All-Star

All-Star

Son dakika All-Star haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan All-Star ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını All-Star haber sayfamızda bulabilirsiniz.

All-Star

haberleri sayfasında son dakika yaşanan all-star gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.351 all-star haberi bulunmuştur. Tüm all-star haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor'da birleşme öncesi şok veda: Final düellosunda kaybetti, adaya veda etti
Survivor'da birleşme öncesi şok veda: Final düellosunda kaybetti, adaya veda etti Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Birleşme partisinden önceki son eleme gecesi 17 Nisan Çarşamba akşamı gerçekleşti. Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. "Survivor kim elendi? Survivor birleşme partisi öncesi son elenen hangi yarışmacı oldu, adaya kim veda etti?"
18.04.2024 Magazin
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında birleşme partisinin tarihi belli oldu. Sevilen yarışma programı Survivor'da finale doğru yaklaşılırken yarışmacı sayısı da giderek azalmaya başladı. Sınırsız yemekler ve eğlence dolu şarkı yarışmalarının düzenleneceği partide, yarışmacılar aylar sonra temiz kıyafetler giyerek özel bakımlarını yaptırabilecek. Acun Ilıcalı, Survivor All Star birleşme partisinin tarihini duyurdu. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
17.04.2024 Magazin
Dün akşam en çok hangi dizi izlendi? 15 Mart 2024 Pazartesi AB ve total reyting sıralaması
Dün akşam en çok hangi dizi izlendi? 15 Mart 2024 Pazartesi AB ve total reyting sıralaması Reyting sonuçları 15 Mart Pazartesi günü yayınlanan programların izlenme oranını merak edenler tarafından merak ediliyor. Dün akşam kuşağında Kızıl Goncalar, Ömer, Selahaddin Eyyubi ve Survivor All Star reytinglerde üst sıralarda yer alabilmek için yarıştı. İşte, 15 Mart 2024 Pazartesi dünün AB ve total reyting sonuçları sıralaması...
16.04.2024 Magazin
Bu konsey Survivor tarihinin ilk 5'ine girer! All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu
Bu konsey Survivor tarihinin ilk 5'ine girer! All Star'da üçüncü eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş olmuştu. . Her hafta bir yarışmacının adaya veda ettiği yarışmada bu hafta eleme adayları belli olmaya başladı. Adada kalmak isteyen Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları dokunulmazlık oyununu kazanmak için zorlu parkurlarda mücadele ediyor.arkla sonuçlanan dokunulmazlık oyunu sonrasında üçüncü eleme adayı da belli oldu.
16.04.2024 Magazin
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da gergin dokunulmazlık: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Ogeday ve Yunus Emre yaşadıkları kavgaya dair açıklamalarda bulundu. Hakan Hatipoğlu'nun elenmesiyle birlikte izleyenler ve yarışmacılar daha da meraklandı. Bu haftanın ilk eleme adayı Özgür oldu. Peki haftanın ikinci eleme adayı kim seçildi? Survivor'da ödül & dokunulmazlık oyunu hangi takım kazandı?
15.04.2024 Magazin
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak?
Survivor’da yumruk yumruğa kavga! Yunus Emre ile Ogeday diskalifiye mi olacak? Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Bu bölümde Ogeday Girişken ile Yunus Emre Özden kafa kafaya gelerek kavga ettiği görüldü. Görüntüler Yunus Emre ile Ogeday diskalife olacak mı sorusunu akıllara getirdi. İşte detaylar...
13.04.2024 Magazin
Survivor'da birleşmeden sonra sistem değişiyor! Son eleme adayı da belli oldu
Survivor'da birleşmeden sonra sistem değişiyor! Son eleme adayı da belli oldu Survivor All Star'da dördüncü ve son eleme adayı belli oldu. Bu hafta normal şartlarda kadın elemesi olacaktı ancak Acun Ilıcalı bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor dördüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
10.04.2024 Magazin
Survivor'da bu kez Ogeday ve Acun Ilıcalı tartıştı: Üçüncü eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu kez Ogeday ve Acun Ilıcalı tartıştı: Üçüncü eleme adayı belli oldu 'Survivor All Star 2024'te üçüncü eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlığı yine Kırmızı Takım aldı. Farklı bir skorla kaybeden Mavi Takım'da ise sinirler iyice gerildi. Bu hafta normal şartlarda kadın elemesi olacaktı ancak Acun Ilıcalı bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor üçüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
