Ali Koç Transfer

Ali Koç Transfer

Son dakika ali koç transfer haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ali koç transfer ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ali koç transfer haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ali Koç Transfer

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ali koç transfer gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.404 ali koç transfer haberi bulunmuştur. Tüm ali koç transfer haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ali Koç'tan stoper bombası! Serdar Aziz ve Djiku gitti, 6 numara beklerken ters köşe
Ali Koç'tan stoper bombası! Serdar Aziz ve Djiku gitti, 6 numara beklerken ters köşe Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sarı lacivertli ekip transfer sezonu çalışmalarına erken başladı. Yaz transfer sezonunda yapılmayan 6 numara yerine başka bölgede transfer yapılacak. Ali Koç transfer bombasını patlattı. İşte son dakika haberin detayları...
26.10.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal 6 numara istedi Ali Koç transfer listesine 3 yıldızı ekledi!
İsmail Kartal 6 numara istedi Ali Koç transfer listesine 3 yıldızı ekledi! Transfer döneminde hareketli günler yaşayan ve yıldız isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe çalışmalarına son sürat devam ediyor. Süper Lig'e 3 puanla başlayan, Avrupa'da fırtına gibi esen Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal yönetime istediği isimlerin listesini verdi.
21.08.2023 Fenerbahçe
Ali Koç, İsmail Kartal ne yapacağını şaşırdı: İstediğim maaşı vermezlerse ocak ayına kadar kalırım
Ali Koç, İsmail Kartal ne yapacağını şaşırdı: İstediğim maaşı vermezlerse ocak ayına kadar kalırım Fenerbahçe cephesine yakınlığıyla bilinen Yağız Sabuncuoğlu'nun 'Sports Digitale' kanalında yaptığı açıklamalar camiada adeta bomba etkisi yarattı. Şu anda takımdan ayrı çalışan tecrübeli futbolcunun yönetime rest çektiği öğrenilirken, 30 yaşındaki oyuncunun 'İstediğimiz paraları vermezlerse ocak ayına kadar İstanbul'da kalırız 'dediği bildirildi.
7.08.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe alev aldı Ali Koç Talisca ile anlaşmaya vardı! Transferde tek bir sorun var
Fenerbahçe alev aldı Ali Koç Talisca ile anlaşmaya vardı! Transferde tek bir sorun var Ryan Kent, Dzeko, Djiku, Becao, Tadic, Szymanski, Bartuğ Elmaz, Umut Nayir'ı renklerine bağlayan Fenerbahçe Hakim Ziyech ve Nicolas Pepe'yi gündemine alırken, Başkan Ali Koç'un Brezilyalı süper star Talisca'yla anlaşmaya vardığı ortaya çıktı
25.07.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Galatasaray'a misilleme! Yıldız futbolcuyla görüşmelere başlandı
Ali Koç'tan Galatasaray'a misilleme! Yıldız futbolcuyla görüşmelere başlandı 9 yıllık şampiyonluk özlemine artık bir son vermek isteyen ve bu sezon tam 8 transferin altına imza atan Fenerbahçe yönetimi 9.bombasını patlatmak üzere. Zaha'yı elinden kaçıran Ali Koç'un gözünü İtalya'ya diktiği öğrenilirken, başkanın Danimarkalı futbolcu için Serie A kulübüyle görüşmelere başladığı bildirildi.
24.07.2023 Fenerbahçe
Mario Branco kefil oldu İsmail Kartal scout ekibine sordu: Zaha gelmiyorsa 30 yaşındaki gol kralını alalım
Mario Branco kefil oldu İsmail Kartal scout ekibine sordu: Zaha gelmiyorsa 30 yaşındaki gol kralını alalım Fenerbahçe Kulübü'ne yakınlığıyla bilinen Ahmet Konanç, Ali Koç'un transfer gündemi hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. 'Mevzu Fenerbahçe' programında dikkat çeken bilgiler paylaşan Konanç'ın 'Zaha, Zajc, Salih Özcan ve Emre Can' istihbaratları heyecan yaratırken, ünlü yorumcunun Mario Branco'nun prensip anlaşmasına vardığı oyuncuyu duyurması bir hayli ilgi uyandırdı.
