Ali Ünal

Ali Ünal

Son dakika ali ünal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali ünal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali ünal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Ünal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali ünal gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.976 ali ünal haberi bulunmuştur. Tüm ali ünal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu
Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, hakkındaki iddialarla ilgili suç duyurusunda bulundu Sihirli Annem’in Tuğçe’si Damla Ersubaşı, özel hayatıyla gündeme geldi. Damla Ersubaşı, yakın arkadaşı Müge Işık’ın, eşi Sönmez Işık’a müstehcen fotoğraflar gönderdiğini öne sürdüğü açıklamalarına tepki gösterdi. Avukatıyla Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunan Ersubaşı, “Üç gündür çok sistematik bir şekilde tehdit ediliyorum, üstüme iftiralar atılıyor. Hukuk yoluyla cevap veriyorum. Kimse elinin kirini benim üzerimden temizlemesin. Bugüne kadar hiç yüz kızartıcı bir davranışta bulunmadım. Kendi ayakları üzerinde duran ve 2 çocuğuna bakan bir anneyim” dedi.
17.04.2023 Magazin
Ünlü iş adamına şok babalık raporu! Yüzde 99.99 çıktı
Ünlü iş adamına şok babalık raporu! Yüzde 99.99 çıktı İş insanı Ali Ünal’a, Ukraynalı Lyudmyla Chelapko, 16 yaşındaki oğlu Timur Chelapko’nun babası olduğunu öne sürerek 3 yıl önce babalık davası açtı. Chelapko, nafaka ve 2 milyon 500 bin liralık tazminat isterken, Ünal iddaları reddetti. Adli Tıp’ta yapılan DNA incelemesinde yüzde 99.99 Ali Ünal’ın, Timur Chelapko’nun babası olduğu anlaşıldı.
16.11.2021 Yaşam
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi
Evlilik cüzdanını Ajda Pekkan verdi TV programı yapımcısı ve iş adamı Ferruh Taşdemir, yaklaşık 6 yıldır birlikte olduğu iş kadını Eftelya Kökbudak ile Raffels İstanbul Hotel’de nikah masasına oturdu. İş ve sanat dünyasının birbirinden ünlü simaları, düğün töreninde genç çifti yalnız bırakmadı.
21.10.2019 Magazin
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı
FETÖ'nün kritik isimlerine ceza yağdı Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki ihanet girişiminin ardından Ankara merkezli yürütülen soruşturmalar sonucu çok sayıda dava açıldı.
12.07.2019 Gündem
Yargı FETÖ sahtekarlıklarını deşifre etti
Yargı FETÖ sahtekarlıklarını deşifre etti Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik 100 binin üstündeki soruşturmada açılan davalarda örgütün taktikleri, çeşitli sahtekarlık yöntemleri ve yasalara uygun olmayan çalışmaları ortaya çıkarıldı. FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin ardından harekete geçen Cumhuriyet Başsavcılıkları, Türkiye genelinde iki yıl içerisinde darbe girişimi ve örgüte yönelik 100 binin üzerinde soruşturma başlattı.Soruşturmaların yanı sıra açılan davalardaki yargılamalarda, örgütün ilginç taktikleri ve gerçek yüzü deşifre edildi.
11.07.2019 Gündem
14 yıldır kayıp oğluna Esra Erol'da kavuştu
14 yıldır kayıp oğluna Esra Erol'da kavuştu Özkan Ünal, 14 yıl önce evinden ayrılan ve bir daha haber alınamayan oğluna Esra Erol'da programında kavuştu.
