(Uyum haftası programı ve tarihleri) 1. sınıflar ne zaman açılacak 2023, anaokulları ne zaman açılıyor? Uyum haftası ne zaman başlayacak?
(Uyum haftası programı ve tarihleri) 1. sınıflar ne zaman açılacak 2023, anaokulları ne zaman açılıyor? Uyum haftası ne zaman başlayacak? Anaokulu öğrencileri ve 1. sınıfların okula başlayacağı tarihi, yeni eğitim öğretim yılının başlamasına az bir süre kala sorgulanıyor. Veli okula uyum haftası olup olmayacağını sorgularken, anaokulları ve 1. Sınıfların başlayacağı tarihi de öğrenmeye çalışıyor. Peki, 1. sınıflar okula ne zaman başlayacak, 1. sınıflara uyum haftası var mı? Anaokulları ve 1. Sınıflar ne zaman açılıyor?
2.09.2023 Eğitim
Özel okullar ne zaman açılıyor? Özel eğitim kurumlarının telafi eğitim yapacağı tarih belli oldu mu? MEB'ten yeni özel okul açıklaması!
Özel okullar ne zaman açılıyor? Özel eğitim kurumlarının telafi eğitim yapacağı tarih belli oldu mu? MEB'ten yeni özel okul açıklaması! Corona virüs nedeniyle alınan önlemlerin esnetilmesi kapsamında hükümet tarafından devreye alınan normalleşme takvimi kademe kademe uygulanıyor. 1 Haziran'da yasakların kalkması nedeniyle çalışan anne ve babalar özel okulların ne zaman açılacağını merak ediyordu. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü özel okullar ile ilgili açıklama yapmış ve Özel Öğretim Kurumları Kanunu kapsamında yapılan düzenlemeler yer alıyor. Genel Müdürlüğümüze bağlı, özel okul öncesi eğitim kurumları, özel anaokulları ve ana sınıfları 1 Haziran’dan itibaren faaliyetlerine başlayacağını duyurmuştu. Milli Eğitim Bakanlığı Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamanın ardından MEB’den de özel okullar ile ilgili yeni bir açıklama geldi.
1.06.2020 Eğitim