Andreas Beck

Andreas Beck

Son dakika Andreas Beck haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Andreas Beck ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Andreas Beck haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Andreas Beck

haberleri sayfasında son dakika yaşanan andreas beck gelişmeleri de dahil olmak üzere 157 andreas beck haberi bulunmuştur. Tüm andreas beck haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tarih tekerrürden ibarettir! 1775 gün sonra...
Tarih tekerrürden ibarettir! 1775 gün sonra... Güven Yalçın'ın Sivasspor'a attığı muhteşem gol Cenk Tosun'u da bir hayli etkiledi.
4.10.2021 Beşiktaş
Ozan Kabak: Ay-Yıldızlı formayla şampiyonluklar hayal ediyorum
Ozan Kabak: Ay-Yıldızlı formayla şampiyonluklar hayal ediyorum Önce Galatasaray formasını sırtına geçirip Şampiyonlar Ligi’nde oynayan, ardından rekor bedelle Bundesliga’da Stuttgart’a giden genç yıldız Ozan Kabak açıklamalarda bulundu.
19.03.2019 Almanya
Andreas Beck'ten Ozan Kabak'a büyük övgü!
Andreas Beck'ten Ozan Kabak'a büyük övgü! Beşiktaş'ın eski oyuncusu Beck, Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan 18 yaşındaki oyuncu Ozan Kabak'a övgüler yağdırdı.
7.03.2019 Almanya
Ozan Kabak, resmen Stuttgart'ta!
Ozan Kabak, resmen Stuttgart'ta! Galatasaray, Ozan Kabak'ın 11 milyon euroya Stuttgart'a satıldığını açıkladı.
17.01.2019 Galatasaray
Beşiktaş 3.5 yılda 55 farklı futbolcu oynattı
Beşiktaş 3.5 yılda 55 farklı futbolcu oynattı Şenol Güneş yönetimindeki ilk iki sezonda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan ancak geçtiğimiz sezonu dördüncü, bu sezonun ilk yarısını da 7. sırada bitiren Beşiktaş'ta, oyuncu sirkülasyonu dikkatleri çekiyor.
25.12.2018 Beşiktaş
Berkay Özcan: Lucescu'nun genç oyuncularla ilgili planları var
Berkay Özcan: Lucescu'nun genç oyuncularla ilgili planları var A Milli Takım ve Bundesliga takımlarından Stuttgart'ta forması giyen Berkay Özcan TFF'nin Tam Saha dergisine açıklamalarda bulundu. İşte Berkay Özcan'ın bilinmeyenleri kendi ağzından...
1.11.2018 Futbol
Mario Gomez hakkında flaş açıklamalar!
Mario Gomez hakkında flaş açıklamalar! Beşiktaş'ın eski yöneticisi Erdal Torunoğulları, Mario Gomez'le ilgili şok iddia ortaya attı. Torunoğulları, "Ahmet Bulut'un ortağı Fali, Gomez için 9.5 milyon euro teklif getirdiğini Fiorentina kulübünden satış yetkisini aldığını söyledi. Fiorentina futbol direktörü de yanımdaki şahitlerin yanında bunu kabul etti. Buna rağmen Beşiktaş’a aktarılan bilgi ise Mario Gomez’in 1.5 milyon euroya satıldığı, yani Beşiktaş’a düşen payın 750 bin euro olduğudur. Ben bunu hazmedemiyorum” dedi.
15.10.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 12.nci Alman: Loris Karius!
Beşiktaş'ta 12.nci Alman: Loris Karius! Liverpool'da forma giyen Alman kaleci Loris Karius'u 2 yıllığına kiralık olarak renklerine bağlayan Beşiktaş'ta şu ana kadar 11 Alman futbolcu yer almıştı. Siyah-beyazlılar Karius ile bu sayıyı 12'ye yükseltti.
30.08.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'tan bek transferi için flaş hamle!
Beşiktaş'tan bek transferi için flaş hamle! Beşiktaş, Hamburg’ta 3 sezonluk kariyerinin sonuna gelen Japon futbolcu Sakai için harekete geçti. 27 yaşındaki oyuncunun bonservisinin elinde bulunması yönetimin iştahını kabartıyor. Sakai'nin Milli Takım'dan arkadaşı Nagatomo, ligin ikinci yarısında sergilediği performansla şampiyonlukta önemli pay sahibi olmuştu.
23.05.2018 Beşiktaş
Almanya'ya damga vuran Türk!
Almanya'ya damga vuran Türk! Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Stuttgart, teknik direktör Tayfun Korkut yönetiminde elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkati çekiyor.