25.01.2019 Televizyon
Ali Ünal'a FETÖ'den 19 yıl hapis cezası
Ali Ünal'a FETÖ'den 19 yıl hapis cezası Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Zaman gazetesinin eski başyazarı Ali Ünal, 19 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
14.11.2018 Gündem
Okulun istinat duvarı çöktü: 1 ölü, 2 yaralı
Okulun istinat duvarı çöktü: 1 ölü, 2 yaralı Hatay'ın Defne ilçesinde kolejin inşaat halindeki ek binasının istinat duvarının çökmesi sonucu bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
6.10.2018 Yaşam
İtirafçı anlattı: 'Artık suyunu en çok Arif Erdem içiyordu'
İtirafçı anlattı: 'Artık suyunu en çok Arif Erdem içiyordu' İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmada etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanan eski polis, örgüt elebaşı Fetullah Gülen'in yaşadığı Pensilvanya'daki malikaneye görevlendirilmesi ve orada yaşadıklarını paylaştı.
3.07.2018 Gündem
Öldürülen terörist bakın kim çıktı!
Öldürülen terörist bakın kim çıktı! Osmaniye'de Amanos Dağları kırsalında 31 Mart'ta, güvenlik güçlerinin hava destekli düzenlediği operasyonda öldürülen 6 PKK'lıdan birinin, İçişleri Bakanlığı tarafından, Gri listede aranan sözde üst düzey sorumlulardan biri olan 'Delil Teman' kod adlı Yusuf Buldağ olduğu ortaya çıktı.
19.04.2018 Gündem
FETÖ'de kılıçlar çekildi! Kavga başladı
FETÖ'de kılıçlar çekildi! Kavga başladı Terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in çok sayıda fotoğrafı, yerine gelecek isimlerden biri olarak gösterilen Şerif Ali Tekalan adına açılan hesaptan fotoğraf sızdırıldı. Gülen'in sırtına masaj yaptırırken, dili dışarıdayken çekilerek servis edilen kareler, ‘örgüt içi savaşın sinyali’ olarak değerlendirildi.
29.09.2021 Gündem
Dev firmada kayyumdan ilk talimat!
Dev firmada kayyumdan ilk talimat! Uğur Soğutma Makinaları A.Ş. ve Uğur Motorlu Araçlar A.Ş.’ye ait tesislerde göreve başlayan 6 kişilik kayyum heyeti, soyadı olan ’Takmaklı’yı taşıyan herkesi işten çıkardı.
24.10.2017 Ekonomi
ABD’li uzman Michael Rubin itiraf etti: Türkiye’de darbe olacağı bana söylenmişti
ABD’li uzman Michael Rubin itiraf etti: Türkiye’de darbe olacağı bana söylenmişti Neo-Con uzman Michael Rubin yeni yazısında bazı kaynakların Türkiye’de darbe olacağının aylar önce kendisine söylendiğini açıkladı. Rubin’in Washington’daki kaçak FETÖ’cü polis şefi Ahmet Yayla ile birlikteliği dikkat çekiyor.
29.09.2021 Gündem
Clinton’ı Monica için teselli etmiş!
Clinton’ı Monica için teselli etmiş! Fetullah Gülen’in mektuplarını İngilizceye çeviren Ali Ünal, eski ABD Başkanı Bill Clinton’a başkanlığı kazanmasından dolayı tebrik, Monica krizi sebebiyle de teselli ihtiva eden mektup yollandığını anlattı
30.07.2017 Dünya
"Ev kampı"nda FETÖ'nün stratejisini anlatmışlar
"Ev kampı"nda FETÖ'nün stratejisini anlatmışlar Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hazırlanan iddianamede ifadesine yer verilen Ü.Ö, örgütün 2014 temmuzunda İstanbul'da düzenlediği "ev kampı" hakkında bilgi verdi. Etkin pişmanlıktan faydalanan Ü.Ö'nun ifadesinden: "Kampın amacı cemaat faaliyeti olması gerekirken üç günlük süreç, '17-25 Aralık olayları ile ilgili neler yapılması', 'bundan sonra nasıl bir yol izleneceği' konuları üzerinde bilgilendirmeye yönelik oldu. Bu toplantıya gelenler, kapatılan Zaman gazetesinden Mustafa Ünal, Naci Tosun, Bülent Korucu, Cemal Türk, Naim Selmanlar, Efkan Tufan Aytay, Ali Ünal, Abdülhamit Bilici, Ali Bulaç ve Mümtazer Türköne'dir"
29.09.2021 Gündem
Meclis'in darbe girişimi raporu açıklandı
Meclis'in darbe girişimi raporu açıklandı 15 Temmuz Darbe Girişimini Araştırma Komisyonu Başkanı Reşat Petek, taslak raporun detaylarını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Reina’nın yerine ne yapılacağı ortaya çıktı
Reina’nın yerine ne yapılacağı ortaya çıktı Dünyaca ünlü eğlence mekanı Reina'nın yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından, mekanın yerine Doğuş Grubu'nun kendi işletmelerinin geleceği konuşuluyor
29.09.2021 Gündem
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı
Zaman Gazetesi iddianamesi tamamlandı Kapatılan Zaman gazetesi iddianamesi tamamlandı. Gazetenin eski çalışanlarına üçer kez müebbet istendi
29.09.2021 Gündem
Her şeyi itiraf etti! 1 dolarlar meğer..