20.07.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'un gözden çıkardığı oyuncuyu açıkladı: İsmail Kartal, yönetim, camia hepsi onu unuttu bile
Ali Koç'un gözden çıkardığı oyuncuyu açıkladı: İsmail Kartal, yönetim, camia hepsi onu unuttu bile Fenerbahçe Kulübü muhabirlerinden Sercan Hamzaoğlu 'Kontra' kanalında çok önemli açıklamalarda bulundu. 'Kontraya soruyorum' programında Fatih Demirkol'un sorularını yanıtlayan yanıtlayan Hamzaoğlu, Ali Koç'un transfer ajandasıyla ilgili dikkat çeken bilgiler paylaşırken, ünlü yorumcunun 'Zaha, Livakovic, Bartuğ Elmaz, Batshuayi, Szalai' istihbaratları bir hayli ilgi uyandırdı.
20.07.2023 Fenerbahçe
Galatasaray kulübüyle anlaşmıştı! Ali Koç'u şok eden cevap: Arabistan'a giderim daha iyi
Galatasaray kulübüyle anlaşmıştı! Ali Koç'u şok eden cevap: Arabistan'a giderim daha iyi Ryan Kent, Dzeko, Djiku, Umut Nayir, Tusan Tadic gibi yıldızlara imza attıran Fenerbahçe'de transfer çalışmalarına tam gaz devam edilirken, kulübe yakın muhabirlerden Volkan Demir'in Zaha, Livakovic, Nicolas Dominguez ve Paredes istihbaratları oldukça dikkat çekti.
18.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe yeni kalecisini buldu! Altay Bayındır'ın yerine dünya yıldızı
Fenerbahçe yeni kalecisini buldu! Altay Bayındır'ın yerine dünya yıldızı Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekip yeni kaleci arayışlarını sürdürüyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Transfer için elimizdeki bütün cephaneliği kullanacağız. Tartışılmayacak 3 yıldız alacağız” sözleriyle camiada büyük heyecan yarattı. Sarı-Lacivertliler, bombaları bir bir patlatmak için müthiş bir operasyon yürütüyor. İşte Altay Bayındır'ın yerine gelecek yıldız isim...
7.07.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe son dakika transferini patlatıyor! Arda Güler'in yerine 18 milyon euroluk Polonyalı
Fenerbahçe son dakika transferini patlatıyor! Arda Güler'in yerine 18 milyon euroluk Polonyalı Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe Arda Güler'in yerini yıldız futbolcu ile dolduracak. Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, transfer için tüm silahlarını kullanacak. Ali Koç taraftarı mutlu etmek için yıldız transferi için kolları sıvadı. Fenerbahçe'nin çehresini değiştirip şampiyonluğu göğüslemesini isteyen Koç, teknik direktör İsmail Kartal'a yıldızları bir bir getirecek. 24 yaşındaki Polonyalı oyuncu için takımı 20 milyon euro istiyor. Yıldız futbolcunun değeri ise 18 milyon euro.
7.07.2023 Fenerbahçe
İsmail Kartal'dan transfer bombardımanı! 10 numara, golcü ve kaleci geliyor
İsmail Kartal'dan transfer bombardımanı! 10 numara, golcü ve kaleci geliyor Fenerbahçe'den dev operasyonu. 3 yıldızın transferi için geri sayım başladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, “Transfer için elimizdeki bütün cephaneliği kullanacağız. Tartışılmayacak 3 yıldız alacağız” sözleriyle camiada büyük heyecan yarattı. Sarı-Lacivertliler, bombaları bir bir patlatmak için müthiş bir operasyon yürütüyor. İşte haberin detayları...
7.07.2023 Fenerbahçe
Geçen sene Mourinho'yu perişan etmişti! Ali Koç'tan yeni '8' numaraya 4 milyon euro
Geçen sene Mourinho'yu perişan etmişti! Ali Koç'tan yeni '8' numaraya 4 milyon euro 8 numara arayışlarına devam eden ve şu anda boşta olan Suriye asıllı Mahmoud Dahoud, Chamberlain, Moura gibi yıldızlarla ilgilenen Fenerbahçe'nin Norveçli oyuncu için 4 milyon euro'luk teklifte bulunduğu ortaya çıktı. 1 kez milli takım forması giyen 23 yaşındaki orta saha için Bodo ile masaya oturan Ali Koç'un bu teklifin üzerine çıkmayacağı öğrenildi.
