Altın Fiyatları Rekor

Altın Fiyatları Rekor

Son dakika Altın fiyatları rekor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Altın fiyatları rekor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Altın fiyatları rekor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Altın Fiyatları Rekor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan altın fiyatları rekor gelişmeleri de dahil olmak üzere 770 altın fiyatları rekor haberi bulunmuştur. Tüm altın fiyatları rekor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Altın fiyatlarında son dakika alım fırsatı! İslam Memiş rekor için kritik tarihi açıkladı
Altın fiyatlarında son dakika alım fırsatı! İslam Memiş rekor için kritik tarihi açıkladı Altın fiyatlarında son dakika rekor gelişmesi... Altın fiyatlarında alım fırsatı geliyor. Altın fiyatları yeni döneme giriyor. Gram altın fiyatları rekor kıracak. Altın piyasası uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarında yeni tarih verip alım için tahminde bulundu. İşte son dakika altın fiyatları...
22.04.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında tahminler değişti! 16 Nisan gram, çeyrek, ata altın ne kadar?
Altın fiyatlarında tahminler değişti! 16 Nisan gram, çeyrek, ata altın ne kadar? Altın fiyatları, yükseliş ivmesini sürdürüyor. Ortadoğu'da yükselen gerilimin ardından altın fiyatları, rekor seviyelere yükseldi. Ons değeri ve dolar kurundaki son dakika hareketliliğinden etkilenen altın fiyatlarında ibre yukarı yönlü hareket ediyor. gram altın fiyatı bugün 2 bin 488 TL'den satılıyor. İşte, 16 Nisan 2024 canlı altın fiyatları alış-satış tablosu ile anlık gram altın ve çeyrek altın fiyatı...
16.04.2024 Ekonomi
Düşük fiyatlı altın takılara büyük ilgi! Hepsi 22 ve 14 ayar altın
Düşük fiyatlı altın takılara büyük ilgi! Hepsi 22 ve 14 ayar altın Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdıığı piyasalarda düşük fiyatlı altın takılar yoğun ilgi görüyüror. Mersin'de 54 yıldır kuyumculuk yapan Ertaç İnanoğlu, altın fiyatındaki artışa bağlı olarak vatandaşların, gramajı ağır olan ürünler yerine füzyon yöntemiyle gösterişli ama gramajı hafifletilerek imal edilen takılara yöneldiğini söyledi.
5.04.2024 Gündem
Gram altın, çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Uzmanlardan flaş tahmin ve rakakm geldi
Gram altın, çeyrek altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Uzmanlardan flaş tahmin ve rakakm geldi Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bir süredir yükselişini sürdüren altının onsu 2300 doları aşarak rekor kırdı. Peki altın fiyatları neden yükseliyor? Altın fiyatları hangi seviyelere kadar çıkacak? Uzmanlar artışın nedenini ABD Merkez Bankası Fed'in faiz indirimi beklentisine, jeopolitik gerginliklere ve merkez bankalarının altın alımına bağlıyor.
5.04.2024 Ekonomi
Çok çarpılan olacak! Altın alacaklar dikkat! Gram altın 3.000 TL olacak, alım fırsatı için tarih verdi
Çok çarpılan olacak! Altın alacaklar dikkat! Gram altın 3.000 TL olacak, alım fırsatı için tarih verdi Altın fiyatlarında peş peşe son dakika gelişmeleri yaşaıyor. Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdıktan sonra yükselişe ara verdi. Ons altın ABD'den gelen veriler sonrası kar satışı yedi. Altın gram fiyatı ons yönlü ibresini aşağı çevirdi. Gram altın, ons altın düşüşlerine nazaran daha kısmi geriledi. Piyasalardaki hareketlilik sonrası Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, tarih vererek altın fiyatları için alım fırsatı seviyelerini açıkladı.