9.04.2024 Magazin
Survivor Turabi'den zehir zemberek sözler: Acun Abi fena şımartmış!
Survivor Turabi'den zehir zemberek sözler: Acun Abi fena şımartmış! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
8.04.2024 Magazin
Survivor'da konseyde sitem dolu sözler: İkinci eleme adayı belli oldu
Survivor'da konseyde sitem dolu sözler: İkinci eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yaman olmuştu. Mavi takımda Yaman ve Hakan konsey sonrası takım arkadaşlarına isimleri yazıldığı için sitemliydi. Kadın yarışmacıların sayısında azalma olması nedeniyle bu hafta yeniden erkek elemesi gerçekleşecek. Peki, Survivor kim kazandı? Survivor ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
8.04.2024 Magazin
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı!
Survivor Turabi isyan etti: Acun abi beni kurtardı! 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Eski şampiyon, son olarak "Adaya dönecek misin?" mesajlarına tepki gösterdi. Sakatlıklarını tek tek sayan Survivor Turabi, Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de belirtti.
7.04.2024 Magazin
Survivor'da sürpriz dokunulmazlık: Eleme adayı herkesi şaşırttı!
Survivor'da sürpriz dokunulmazlık: Eleme adayı herkesi şaşırttı! Survivor 2024 All Star sezonu tüm heyecanıyla devam ediyor. Yayınlandığı her bölüm sonrasında izleyici tarafından araştırılan Survivor'da kim kazandı? Survivor Poyraz'ın vedası sonrası gözler bu hafta adada dokunulmazlık yarışını hangi takımın kazanacağına ve eleme potasına ilk hangi yarışmacının gittiğine çevrildi. Survivor 2024 All Star sezonunda bu akşam dokunulmazlık ve ödül oyununu hangi takım kazandı? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte 6 Nisan 2024 Cumartesi günkü Survivor bölümünde yaşananlar...
7.04.2024 Magazin
Survivor'da Furkan sinir krizi geçiriyor! Son ödül oyunu galibi belli oldu
Survivor'da Furkan sinir krizi geçiriyor! Son ödül oyunu galibi belli oldu TV8 ekranlarının zorlu yarışmasında eleme ardından eğlenceli ödül oyunu oynanıyor. Son olarak Poyraz'ın elendiği All Star sezonunda mücadele devam ederken haftada bir gün yarışmacıları ve izleyenleri eğlendiren bilgi yarışması düzenleniyor. Bu noktada Survivor Anlat Bakalım oyununu kim kazandı?
6.04.2024 Magazin
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Yarışmaya Nagihan'ın duygusal anları damga vurdu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz, dördüncü ve son eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
5.04.2024 Magazin
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da bu fark ilk kez görüldü: Haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Sercan Yıldırım, üçüncü eleme adayı Yiğit Poyraz olmuştu. Bu hafta ise erkek elemesi gerçekleşecek ve dokunulmazlık için mücadele nefes kesmeden devam ediyor. Bu haftanın dokunulmazlık mücadelesinde haftanın düello adayları hangi takımdan çıkacak? Survivor All Star'da Yaman 'Bu pota benim hakkım' dedi. Peki, Survivor 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
4.04.2024 Magazin
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu
Survivor'da ceza dolu akşam: Ilıcalı herkesi fırçaladı! 3. eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da bu hafta da heyecan doruktaydı. Kıran kırana mücadelede dokunulmaz ödülünü Kırmızı Takım kazandı. Avatar Atakan ile Poyraz birbirine girdi. Acun Ilıcalı Yunus Emre'yi fena fırçaladı. Bu hafta erkek potasının gerçekleştiği Survivor'da eleme adayları Hakan ve Sercan olarak belirlenmişti. Peki, dün akşam Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 3. eleme adayı kim oldu?
3.04.2024 Magazin
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Duygu dolu anlar yaşandı: 'Yatağım bomboş kaldı'
Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Duygu dolu anlar yaşandı: 'Yatağım bomboş kaldı' Survivor All Star'da sakatlıkları nedeniyle diskalifiye olan Yağmur Banda ve Gizem Memiç takım arkadaşlarıyla vedalaşmak için adaya geldi. İki takımda da duygu dolu anlar yaşandı. Yaman sürekli olumsuz eleştiriler yapan takımına sistem etti. İkinci eleme adayı belli oldu. Dikkat çeken yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte detaylar...