1.03.2023 Fenerbahçe
Samet Akaydın, Oosterwolde ve Emre Demir'den sonra 4.transfer! Ali Koç görüşmelere başladı
Samet Akaydın, Oosterwolde ve Emre Demir'den sonra 4.transfer! Ali Koç görüşmelere başladı Devre arası transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve Samet Akaydın, Oosterwolde, Emre Demir gibi oyuncularla anlaşmaya varan Fenerbahçe 4.bombasını patlatmak üzere. Osayi Samuel'in takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Ali Koç'un Sarı Kırmızılı futbolcuyla görüşmelere başladığı öğrenilirken, Başkan Ali Çamlı'nın da bu transfere onay verdiği bildirildi.
31.01.2023 Fenerbahçe
Jorge Jesus Lucescu'nun göz bebeğini istedi! Ama Dinamo Kiev'den değil M.United'dan
Jorge Jesus Lucescu'nun göz bebeğini istedi! Ama Dinamo Kiev'den değil M.United'dan Samet Akaydın ve Oosterwolde transferini bitiren, Armindo Bruma'yı Braga'ya gönderen Fenerbahçe'de yönetimin orta sahaya takviye yapacağı öğrenilirken, Ali Koç'un Crespo'yu satıp yerine Premier Lig devinden Brezilyalı orta sahayı transfer edeceği bildirildi. Galatasaray'ın dinamosu Torreira'nın kalitesini gören ve harekete geçen Sarı Lacivertilerin 1.sınıf 6 numarayla görüşmelere başladığı anlaşılırken, Başkan Koç'un Manchester United'la temasa geçtiği belirtildi.
29.01.2023 Fenerbahçe
Ali Koç'tan akla hayale gelmeyecek hamle! 13 milyon euro'luk Süper Lig yıldızının peşine düştü
Ali Koç'tan akla hayale gelmeyecek hamle! 13 milyon euro'luk Süper Lig yıldızının peşine düştü Devre arası transfer dönemini Samet Akaydın'la açan, ardından Bruma'nın zorunlu satın alma opsiyonunu kullanan Fenerbahçe'de hücum hattı için çalışmalar devam ederken, Ali Koç'un Süper Lig'de 19 maçta 13 gol 6 asist yapan yıldız futbolcunun peşine düştüğü öğrenildi. 2012'de Roma'dan Liverpool'a 13 milyon euro'ya transfer olan 31 yaşındaki kanat forvet için Beşiktaş'ın da devrede olduğu belirtilirken, Sarı Lacivertli yönetimin ne pahasına olursa olsun milli kramponun işini bitireceği ifade edildi.
26.01.2023 Fenerbahçe
Ali Koç ve Fatih Terim'den transfer fiyaskosu! 1 M.€ vermedikleri yıldızı şimdi 10 M.€'ya alamıyorlar
Ali Koç ve Fatih Terim'den transfer fiyaskosu! 1 M.€ vermedikleri yıldızı şimdi 10 M.€'ya alamıyorlar Devre arası transfer dönemine hızlı bir giriş yapan ve önce Samet Akaydın'ı renklerine bağlayan ardından Bruma'yı açıklayan Fenerbahçe'nin sol bek ısrarı sürerken, Ali Koç'un Hollandalı futbolcu için girişimlerini devam ettirdiği öğrenildi. 2 yıl önce 1 milyon euro'ya teklif edilen 21 yaşındaki yıldızı görmezden gelen Koç'un İtalyan kulübüne şu anda 8 milyon euro teklif ettiği bildirilirken, Serie B ekibinin 10 milyon euro'da diretmesi transferin önünü tıkayan en büyük faktör olarak görülüyor.
22.01.2023 Fenerbahçe
Ali Koç serveti 6 milyar dolar olan ABD'li başkandan sol bek istedi! '6 milyon euro ödemeye hazırız'
Ali Koç serveti 6 milyar dolar olan ABD'li başkandan sol bek istedi! '6 milyon euro ödemeye hazırız' Yaz ayı transfer döneminde Alioski'yi kadrosuna katmasına rağmen Makedon oyuncuyu düşünmeyen ve sol bek transferi isteyen Jorge Jesus beklemeye koyulurken, Sarı Lacivertli yönetimin Surinam asıllı bir yıldıza talip olduğu, Ali Koç'un 6 milyar dolar civarında serveti bulunan ABD'li Başkan Kyle Krause'nin kapısını çaldığı öğrenildi. İşte Fenerbahçe'de yaşanan transfer gelişmesi...