16.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatları rekor kırdı! Darphane'de çift vardiya başladı
Altın fiyatları rekor kırdı! Darphane'de çift vardiya başladı Yükselen altın fiyatları nedeniyle vatandaşların altına talebi arttı. Artan talep sonucunda bazı kuyumcular altın bulmakta zorlanmaya başlayınca Darphane çift vardiyaya geçti. Darphane Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hekim, "Talepleri karşılayacak şekilde tek vardiya çalışıp günlük 400 kilogram üretirken şu anda 2 vardiya çalışıyoruz. İki vardiya sabahtan gece 11'e kadar kesintisiz, sürekli bir çalışma var ve gece gündüz çalışıyoruz" dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında Fed rüzgarı yaşanıyor! Yatırımcıya fırsat uyarısı yapıldı
Altın fiyatlarında Fed rüzgarı yaşanıyor! Yatırımcıya fırsat uyarısı yapıldı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları güçlenmeye devam ediyor. Gram altın tarihi yüksek seviyelerde işlem görürken piyasalar Perşembe günü Fed'in açıklayacağı faiz kararına odaklandı. Öte yandan altın fiyatları rekor tazeledi. Ons altın yaşadığı düşüşler sonrası 2000 dolar seviyesi üzerine tutunarak yükselişini güçlendirdi. Buradan esen rüzgarla altın gram fiyatı serbest piyasalarda 2128 lira seviyesini görerek yeni bir rekora imza attı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, önümüzdeki haftayı işaret ederek flaş altın yorumlarında bulundu. İslam Memiş, 'Altın satış yiyebilir' ifadelerini kullanarak 2 farklı rakam verdi.
27.02.2024 Ekonomi
Altın fiyatlarında görülmemiş rakam! Yüzde 611 kazandırdı, yeni rekor için tarih verildi
Altın fiyatlarında görülmemiş rakam! Yüzde 611 kazandırdı, yeni rekor için tarih verildi Altın fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken altın rekor üstüne rekor kırıyor. ABD Merkez Bankası Fed'in faizleri daha fazla artırmayacağı ve düşüş trendinin daha erken başlayacağı beklentisi altın fiyatlarını yükseltiyor. Yatırımcı ise yönünü tamamen altına çevirdi. Altın yatırımcısının yüzünü öyle bir güldürdü ki, yüzde 611 kazandırdı. Parasını altına yatıran görülmemiş kazanç sağladı. Peki altın fiyatlarındaki yükseliş devam edecek mi? Altın fiyatları ile ilgili yeni tahmin ise yok artık dedirtti. İşte gram, ons, çeyrek, tam, yarım altın fiyatlarında son durum
29.11.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında yer yerinden oynadı! Gramda 2700 lira için tarih verildi
Altın fiyatlarında yer yerinden oynadı! Gramda 2700 lira için tarih verildi Gerek ons tarafındaki yükseliş, gerekse de son günlerde dolar kurunda sınırlı da olsa meydana gelen hareketlenme, yurtiçi piyasada gram altın fiyatını 1872 lirayla yeni bir rekora taşıdı. Bu seviyede, gram altının yılbaşından bu yana yatırımcısına getirisi yüzde 70’i aştı. Dün Cumhuriyet altını 12 bin 431 liradan, çeyrek altın da 3 bin 121 liradan alıcı buldu. Uzmanlar, altındaki ons kaynaklı hareketin devam edebileceği öngörüsünü dile getirdi. Uzmanlardan gram altının 2700 lira olacağı tarih ile ilgili bilgi verildi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
28.11.2023 Ekonomi
Altın tüm zamanların rekoru kırıldı! Gram altında 2500 lira için tarih verildi
Altın tüm zamanların rekoru kırıldı! Gram altında 2500 lira için tarih verildi Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi yaşandı. Bu hafta altın fiyatlarında görülen yükseliş dikkat çekiyor. Özellikle piyasada salı gününden sonra yükseliş hız kazandı. Gram altın bugün itibarıyla yeni rekor kırdı. ABD’de açıklanan veriler sonrasında akşamüzerine doğru piyasa hareketlendi. Ons altın 1988 dolar seviyelerine kadar yükseliş gösterdi. Ons altın günü 1981 dolardan kapattı. Gram altın fiyatı tüm zamanların rekorunu kırdı. Güne 1825 liradan başlayan gram altın 1846 lira seviyesine kadar yükselerek rekor kırdı. Gram altın şu dakikalarda 1831 liradan işlem görüyor. Gram altında gün içerisinde en düşük 1817 lira seviyesi görüldü.
