Antalya Kampı

Antalya Kampı

Son dakika antalya kampı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan antalya kampı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını antalya kampı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antalya Kampı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antalya kampı gelişmeleri de dahil olmak üzere 385 antalya kampı haberi bulunmuştur. Tüm antalya kampı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı!
Galatasaray'ın Antalya kampı nedeni ortaya çıktı! Galatasaray'ın milli arada Antalya kampı başlıyor. Süper Lig'de zirvede yer alan Sarı Kırmızılılar'ın bu kamp tercih etme nedenleri de ortaya çıktı.
25.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçe Salernitana'yı 3 golle geçti
Fenerbahçe Salernitana'yı 3 golle geçti Fenerbahçe hazırlık maçında İtalya temsilcisi Salernitana'yı İrfan Can Kahveci, Joshua King ve Michy Batshuayi'nin golleriyle 3-0 mağlup etti.
10.12.2022 Fenerbahçe
Dünya Kupası'nda kusursuz oynadı Beşiktaş 7 milyon euro bonservis bedeli belirledi
Dünya Kupası'nda kusursuz oynadı Beşiktaş 7 milyon euro bonservis bedeli belirledi 2022 Katar Dünya Kupası'nda oynadığı futbolun yanı sıra attığı uzun isabetli paslarla bir hayli dikkat çeken Faslı stoper Saiss için Beşiktaş yönetimi 7 milyon euro bonservis bedeli belirledi.
5.12.2022 Beşiktaş
Talisca değil ama bu gerçek! Beşiktaş'a Premier Lig'den 10 numara geliyor
Talisca değil ama bu gerçek! Beşiktaş'a Premier Lig'den 10 numara geliyor Ocak ayında kadrosuna takviye yapmak isteyen Beşiktaş yönetimi Chelsea’nin yıldızı Hakim Ziyechle ilgileniyor.
16.11.2022 Beşiktaş
Türkiye- Gine mücadelesi 0-0 sona erdi!
Türkiye- Gine mücadelesi 0-0 sona erdi! 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda (EURO 2020) mücadele edecek A Milli Takım, Antalya kampındaki ikinci ve son hazırlık maçında Gine ile 0-0 berabere kaldı.
31.05.2021 Futbol
Türkiye Gine maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2020 hazırlık maçı A Milli Futbol Takımı aday kadrosu!
Türkiye Gine maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? EURO 2020 hazırlık maçı A Milli Futbol Takımı aday kadrosu! A Milli Takım 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) hazırlıklarını sürdürüyor. A Milli Futbol Takımı, ikinci hazırlık maçını Gine ile yapacak. Türkiye A Milli Takım'ın Gine ile yapacağı özel maçla tarihinde 591. kez sahaya çıkacak. Peki, Türkiye-Gine maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye Gine maçı saati ve kanalı...
30.05.2021 Gündem
Türkiye Azerbaycan maçı ne zaman? Milli takım maçı ne zaman? Türkiye Azerbaycan maçı kanalı ve saati!
Türkiye Azerbaycan maçı ne zaman? Milli takım maçı ne zaman? Türkiye Azerbaycan maçı kanalı ve saati! A Milli Futbol Takımı, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Azerbaycan ile karşı karşıya gelecek. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Azerbaycan ileçıkıyor. Teknik direktör Şenol Güneş'in, Azerbaycan karşısında milli takımda bugüne kadar az forma şansı bulan isimlere yer vermesi bekleniyor. Peki, Türkiye Azerbaycan maçı ne zaman? Türkiye Azerbaycan maçı hangi kanalda, saat kaçta? Milli takım maçı ne zaman? Türkiye Azerbaycan maçı kanalı ve saati!
26.05.2021 Gündem
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu modeli! İlk transferi Emir Miray...
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu modeli! İlk transferi Emir Miray... Fenerbahçe'de sportif direktör olmasına kesin gözüyle bakılan 39 yaşındaki oyuncu Emre Belözoğlu çalışmalara başladı. Altyapıdaki gençleri bizzat takip eden ve bu oyuncuların raporlarını inceleyen Belözoğlu'nun önderliğinde, sarı lacivertli kulüpte hedef yaş ortalamasını ve maliyeti aşağı çekmek.
16.04.2020 Fenerbahçe
Akhisarspor'a transfer şoku!
Akhisarspor'a transfer şoku! TFF 1. Lig'de sezonun ilk yarısında zirve hedefini tutturamayıp beşinci sırada kalan Akhisarspor, ara transfer döneminde kadrosunu takviye etmeye çalışırken, transfer yasağıyla sarsıldı.
2.01.2020 Futbol
Başkent Akademi, Oktay Derelioğlu ile anlaştı
Başkent Akademi, Oktay Derelioğlu ile anlaştı Başkent Akademi Futbol Kulübü, teknik direktörlük görevi için Oktay Derelioğlu ile anlaşmaya vardı.
