Amanda Cerny

Amanda Cerny

Son dakika amanda cerny haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan amanda cerny ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını amanda cerny haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Amanda Cerny

haberleri sayfasında son dakika yaşanan amanda cerny gelişmeleri de dahil olmak üzere 30 amanda cerny haberi bulunmuştur. Tüm amanda cerny haberleri aşağıda listelenmiştir.
Amanda Cerny makyajsız halini paylaştı
Amanda Cerny makyajsız halini paylaştı ABD'li sosyal medya fenomeni Amanda Cerny, Instagram hesabından makyajsız halinin görüldüğü bir selfie yayınladı.
10.10.2019 Magazin
Amanda çılgınlığı!
Amanda çılgınlığı! Amerikalı ünlü oyuncu ve sosyal medya fenomeni Amanda Cerny, önceki gün Emaar AVM’de hayranlarıyla bir araya geldi.
23.09.2018 Magazin
Amanda’ya yoğun ilgi
Amanda’ya yoğun ilgi GUESS Jeans 2018 Sonbahar/Kış koleksiyonunun yüzü, ABD’li ünlü oyuncu ve sosyal medya yıldızı Amanda Cerny, Guess’in global kampanyasının tanıtımı için İstanbul’a geldi.
21.09.2018 Magazin
Cerny Yenge  İstanbul’da
Cerny Yenge İstanbul’da ABD’li model ve sosyal medya fenomenlerinden Amanda Cerny, İstanbul’a gelişini Instagram’dan paylaştığı bir fotoğrafla duyurdu.
20.09.2018 Yaşam
Amanda Cerny gelişini böyle duyurdu
Amanda Cerny gelişini böyle duyurdu Twitter hesabından Türkiye'ye geleceğini duyuran model Amanda Cerny, İstanbul Boğaz'ında Türk bayrağıyla poz vererek "Yenge eve döndü" dedi.
20.09.2018 Magazin
Amanda Cerny o soruyu cevapladı!
Amanda Cerny o soruyu cevapladı! 'Yozgatlı Dayı' lakabıyla tanıdığımız Cafer Lalek ile girdiği diyalogla Türkiye'de adını duyuran Amanda Cerny, son paylaşımıyla "Kadınlar hayattan ne ister?" sorusuna cevap verdi.
14.01.2018 Magazin
'Yenge'nin bikini şovu nefesleri kesti!
'Yenge'nin bikini şovu nefesleri kesti! Sosyal medya fenomeni Amanda Cerny yaptığı son paylaşımla cesaret sınırları zorladı. Türkiye'de de önemli bir hayran kitlesi olan Cerny'nin paylaşımı, 4 saatte 3 milyon 400 bin kez görüntülendi.
14.12.2017 Magazin
Amanda Cerny'den yürek hoplatan kostüm!
Amanda Cerny'den yürek hoplatan kostüm! Cesur pozlarıyla ünlenen Amanda Cerny, Cadılar Bayramı kostümünü sosyal medyada yayınladı.
28.10.2017 Magazin
Amanda Cerny'den bir olay paylaşım daha!
Amanda Cerny'den bir olay paylaşım daha! Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven ile Amanda Cerny, Los Angeles'ta bir araya geldi.
28.04.2017 Magazin
Amanda Cerny’nin komik videosu!
Amanda Cerny’nin komik videosu! Sosyal medya fenomeni Amanda Cerny'nin, arkadaşıyla birlikte çektiği korse videosu büyük ilgi gördü.
19.01.2017 Magazin
"Yenge" Türk ordusunu göreve çağırıyor
"Yenge" Türk ordusunu göreve çağırıyor Sosyal medya fenomeni Amanda Cerny, hesabından paylaştığı bir fotoğraf için Türk ordusundan yardım istedi.
17.06.2021 Dünya
Amanda Cerny'den olay paylaşım!
Amanda Cerny'den olay paylaşım! Snapchat fenomeni Amanda Cerny, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Türkiye'ye mesaj gönderdi.
7.12.2016 Magazin
Amanda Cerny bu kez kızdırdı
Amanda Cerny bu kez kızdırdı Seksi model Amanda Cerny, geçtiğimiz günlerde Twitter fenomenine evlenme teklifi ederek gündeme gelmiş, günlerce konuşulmuştu...
29.10.2016 Magazin
Amanda Cerny, Fenerbahçe formasıyla poz verdi
Amanda Cerny, Fenerbahçe formasıyla poz verdi Bir Türkle internet üzerinden yaptığı yazışmalar sonrasında ülkemizde fenomen haline gelen Amerikalı manken Amanda Cerny'den Fenerbahçe formalı paylaşım.
24.09.2021 Fenerbahçe
Cafer Lalek bakın kim çıktı?
Cafer Lalek bakın kim çıktı? Türkiye'nin gündemine oturan Cafer Lalek isimli dayının sahte hesap olduğu resmen belli oldu...
14.10.2016 Magazin
Yozgatlı Dayı seksi isme Türk bayrağı astırdı!
Yozgatlı Dayı seksi isme Türk bayrağı astırdı! Sosyal medya fenomeni Amanda Cerny, bir süredir Cemal Lalek ile yaptığı paylaşımlarla Türkiye gündeminde.
13.10.2016 Magazin
Bikininin evrimi
Bikininin evrimi Ünlü Playboy modeli Amanda Cerny 1890'lardan 2015'e kadar bikininin geçirdiği evrimi bir video ile gösterdi.
24.05.2015 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Amanda Cerny ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki amanda cerny haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.