17.11.2023 Ekonomi
Fitch, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti
Fitch, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin orta vadeli büyüme potansiyeli tahminlerini yükseltti. Önceden Türkiye'nin yüzde 3,9 büyümeyeceğini tahmin eden Fitch, revizeyle bu oranı yüzde 4,1'e çıkardı.
3.11.2023 Ekonomi
'Efsane kasım indirimleri 'ne dikkat! Bakanlıktan kritik uyarı, sakın yapmayın
'Efsane kasım indirimleri 'ne dikkat! Bakanlıktan kritik uyarı, sakın yapmayın Ticaret Bakanlığı, 'efsane kasım indirimleri' adıyla yapılan indirimli satış kampanyalarında mağduriyet yaşanmaması için vatandaşlara uyarılarda bulundu.
3.11.2023 Ekonomi
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak
Meteoroloji son dakika uyardı! İstanbul için alarm verildi, çok kuvvetli olacak Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 12 il için sarı kodlu uyarıda bulundu. MGM kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgara karşı uyarıda bulunurken hava sıcaklıkları yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyredecek. İşte İstanbul, Ankara ve diğer illerde beklenen hava durumu...
3.11.2023 Yaşam
Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Piyasalar tepetaklak oldu, yeni rekor tahmini geldi
Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Piyasalar tepetaklak oldu, yeni rekor tahmini geldi İsrail-Filistin çatışması ve FED'in faiz kararı altın piyasalarını salladı. Ons altın 5.5 ayın zirvesinden geriledi, gram altın tarihi rekorunu gördü. Yatırımcılar şimdi ABD'nin tarım dışı istihdam verilerine odaklandı. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili yeni rekor tahminleri ortaya çıktı. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
3.11.2023 Ekonomi
Gram altın bu yükselişi tarihte ilk kez görecek! Uzmanı tarih verdi: 2500 TL rekoru geliyor!
Gram altın bu yükselişi tarihte ilk kez görecek! Uzmanı tarih verdi: 2500 TL rekoru geliyor! Altın piyasaları son dönemde dünyada yaşanan savaş, ekonomik kriz ve çatışma haberleriyle sarsılmaya devam ediyor. Koas ortamını seven altın güvenli liman oluyor. Yatırımcılar için hala çekici olan adresi altın oldu. Ons altın fiyatları rekor seviye testini denedi. Kısa süreli geri çekilmeler yaşayan ons altında bu durum geçiçi olacak. Uzmanı açıkladı: Gram altın bu fiyatı tarihte ilk kez görecek.
27.10.2023 Ekonomi
Merkez Bankası kararı sonrası kredi faizlerinde son durum ne? Tek tek hesaplandı
Merkez Bankası kararı sonrası kredi faizlerinde son durum ne? Tek tek hesaplandı Kredi faizleriyle ilgili merak edilen detaylar ortaya çıktı. Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştiren TCMB Para Politikası Kurulu politika faizini 5 puan artırarak yüzde 35'e çıkardı. Peki bu faiz artışı kredileri nasıl etkileyecek? İşte detaylar...
26.10.2023 Ekonomi
İstanbul'da sahte ve kaçak ilaç operasyonu! Polis baskın düzenledi
İstanbul'da sahte ve kaçak ilaç operasyonu! Polis baskın düzenledi İstanbul’da yasadışı yollarla ele geçirdikleri çok sayıda kaçak veya sahte ilacı el altından sattıkları belirlenen şüphelilere operasyon düzenlendi. Operasyonda 1 kişi gözaltına alındı.
26.10.2023 Yaşam
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Merkez Bankası Para Politikası Kurulu faiz kararını açıkladı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Para Politikası Kurulu, politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını 500 baz puan artırarak yüzde 35'e çıkardı.
26.10.2023 Ekonomi
Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Aylar sonra görülmemiş rakam
Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı! Aylar sonra görülmemiş rakam Altın fiyatları, global ekonomideki belirsizlikler ve yerel piyasalardaki dalgalanmalarla birlikte yatırımcıların ve ekonomi takipçilerinin dikkatle izlediği bir konu haline geldi. Öte yandan altın fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama yapıldı. Altın fiyatları geri çekilmenin ardından uçuşa geçti. Altın fiyatları üst üste rekor kırdı. Bunun yandan uzmanlar altın fiyatlarıyla ilgili yeni tahminlerde bulundu. İşte altın fiyatlarıyla ilgili son dakika tüm detaylar...
