Anderson Talisca

Anderson Talisca

Son dakika Anderson Talisca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Anderson Talisca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Anderson Talisca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Anderson Talisca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan anderson talisca gelişmeleri de dahil olmak üzere 491 anderson talisca haberi bulunmuştur. Tüm anderson talisca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Anderson Talisca bombası patladı! Süper Lig devine imza atacak
Anderson Talisca bombası patladı! Süper Lig devine imza atacak Bir dönem Süper Lig'de Beşiktaş formasıyla fırtınalar estiren Brezilyalı yıldız futbolcu Anderson Talisca, yeniden Türkiye'ye dönmeye hazırlanıyor. Kariyerine Al-Nassr'da devam eden tecrübeli futbolcu, sezon sonunda Suudi Arabistan'dan ayrılacak. Brezilya basınında çıkan haberlere göre ise Talisca'nın Süper Lig'e geri dönme ihtimali bir hayli yüksek. Futbolseverleri heyecanlandırmayı başaran bu haberin yakın zamanda resmiyete de kavuşması bekleniyor.
20.02.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Anderson Talisca hamlesi! Gözler Suudi Arabistan'da
Beşiktaş'tan Anderson Talisca hamlesi! Gözler Suudi Arabistan'da Beşiktaş'ta son dönemde gündem Anderson Talisca... Al Nassr’la transfer önceliği anlaşması yapan siyah-beyazlıların Ocak ayında ilk hamleyi Anderson Talisca için yapması bekleniyor.
6.12.2023 Beşiktaş
Süper Lig'de Talisca bombası patladı
Süper Lig'de Talisca bombası patladı Beşiktaş'ta başkanlık için geri sayım başlarken adaylar transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Anderson Talisca, seçimin yarattığı rekabette transfer ihtimaliyle gündemin ana konusu haline gelmiş durumda.
21.11.2023 Şampiy10
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun?
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den olay sözler: Asalaklar, annenin karnında nasıl durdun? Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Beşiktaş Stadyumu'nda düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu. İstifa iddialarına sert yanıt veren Çebi'nin özellikle TFF ve Pendikspor maçının hakem yönetimine ilişkin sözleri gündeme oturdu. Çebi ayrıca Dusan Tadic, Anderson Talisca, Sergio Ramos, Tayyip Talha, Milot Rashica, Halil Dervişoğlu ve Onana transferleri hakkında da konuştu.
29.08.2023 Beşiktaş
Bayern'i elinin tersiyle itti Galatasaray O'nu Arapların elinden kapıyor! Bomba Molde stadında patladı
Bayern'i elinin tersiyle itti Galatasaray O'nu Arapların elinden kapıyor! Bomba Molde stadında patladı Galatasaray'da transfer harekatı sürüyor. Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçı için Norveç'e giden sarı kırmızılı ekip bir yandan da dünya yıldızıyla görüşmelere başladı. Trendyol Süper Lig'de Tranbzonspor'u deviren Galatasaray, Molde engelini aşarak önemli bir gelir elde etmeyi planlıyor. Son olarak medyada Anderson Talisca ile gündeme gelen kulübün yöneticileri arka planlar milyonlarca taraftarını heyecanlandıracak bir hamleyle geliyor.
18.10.2023 Futbol
Beşiktaş'tan flaş Talisca ve Ramos transferi açıklaması
Beşiktaş'tan flaş Talisca ve Ramos transferi açıklaması Beşiktaş, transfer sürecinde isimleri kulüple anılan Anderson Talisca ve Sergio Ramos ile görüşme yaptıklarını ancak maddi konulardaki anlaşmazlıklar nedeniyle sona erdirildiğini açıkladı.
21.08.2023 Beşiktaş
Talisca bombası patladı! 10 milyon Euro garanti+2 milyon Euro da bonus
Talisca bombası patladı! 10 milyon Euro garanti+2 milyon Euro da bonus Suudi Arabistan'da forma giyen Anderson Talisca için Beşiktaş resmen görüşmelere başladı. Brezilyalı yıldız için yapılan teklif ortaya çıktı.
13.08.2023 Futbol
Anderson Talisca gerçeği ortaya çıktı! Beşiktaş'a dönüyor mu?
Anderson Talisca gerçeği ortaya çıktı! Beşiktaş'a dönüyor mu? Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in yaptığı açıklamalar sonrasında gözler Brezilyalı yıldız Talisca'ya döndü. Sosyal medyadan yaptığı açıklamada, Al Nassr'da mutlu olduğunu belirten yıldız oyuncu hakkındaki gerçek daha sonra ortaya çıktı. İşte bu dev transfere dair tüm detaylar...
