Antaly

Antaly

Son dakika antaly haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan antaly ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını antaly haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Antaly

haberleri sayfasında son dakika yaşanan antaly gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 antaly haberi bulunmuştur. Tüm antaly haberleri aşağıda listelenmiştir.
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia; 'Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz'
Büyüknohutçu çifti cinayetinde yeni iddia; 'Şüphelinin bacağı protezliymiş, o yükseklikten atlayamaz' Antaly'da mermer ocaklarına karşı verdikleri mücadeleyle tanınan Ali Ulvi- Aysin Büyüknohutçu çiftinin 9 Mayıs 2017'de öldürülmesinin 6'ncı yıl dönümünde Büyüknohutçu Dostları Grubu anma töreni düzenledi. Grup adına konuşan Erol Malçok, jandarmanın cinayet sanığı Ali Yamuç'u olay yerine götürüp, 'Cinayeti nasıl gerçekleştirdiğini anlat' dediğinde Yamuç'un 'Tel örgüden atlayıp içeri girdim ve sonrasında ateş ettim' dediğini belirterek, "Oysa biz teyzesinden öğreniyoruz ki, Ali Yamuç'un bacağında protez varmış. Yani öyle bir yükseklikten atlaması mümkün değil" dedi.
9.05.2023 Gündem
Sahte mimar 42 yıllık yalanı anlattı: İnşaattan anlarım kimse şüphelenmedi
Sahte mimar 42 yıllık yalanı anlattı: İnşaattan anlarım kimse şüphelenmedi Sahte diplomayla tam 42 yıl mimarlık yapan Avni Tekinaslan, Türkiye’nin gündemine düşen film gibi dolandırıcılık hikâyesinin ayrıntılarını anlattı.
19.12.2022 Yaşam
Kaçak villa ile ilgili dikkat çeken gelişme! 30 gün süre...
Kaçak villa ile ilgili dikkat çeken gelişme! 30 gün süre... Antalya 4'üncü İdare Mahkemesi, İngiliz Cloudya Jamey Hankes'in 10 yıl önce satın aldığı villanın yıkımıyla ilgili daha önce verdiği yürütmeyi durdurma kararını kaldırdı. Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, yıkım için 30 gün süre tanıyacaklarını, aksi halde belediyenin yıkımı gerçekleştireceğini açıkladı.
9.02.2021 Gündem
Antalya'da şubatta denize girdiler!
Antalya'da şubatta denize girdiler! Antalyalılar, hava sıcaklığının 22 dereceye yükselmesini fırsat bilip, denizin keyfini çıkardı.
18.02.2020 Gündem
Lüks otelde tecavüz girişimine beraat
Lüks otelde tecavüz girişimine beraat ANTALYA'da 5 yıldızlı bir otelin tuvaletinde Rus 42 yaşındaki Y.K.'ya tecavüz girişiminden yargılanan Rus kuyumcu 33 yaşındaki Alexander K., delil yetersizliğinden beraat etti.
4.01.2017 Yaşam
Kasımpaşa öksüz kalmadı
Kasımpaşa öksüz kalmadı Kasımpaşalılar fırça ve ceza beklerken, başkan Hilmi Öksüz takımına bakın nasıl sahip çıktı
19.10.2010 Futbol
Kısa... Kısa...
Kısa... Kısa... Trabzonspor'da geçtiğimiz hafta İstanbul'da yapılan dayanışma gecesi eski başkan Özkan Sümer ile Atay Aktuğ'u karşı karşıya getirdi. Sümer, "Düşünce güzel, uygulama yanlıştı. Niçin böyle bir gecede 5 şampiyonluk gösteren insanlar yer almıyor? Önyargılı olursan benden bir şey alamazsın" derken, Aktuğ ise "Sümer'in yaklaşımını saçma sapan buluyorum" diye karşılık verdi.
24.01.2004 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Antaly ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki antaly haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.