26.12.2019 Futbol
Hüseyin Eroğlu: En az 35 puan almalıyız
Hüseyin Eroğlu: En az 35 puan almalıyız Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, 9 gün süren Antalya kampının ardından değerlendirmelerde bulundu. Ligin ikinci yarısının çok zorlu geçeceğini ifade eden deneyimli çalıştırıcı, "Kazandığımız 26 puanın üzerine en az 35 puan daha koymalıyız" dedi.
12.01.2019 TFF 1.Lig
Göztepe'de yabancı transfer mesaisi!
Göztepe'de yabancı transfer mesaisi! Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya Antalya Belek'te hazırlanıp transfer döneminde İspanyol temsilcisi Huesca'dan kanat oyuncusu Serdar Gürler'i renklerine bağlayan Göztepe'de teknik direktör Kemal Özdeş, gündeme dair önemli açıklamalar yaptı.
12.01.2019 Göztepe
Trabzonspor FIFA'dan gelecek haberi bekliyor
Trabzonspor FIFA'dan gelecek haberi bekliyor Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, transfer yasağı konusunda FIFA’ya tüm belgeleri sunduklarını, pazartesi gününe kadar bir sonuç elde etmeyi planladıklarını ve yasağın kalkması durumunda da transfer konusunda gerekeni yapacaklarını söyledi.
10.01.2019 Trabzonspor
Sepil'den transfer açıklaması: "Kısıtlı..."
Sepil'den transfer açıklaması: "Kısıtlı..." Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, "Noksan yönlerimiz varsa, hocayla konuşuyoruz, oralara takviye yapacağız ama çok çok kısıtlı bir değişim olacak kadroda" dedi.
7.01.2019 Göztepe
Kasımpaşa'da ilk etap çalışmaları tamamlandı
Kasımpaşa'da ilk etap çalışmaları tamamlandı Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısının hazırlıklarını sürdürdü.
6.01.2019 Kasımpaşa Spor
Fenerbahçe kampı gergin başladı
Fenerbahçe kampı gergin başladı Fenerbahçe'nin kamp için geldiği Antalya'da konaklayacağı otelde marşlarla karşılanması krize neden oldu.
3.01.2019 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Volkan Demirel affedildi!
Fenerbahçe'de Volkan Demirel affedildi! Fenerbahçe, Volkan Demirel'in affedildiğini ve kamp kadrosuna dahil edildiğini açıkladı.
3.01.2019 Fenerbahçe
Ersun Yanal'dan kamp öncesi motivasyon konuşması!
Ersun Yanal'dan kamp öncesi motivasyon konuşması! Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Antalya kampı öncesi futbolculara bir konuşma yaptı. Sarı-lacivertlilerin paylaştığı bu görüntüler sosyal medyada büyük beğeni aldı.
3.01.2019 Spor
Erzurumspor, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kampa girdi
Erzurumspor, ikinci yarı hazırlıkları için Antalya'da kampa girdi Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un, sezonun ikinci yarısı öncesi Antalya kampı başladı.
2.01.2019 Erzurumspor
Trabzonspor'un kamp kadrosundaki 19 isim altyapıdan!
Trabzonspor'un kamp kadrosundaki 19 isim altyapıdan! Süper Lig'in ilk yarısını 29 puanla ikinci sırada kapatan Trabzonspor'da ikinci yarı hazırlıkları için açıklanan kamp kadrosundaki 19 ismin altyapıdan olması dikkat çekti.
2.01.2019 Trabzonspor
Trabzonspor'da 29 futbolcunun 19'u altyapıdan!
Trabzonspor'da 29 futbolcunun 19'u altyapıdan! Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarına yarın Antalya Belek'te başlayacak.
2.01.2019 Trabzonspor
Beşiktaş, 3 Ocak'a kadar tatilde...
Beşiktaş, 3 Ocak'a kadar tatilde... Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı 4-1'lik Kasımpaşa yenilgisiyle tamamlayan Beşiktaş'ta 11 günlük devre arası tatili başladı.
23.12.2018 Beşiktaş
"Türkiye'de tempo çok yüksek"
"Türkiye'de tempo çok yüksek" Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Hırvat stoper Domagoj Vida, siyah-beyazlı kulübün televizyonuna açıklamalarda bulundu.
24.01.2018 Beşiktaş
Samet Aybaba: Cenk Tosun için dua ediyorum
Samet Aybaba: Cenk Tosun için dua ediyorum Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve hedeflerinin ligi ilk 10'da bitirmek olduğunu söyledi.
20.01.2018 Sivas Spor
Kartal kampı galibiyetle kapattı!
Kartal kampı galibiyetle kapattı! Beşiktaş, Antalya kampının 2'nci hazırlık maçında Arnavutluk ekibi Skenderbeu ile karşı karşıya geldi. Müsabaka, Beşiktaş'ın 3-2'lik üstünlüğü ile sona erdi.
12.01.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Antalya Kampı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antalya kampı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.