Alper Erozer

Alper Erozer

Son dakika alper erozer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan alper erozer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını alper erozer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Alper Erozer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan alper erozer gelişmeleri de dahil olmak üzere 7 alper erozer haberi bulunmuştur. Tüm alper erozer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alper Erözer'den şaşırtan cevap! 'İrem Derici mi diyeyim yani? Atar, öfke, sinir...'
Alper Erözer'den şaşırtan cevap! 'İrem Derici mi diyeyim yani? Atar, öfke, sinir...' '17' isimli ikinci solo albümünü çıkan ve "Yerli Justin Bieber" olarak tanınan 17 yaşındaki şarkıcı Alper Erözer, meslektaşı olan kız arkadaşı Alara Temoçin ile Nişantaşı Citys'te görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Erözer, Türkiye'de arkasından gidecek bir isim olmadığını söyleyerek "Olsa söylerim ama yok, İrem Derici mi diyeyim yani?" diye konuştu.
5.02.2022 Magazin
Caroline Show’a Alper Erözer ve Atilla Atasoy konuk oluyor...
Caroline Show’a Alper Erözer ve Atilla Atasoy konuk oluyor... Radyo D ve Dreamtürk Tv’nin ortak yayınıyla yayınlanan “Caroline Show” bu hafta da çok özel konuklarını ağırlamaya devam ediyor.
2.07.2021 Televizyon
Yerli Justin Bieber hayaline kavuştu
Yerli Justin Bieber hayaline kavuştu Alper Erözer, 16 yaşında hayalindeki arabayı aldı. Fakat ehliyeti olmadığı için kendisi kullanamıyor.
23.09.2020 Magazin
Yerli Justin Bieber'e koruma kalkanı!
Yerli Justin Bieber'e koruma kalkanı! Hayranları tarafından “Yerli Justin Bieber” olarak tanınan 16 yaşındaki Alper Erözer önceki gün City’s Nişantaşı’nda alışveriş turunda görüntülendi.
14.09.2020 Magazin
İstanbul' müziğe doyacak! 18 Eylül'de başlıyor
İstanbul' müziğe doyacak! 18 Eylül'de başlıyor Türkiye’nin ilk ve tek popüler kültür festivali olduğu kaydedilen fizy İstanbul Müzik Haftası 18-23 Eylül 2018 tarihlerinde Zorlu PSM’de tüm müzikseverlerle buluşacak.
16.08.2018 Kültür Sanat
Alper Erözer kimdir? Kaç yaşında?
Alper Erözer kimdir? Kaç yaşında? Alper Erözer küçük yaşına karşın edindiği büyük başarılar ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Sosyal medyanın en fazla konuşulan isimlerinden olan Alper Erözer YouTube kanalı üzerinden paylaştığı "I Think You Love Me" şarkısı ile milyonların beğenisini kazanan Erözer, aranjör ve besteci Suat Aydoğan tarafından keşfeldilerek 9 şarkılık ‘’Hey World World’’ adlı albümünü piyasaya sundu. Peki Alper Erözer kimdir? Kaç yaşında?
4.04.2018 Gündem
Koruması çok ünlü
Koruması çok ünlü Henüz 13 yaşında olan ve ilk albümünü çıkaran Alper Erözer, İstinyePark’da objektiflere yansıdı.
10.02.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Alper Erozer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki alper erozer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.