Her şeyi itiraf etti! 1 dolarlar meğer.. FETÖ'cülerin üzerinden çıkan 1 doların gizemi çözülüyor. Colorado imamı 1 dolarların 1988 yılından itibaren örgüt içinde kullanıldığını açıkladı
29.09.2021 Gündem
FIA Başkanı, Reina'ya karanfil bıraktı
FIA Başkanı, Reina'ya karanfil bıraktı ULUSLARARASI Otomobil Federasyonu (FIA) Başkanı Jean Todt, terör saldırısı düzenlenen gece kulübü Reina'ya karanfil bıraktı.
20.02.2017 Motor Sporlari
Reina'nın akibeti belli oldu
Reina'nın akibeti belli oldu Reina ile ilgili bir son dakika gelişmesi ulaştı. Reina’nın ortağı Ali Ünal, 39 kişinin katledildiği mekanı artık eğlence merkezi gibi kullanamayacaklarını açıkladı.
29.09.2021 Gündem
FETÖ itirafçısından Adil Öksüz iddiası
FETÖ itirafçısından Adil Öksüz iddiası Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturmalar kapsamında etkin pişmanlık hükümleri kapsamında itirafçı olmak isteyen şüpheliler örgütü deşifre etti.
29.09.2021 Gündem
Bodrum aşığı İngiliz, Müslüman olup 'Harun' ismini aldı
Bodrum aşığı İngiliz, Müslüman olup 'Harun' ismini aldı Bodrum'da 10 yıldır yerleşik olarak yaşayan ve sokak hayvanları için yaptığı yardımlarla tanınan İngiltere vatandaşı 72 yaşındaki Terence Kincaid, Müslüman olup, 'Harun' ismini aldı. Kincaid, Mart ayında Bodrumlu turizmci Sedat Sadıkoğlu ile Umre'ye gitmek için de müracaat yaptı.
17.01.2017 Yaşam
"Örgütün en tehlikelisi Ekrem Dumanlı, Beyaz Saray'la bile..."
"Örgütün en tehlikelisi Ekrem Dumanlı, Beyaz Saray'la bile..." Nurettin Veren: "Ekrem Dumanlı, en tehlikeli elemanlardan birisi. Diyarbakır'a gidip HDP'lilerle toplantı yapacak kadar gözü kara ve aktif. FETÖ'nün ulağı ve kuryesi. Beyaz Saray ile bile temasa geçebilir"
29.09.2021 Gündem
Reina'nın ortağı dehşet anlarını anlattı!
Reina'nın ortağı dehşet anlarını anlattı! Yılbaşı gecesi alçak terör saldırısına hedef olan Reina'nın ortaklarından Ali Ünal, saldırı anında neler yaşadığını anlattı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ali Ünal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali ünal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.