Masterchef All Star'da altın kaşık kazanan isim belli oldu! İşte kaşık attıran tabak!
Masterchef All Star'da altın kaşık kazanan isim belli oldu! İşte kaşık attıran tabak! Masterchef All Star izlenme rekorları kırarken son yayınlanan bölümde haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu oynandı ve mavi takım kazandı. Kırmızı takımdaki oyuncular ise eleme adayı olmamak için mücadele etti. Kırmızı takımdan bir isim Masterchef All Star'da ikinci altın kaşığı kazandı.
16.11.2023 Magazin
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı?
MasterChef’te 2. altın kaşığı kim aldı? MasterChef’te atılan kaşık gerçekten altın mı, ilk altın kaşığı kim aldı, MasterChef All Star’da kaşık kime atıldı? MasterChef Türkiye All Star 150. Bölümü 15 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geliyor. Sezonun ikinci altın kaşığı sahibini buluyor. Bu akşamki yeni bölümde altın kaşığı kimin aldığı merak ediliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şef sezonun ikinci altın kaşığını atıyor. En güzel tabağını yaparak altın kaşıkla ödüllendirilen yarışmacının kim olduğu yoğun bir şekilde sorgulanıyor.
15.11.2023 Televizyon