11.05.2018 Almanya
Eski Beşiktaşlı yıldızdan kötü haber!
Eski Beşiktaşlı yıldızdan kötü haber! Beşiktaş formasıyla iki kez Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Stuttgart'lı Andreas Beck sezonu kapattı.
19.04.2018 Almanya
Bayern'in yıldızı bedava Beşiktaş'a!
Bayern'in yıldızı bedava Beşiktaş'a! Savunmanın sağında Gökhan Gönül'e alternatif bir isim arayışında olan Beşiktaş, Bayern Münih'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Rafinha'yı gözüne kestirdi.
3.04.2018 Beşiktaş
Bayern Münih'in şifresini verdi!
Bayern Münih'in şifresini verdi! Beşiktaş'tan ayrılarak sezon başında Stuttgart'ın yolunu tutan Andreas Beck, Siyah-beyazlılar'a Bayern Münih'in şifresini verdi.
20.02.2018 Beşiktaş
Juventus'un yıldız ismi Beşiktaş'a!
Juventus'un yıldız ismi Beşiktaş'a! Beşiktaş'ın Juventus forması giyen sağ bek Stephan Lichtsteiner'in transferi için girişimlere başladığı ileri sürüldü.
17.01.2018 Beşiktaş
Andreas Beck: Turu garanti görmesinler
Andreas Beck: Turu garanti görmesinler Sezon başında Beşiktaş’tan ayrılan ve Almanya’daki eski kulübü Stuttgart’a transfer olan Andreas Beck, Siyah- Beyazlılar’ın, yakından tanıdığı Bayern Münih’e rakip olmasıyla ilgili görüşlerini paylaştı.
12.12.2017 Beşiktaş
Dilmen: Oğuzhan devre arasında...
Dilmen: Oğuzhan devre arasında... Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Beşiktaş-Teleset Mobilya Akhisarspor maçını değerlendirdi.
17.11.2017 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Rafinha bombası!
Beşiktaş'tan Rafinha bombası! Beşiktaş, sağ bek bölgesi için Bayern Münih’ten Rafinha’ya kancayı taktı. Kara Kartal, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 32 yaşındaki yıldızı, ocak ayında kadroya katmak istiyor.
16.11.2017 Beşiktaş
Şenol Güneş itiraf etti: Milli Takım...
Şenol Güneş itiraf etti: Milli Takım... Beşiktaş'ın teknik patronu Şenol Güneş, A Milli Takım'ın başına neden geçmediği konusuna açıklık getirdi.
16.11.2017 Beşiktaş
Andreas Beck'ten Leipzig yorumu!
Andreas Beck'ten Leipzig yorumu! Beşiktaş'ın eski futbolcusu Andreas Beck, Leipzig maçı öncesinde değerlendirmede bulundu
26.09.2017 Beşiktaş
Görev adamı yine iş başında
Görev adamı yine iş başında Kartal’ın jokeri, Gökhan Gönül’ün hazır olmaması ve Adriano’nun da sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceği Karabükspor maçında yine bir açığı kapatacak ve bu kez savunmanın sağında yer alacak
8.09.2017 Beşiktaş
Lichtsteiner pazarlığı
Lichtsteiner pazarlığı 33 yaşındaki İsviçreli futbolcu için Juventus’un kapısını çalan Beşiktaş, bonservis pazarlıklarına başladı. Hedef, kulübünde mutlu olmayan Lichtsteiner ile 2 yıllık sözleşme imzalamak.
6.09.2017 Beşiktaş
Beck'in yerine Lichtsteiner!
Beck'in yerine Lichtsteiner! Kartal, Juventus’un Devler Ligi kadrosuna almadığı İsviçreli sağ beki istiyor
5.09.2017 Beşiktaş
Beşiktaş yıldız futbolcuyu gönderdi!
Beşiktaş yıldız futbolcuyu gönderdi! Beşiktaş, tecrübeli sağ beki Andreas Beck'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini TFF'ye bildirdi
31.08.2017 Beşiktaş
Beck'in yerine Ahmet Oğuz geliyor!
Beck'in yerine Ahmet Oğuz geliyor! Beşiktaş'ta transferde hareketli saatler yaşanıyor.
31.08.2017 Beşiktaş
Andreas Beck Stuttgart'da!
Andreas Beck Stuttgart'da! Beşiktaş’ın Alman sağ beki Andreas Beck, Bundesliga ekibi Stuttgart’a transfer oldu.
30.08.2017 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Andreas Beck ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki andreas beck haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.