2.04.2024 Magazin
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre yine çıldırdı ve oyundan zorla çıkarıldı
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre yine çıldırdı ve oyundan zorla çıkarıldı Survivor All Star'da Mavi Takım ile Kırmızı Takım'ın kıran kırana mücadelesi sonucu dokunulmazlık Kırmızı Takım'ın oldu. Saliselerle rakibini 12-11 deviren Kırmızı Takım rahat bir nefes aldı. Mavi Takım'da da haftanın ilk eleme adayı belirlendi. Yunus Emre yine ceza aldı. İki yarışmacıdan sakatlıkları nedeniyle kötü haber geldi. Survivor'da Turabi ile başlayan sakatlık elemeleri devam etti.
31.03.2024 Magazin
Survivor Yunus Emre ile Beria Özden boşanıyor mu? Açıklama geldi
Survivor Yunus Emre ile Beria Özden boşanıyor mu? Açıklama geldi 'Survivor All Star 2024' yarışmacısı Yunus Emre Özden ile takım arkadaşı Aleyna Kalaycıoğlu’nun yakınlığı sık sık gündeme geliyor. Hatta eşi yapılan paylaşımların ardından "Aleyna'dan uzak dur" uyarısı yapmıştı. Eşinin söylediğine anlam veremeyen Yunus Emre'nin evliliğinin biteceği iddia edildi. Boşanma kararı aldığı konuşulan Beria Özden'den ise cevap gecikmedi.
30.03.2024 Magazin
Survivor'da 'baş döndüren' ödül oyunu! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da 'baş döndüren' ödül oyunu! Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu Survivor'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin, üçüncü eleme adayı Berna Canbeldek, dördüncü eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Ödül oyununda yarışmacıların başı döndü. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
29.03.2024 Magazin
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı
Survivor'da jet ski kazası: Yunus Emre ve Nagihan ölümden döndü! Üçüncü eleme adayı açıklandı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, ikinci eleme adayı Aysu Keskin olmuştu. Survivor'da haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu için kıyasıya bir rekabet gerçekleşti. Survivor son bölüm gelişmeleri merak edilirken "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 25 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. Nagihan ile Yunus Emre kaza yaptı. Nagihan ölümle burun buruna geldiğini ifade etti.
26.03.2024 Magazin
Survivor'da intikam oyunu: Yatarak kazanıyor dedi, potaya gönderdi! 2. eleme adayı belli oldu
Survivor'da intikam oyunu: Yatarak kazanıyor dedi, potaya gönderdi! 2. eleme adayı belli oldu Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu'nun ilk eleme adayı olmasından sonra neşeli halleri dikkat çekti. Nefise Karatay, Mavi takımda yarışan Aysu Keskin hakkında yorum yaptı. "Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 24 Mart Survivor All Star ikinci eleme adayı kim oldu?" sorularının yanıtı araştırılmaya başladı. İşte Survivor haftanın eleme adayları...
25.03.2024 Magazin
Survivor'da yeni kurallar: İlk eleme adayı belli oldu, Yaman'ın sözleri adada yankılandı!
Survivor'da yeni kurallar: İlk eleme adayı belli oldu, Yaman'ın sözleri adada yankılandı! Survivor All Star'da Yaman Keleş, 'Bil Bakalım' oyununda Yasin'le yaşadığı tartışma hakkında konuştu. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Adaya son veda eden isim kırmızı takımdan Bozok olmuştu. Peki, 23 Mart Survivor'da kim kazandı? Survivor dokunulmazlığı hangi takım kazandı?
24.03.2024 Magazin
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor!
Yasmin Erbil'den yeni cevap! Soğuk rüzgarlar devam ediyor: Beni gıcık etmeye çalışıyor! Mehmet Ali Erbil ile kızı Yasmin Erbil arasındaki gerginlik devam ediyor. Ünlü şovmen, Survivor All Star 2024'te 10 ödül ceza alan müstakbel damadı hakkında söylediği ‘Hırsız damat istemem’ açıklaması Yasmin Erbil’i kızdırdı.
23.03.2024 Magazin
Survivor'da şoke eden ayrılık! Adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Adaya veda eden isim belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
22.03.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

All-Star ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki all-star haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.