Milli maç şifresiz yayınlanacak! Almanya-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda?
Milli maç şifresiz yayınlanacak! Almanya-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye, deplasmanda Almanya ile yapılacak özel maçta karşı karşıya gelecek. A Milliler, UEFA Uluslar Ligi'nde Rusya ve Sırbistan ile oynayacağı maçlar öncesinde hazırlık karşılaşmasında kendini test edecek. Peki, Almanya-Türkiye maçı şifresiz mi yayınlanacak? Almanya-Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Almanya-Türkiye maçının detayları...
7.10.2020 Gündem
A Milli Voleybol takımımız 2. Kez olimpiyatta yer alabilecek mi? Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?
A Milli Voleybol takımımız 2. Kez olimpiyatta yer alabilecek mi? Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Türkiye Almanya voleybol maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Soruları maça saatler kala yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. A Milli Voleybol Takımımız, tarihinde ikinci kez Olimpiyat Oyunları'nda yer alabilmek için Avrupa Kıta Elemelerinde olacak. Peki, Almanya- Türkiye maçı hangi kanalda, saat kaçta? Detaylar haberimizde.
7.01.2020 Gündem