Altın fiyatları için kritik tarih ve fiyat! Uzman isim rakam vererek uyardı
Altın fiyatları için kritik tarih ve fiyat! Uzman isim rakam vererek uyardı Altın fiyatlarında hareketlilik devam ediyor. Altın piyasaları ABD'den gelecek verilere odaklandı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatları beklentisine ilişkin flaş açıklamalarda bulundu. İslam Memiş, 'O tarih kritik' diyerek altın için rakam verdi.
26.01.2024 Ekonomi
Altın fiyatları için kritik seviye! Gram, yarım, çeyrek düşecek mi yükselecek mi?
Altın fiyatları için kritik seviye! Gram, yarım, çeyrek düşecek mi yükselecek mi? Altın piyasaların hareketlilik devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım altım fiyatlarının son durumu vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konuların başında geliyor. 'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?' sorusu merak edilirken, elinde dolar olanları uyaran Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altınla ilgili flaş tahminini duyurdu.
6.03.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika! Uzman isim dolar fiyatına dikkat çekerek gram altın için uyardı...
Altın fiyatlarında son dakika! Uzman isim dolar fiyatına dikkat çekerek gram altın için uyardı... Altın fiyatlarında eylül ayıyla birlikte başlayan hareketlilik, zirveye doğru koşuyor. Merkez bankalarınca baskılanan altın patlamaya hazır bir bomba gibi. Ne zaman olacağıyla ilgili ise çok sayıda görüş var. Gram altın uzmanı İslam Memiş, dolar fiyatına dikkat çekerek “Gram altın pozitif ayrışıyor” dedi, Eylül için uyarılarda bulundu. 9 Eylül cuma günü gram altın, çeyrek altın, cumhuriyet altını ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar oldu?
9.09.2022 Ekonomi