9.08.2023 Beşiktaş
Talisca'dan Şenol Güneş'e yanıt: Önümüzdeki sezon...
Talisca'dan Şenol Güneş'e yanıt: Önümüzdeki sezon... Al Nassr forması giyen Anderson Talisca, kendisi hakkında 'transfer görüşmesi' açıklaması yapan Şenol Güneş'e yanıt verdi.
8.08.2023 Beşiktaş
16 milyon euro'ya transfer olmuştu! İşte Beşiktaş'a önerilen 10 numara
16 milyon euro'ya transfer olmuştu! İşte Beşiktaş'a önerilen 10 numara 3 yıl önce Atlanta'dan Al Nassr'a 16 milyon euro'ya transfer olan Arjantinli 10 numara Pity Martínez menajerler aracılığıyla Beşiktaş'a teklif edildi.
19.06.2023 Beşiktaş
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması!
Dursun Özbek'ten Mauro İcardi ve Anderson Talisca açıklaması! Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sezon başında kiralık olarak gönderilen futbolcuların geri döneceğini belirtti ve İcardi ile Anderson Talisca transferleri hakkında çok önemli ifadeler kullandı.
13.06.2023 Galatasaray
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı istifa etti! İşte nedeni
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı istifa etti! İşte nedeni Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı görevinden istifa etti. Bordo-mavili yönetim kararı değerlendiriyor, kısa süre içinde açıklama yapılacak.
7.03.2023 Futbol
Arda Güler 2027'ye kadar Fenerbahçe'de! Yeni serbest kalır maddesi ise dudak uçuklattı
Arda Güler 2027'ye kadar Fenerbahçe'de! Yeni serbest kalır maddesi ise dudak uçuklattı Sözleşmesinde '1500 dakika oynamazsa 5 milyon euro karşılığında serbest kalır' maddesi kaldırılacak olan Arda Güler için Fenerbahçe yönetimi harekete geçti. Başkan Ali Koç 18 yaşındaki yetenekle 2027'ye kadar kontrat uzatmaya hazırlanıyor.
3.03.2023 Fenerbahçe
Ünlü muhabir açıkladı! Galatasaray ile Anderson Talisca arasında...
Ünlü muhabir açıkladı! Galatasaray ile Anderson Talisca arasında... İtalyan gazeteci Fabrizio Romano 'Talisca - Galatasaray' iddialarına "İki taraf arasında herhangi bir görüşme gerçekleşmedi' ifadelerini kullandı.
3.03.2023 Galatasaray
Anderson Talisca ile ilgili flaş gelişme! İmzayı atıyor
Anderson Talisca ile ilgili flaş gelişme! İmzayı atıyor Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray ile adı anılan Brezilyalı yıldız Anderson Talisca hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Yıldız futbolcunun geleceğine karar verdiği iddia edildi.
2.03.2023 Şampiy10
Transferde Son Dakika: Galatasaray Anderson Talisca ile anlaşmaya vardı
Transferde Son Dakika: Galatasaray Anderson Talisca ile anlaşmaya vardı Zakharyan, Martin Baturina, Adam Karabec, Konstantelias gibi genç yetenekleri gündemine alan Galatasaray'ın Brezilyalı yıldız Anderson Talisca ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Suudi Arabistan basınında yer alan haberlere göre; Sarı Kırmızılı kulübün daha önce Beşiktaş forması giyen 29 yaşındaki 10 numarayla el sıkıştığı belirtilirken, Talisca'nın Al Nassr'la yollarını ayırmaya hazırlandığı bildirildi.
28.02.2023 Galatasaray
Cristiano Ronaldo ilk maçında uyarıldı! Devre arasında locadan ayrıldı
Cristiano Ronaldo ilk maçında uyarıldı! Devre arasında locadan ayrıldı Suudi Arabistan Pro Lig'de Al Nassr, sahasında ağırladığı Al Taee'yi 2-0 mağlup ederken cezası nedeniyle tribünde bulunan Cristiano Ronaldo, ilk yarı sonunda locadan ayrıldı. Portekizli süperstar, Anderson Talisca'nın ilk golüne sevinse de tribünlerin tamamının dolmadığı mücadelede genel olarak keyifsiz hali de dikkat çekti.
