadar? İşte merak edilen bu soruların yanıtlarını haberimizde derledik.
5.09.2018 Gündem