26.10.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika sürprizi! Yatırımcıya uyarı geldi
Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika sürprizi! Yatırımcıya uyarı geldi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor. Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdıktan sonra geri çekildi. ABD'den gelen veriler sonrası geri çekilen altın yeniden yukarıya fırladı. Ons altın 1919 dolardan işlem görüyor. Gün içerisinde ons altında en düşük 1910 dolar, en yüksek ise 1920 dolar seviyeleri görüldü. Gram altın ise 1667 liradan işlem görüyor. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
13.08.2023 Ekonomi
Altın fiyatları rekora koşuyor! Gram altında 2 bin lira için tarih açıklandı
Altın fiyatları rekora koşuyor! Gram altında 2 bin lira için tarih açıklandı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altında beklemeyen zarar edecek. Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı, uyarılar art arda geldi. Gram altın fiyatı ise dolar kuru ve ons altın tarafından esen rüzgarların etkisiyle yön bulmaya devam ediyor. Ons altın fiyatı bugün en yüksek 1.963,62 dolar en düşük ise 1.953,30 dolar seviyesini görürken, altının gram fiyatı ise rekor üstüne rekor kırarak en yüksek 1.701,43 TL en düşük ise 1.687,96 TL seviyesini gördü. Uzmanlar son tahminlerinde de gram altının test edeceği yeni fiyatı açıkladı. Peki altın gram, çeyrek altın, Cumhuriyet altını, ons altın ve 22 ayar bilezik altın fiyatı ne kadar oldu? İşte son dakika gelişmeleriyle beraber 25 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları...
26.07.2023 Ekonomi
Dolar ve altını olanlara hayati uyarı geldi!
Dolar ve altını olanlara hayati uyarı geldi! Dolar ve altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altında ve dolarda beklemeyen zarar edecek. Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı. Altın ve dolar fiyatlarında yaşanan hareketlilik yatırımcının dikkatini çekmeye devam ediyor. Dolar 27 lira bandında dalgalanırken euro 30 lira seviyesinde işlem görüyor. Gram altın iste 1700 lira seviyelerinden fiyatlanıyor. Peki bu fiyattan altın alınır mı? Gram altında yükseliş sürecek mi? Altın fiyatları ne zaman düşecek? İşte altın fiyatlarıyla ilgili merak edilen tüm detaylar...
25.07.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Altında 2 bin lira için tarih verildi
Altın fiyatlarında sürpriz gelişme! Altında 2 bin lira için tarih verildi Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları rekor tazeledi. Dün 1657 lira ile tüm zamanların zirvesini test eden gram altın haftanın ikinci işlem gününe 1655 liradan başladı. Gram altın bugün 1664 lira ile yeni rekor kırdı. Gram altın şu dakikalarda 1659 liradan işlem görürken, gün içerisinde en düşük 1651 lira seviyesi test edildi. Öte yandan gram altının ne zaman 2 bin lira olacağıyla ilgili flaş tahmin geldi. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm detaylar...
18.07.2023 Ekonomi
Altın fiyatlarında son dakika! Tarihi seviyeyi aştı
Altın fiyatlarında son dakika! Tarihi seviyeyi aştı Altın fiyatlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı. Son gelişmelerin ardından altın kritik seviye üzerinden seyrediyor. Peki altın fiyatlarında son durum ne? Gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...
23.06.2023 Ekonomi
Altın fiyatları için yeni rekor ve tarih verildi! Gram altında ilk kez bu seviye konuşuldu
Altın fiyatları için yeni rekor ve tarih verildi! Gram altında ilk kez bu seviye konuşuldu Altın fiyatlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Altın fiyatları rekor üstüne rekor kırdı. Yatırımcısına kazandıran gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatlarıyla ilgili son durum açıklandı. Öte yandan piyasa uzmanlarından altın ile ilgili yeri rekor açıklandı. Altında yeni rekor için tarih de verildi. İşte altın fiyatlarıyla ilgili tüm gelişmeler...
9.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Altın Fiyatları Rekor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki altın fiyatları rekor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.