7.01.2023 Futbol
Cristiano Ronaldo, görkemli törenle Al Nassr’a imza attı
Cristiano Ronaldo, görkemli törenle Al Nassr’a imza attı Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a görkemli bir törenle imza attı. Avrupa'da bir çok transfer teklifi aldığını aktaran Ronaldo, "kazanabileceğim her şeyi kazandım. O yüzden bu kararı verdim" dedi.
3.01.2023 Futbol
Transferde Ali Koç & Luiz Gustavo iş birliği! Dünya Kupası'nın yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor
Transferde Ali Koç & Luiz Gustavo iş birliği! Dünya Kupası'nın yıldızı Fenerbahçe'ye geliyor Daha önce Fenerbahçe'nin talip olduğu Anderson Talisca'yı bırakmayan, Ghislain Konan'ı ise Fenerbahçe'nin elinden kapan Al-Nassr ile görüşmelere başlayan Ali Koç'un transfer için eski bir dosttan yardım istediği bildirildi. Dünya Kupası'nda Brezilya'ya attığı golle bir kez daha kalitesini ortaya koyan yıldız futbolcuya imza attırmaya çalışan Sarı Lacivertli yönetimin 30 yaşındaki oyuncuyla dirsek teması halinde olduğu öğrenilirken, transferde araya Luiz Gustavo'nun da girdiği belirtildi.
12.12.2022 Fenerbahçe
Bomba Aboubakar iddiası! Süper Lig'e geri dönüyor
Bomba Aboubakar iddiası! Süper Lig'e geri dönüyor Beşiktaş'taki performansıyla dikkat çeken Aboubakar'ın Süper Lig'e yeniden geri dönmesi gündemde. Al-Nassr'dan ayrılması beklenen Aboubakar iki kulübün peşinde olduğu iddia edildi.
19.11.2022 Trabzonspor
Şenol Güneş Ceyhun Kazancı'ya raporunu verdi: Bana yeni Talisca bul
Şenol Güneş Ceyhun Kazancı'ya raporunu verdi: Bana yeni Talisca bul Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Şenol Güneş orta saha hattına takviye yapmak isterken, tecrübeli teknik adamın yönetime 'Yeni Talisca arıyorum' raporu dikkat çekti.
17.11.2022 Beşiktaş
Mesut Özil 'ben paramı alırım' deyince rüya sona erdi! İşte Talisca'nın yeni adresi
Mesut Özil 'ben paramı alırım' deyince rüya sona erdi! İşte Talisca'nın yeni adresi Ali Koç'un Mesut Özil'i gönderip yerine transfer etmek istediği Anderson Talisca'da rüya sona erdi. Mesut Özil'in takımdan ayrılmaması üzerine eli kolu bağlanan Başkan Koç'un Brezilyalı süper starı dev kulübe kaptırdığı ortaya çıktı.
7.06.2022 Futbol
Ceyhun Kazancı onun için 'yatarak para kazanacak bir karakter değil' demişti! 5 milyon euro'luk teklif
Ceyhun Kazancı onun için 'yatarak para kazanacak bir karakter değil' demişti! 5 milyon euro'luk teklif Katar takımlarından Al Saad Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızlarından Alex Teixeira için 3 milyon euro, Josef de Souza içinse 5 milyon euro'luk teklifte bulundu.
20.04.2022 Beşiktaş
Ali Koç'tan tarihi transfer bombası! 9 Vedat Muriç, 10 numara Anderson Talisca
Ali Koç'tan tarihi transfer bombası! 9 Vedat Muriç, 10 numara Anderson Talisca Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olan, Serie A'da kendisinden beklenen patlamayı yapamayınca Mallorca'ya kiralık olarak gönderilen Vedat Muriç'in Fenerbahçe ile anlaştığı ortaya çıktı. Mesut Özil'le de yollarını ayırmak isteyen Ali Koç'un Anderson Talisca bombasını da patlatmaya yakın olduğu bildirildi.
5.04.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta transfer gelişmesi! Anderson Talisca geri dönüyor: İşte alacağı ücret...
Beşiktaş'ta transfer gelişmesi! Anderson Talisca geri dönüyor: İşte alacağı ücret... Beşiktaş'ta tüm yollar Anderson Talisca'ya çıkıyor. Siyah-Beyazlılar’da 2016-18 yılları arasında kiralık olarak forma giyen Talisca, bu macerasının üzerinden 4 yıl geçse de Süper Lig'de konuşulmaya devam ediyor.
19.03.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Anderson Talisca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki anderson talisca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.