19.01.2023 Fenerbahçe
Böyle bir istatistiği ne Ronaldo yakalayabildi ne Messi! Ali Koç 29 maçta 37 gol atan yeni Kezman'ı buldu
Böyle bir istatistiği ne Ronaldo yakalayabildi ne Messi! Ali Koç 29 maçta 37 gol atan yeni Kezman'ı buldu Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden ve Antalyaspor'da oynayan Haji Wright için 6-7 milyon euro civarında bir teklif yapan Fenerbahçe'de Enner Valencia'nın ayrılık hazırlıklarına başladığı bildirilirken, Ali Koç'un geleceğe yatırım yapma adına bazı hamlelerde bulunduğu ortaya çıktı. 29 maçta 37 gol atan 18 yaşındaki Sırp asıllı wonderkid'le ilgilenen Sarı Lacivertlilerin bu transferi bitireceği öğrenilirken, oyuncunun Beşiktaş tarafından da takip edildiği bildirildi.
18.01.2023 Fenerbahçe
Ali Koç transfer etmiş Fenerbahçe göndermek için 2 sene çile çekmişti! Yeni takımında kahraman oldu
Ali Koç transfer etmiş Fenerbahçe göndermek için 2 sene çile çekmişti! Yeni takımında kahraman oldu Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra transfer oldukları takımlarda genelde iyi performans gösteren eski Sarı Lacivertli futbolcular şimdilerde resmen göz kamaştırırken, özellikle Max Meyer, Michael Frey ve Berisha attıkları gollerle yeni kulüplerinde kahraman ilan edildi. İşte tecrübeli oyuncuları o performansları...
24.10.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus kefil olmuş Ali Koç transfer etmişti! Taraftar çıldırdı: Süper Lig'in en vasat oyuncusu
Jorge Jesus kefil olmuş Ali Koç transfer etmişti! Taraftar çıldırdı: Süper Lig'in en vasat oyuncusu Dün akşam Ümraniyespor karşısında gösterdiği vasat performansla taraftarlarını resmen çıldırtan ve sosyal medyada 'TT' olan tecrübeli futbolcu sert eleştiriler alırken, camiada Jorge Jesus'a karşı da öfke dinmedi. Portekizli teknik adamın kefil olarak getirdiği 29 yaşındaki Brezilyalı'nın Fenerbahçe kalitesinde olmadığı iddia edilirken, Serdar Aziz'in dönmesi için gün sayıldığı belirtildi.
9.08.2022 Fenerbahçe
Jorge Jesus 'Yeni Gökhan Gönül'ü' buldu Ali Koç transfer için İngiltere'ye uçtu
Jorge Jesus 'Yeni Gökhan Gönül'ü' buldu Ali Koç transfer için İngiltere'ye uçtu Gökhan Gönül'den sonra yıllardır sağ bek problemi yaşayan ve son olarak Osayi Samuel'i o bölgeye kaydırarak pansuman yapmayı deneyen sarı lacivertlilerde aranan futbolcu İngiltere'de bulundu. Jorge Jesus'un keşfettiği oyuncu için harekete geçen Ali Koç'un Manchester'a gittiği belirtilirken, 20 yaşındaki yeteneğe 'çubukluyu' giydirmenin an meselesi olduğu bildirildi.
14.06.2022 Fenerbahçe
Bild bile şok oldu! Almanlar 'Ali Koç transfer etti' diye yazdı bombayı Ahmet Ağaoğlu patlattı
Bild bile şok oldu! Almanlar 'Ali Koç transfer etti' diye yazdı bombayı Ahmet Ağaoğlu patlattı Geçen sene Ali Koç'un prensip anlaşmasına vardığı, hatta Bild'in 'transferi bitti' diye manşet yaptığı dünyaca ünlü futbolcunun Trabzonspor'la masaya oturması bordo mavili cephede sevinçle karşılandı. Şampiyonlar Ligi kadrosu yapmak isteyen Ahmet Ağaoğlu'nun Vitor Hugo'nun yanına süper stoperi getireceği belirtildi.
31.05.2022 Trabzonspor
Yılın bombası! Dün Mesut Özil'in yüzüne bakmadı bugün Di Maria için görüşmelere başladı
Yılın bombası! Dün Mesut Özil'in yüzüne bakmadı bugün Di Maria için görüşmelere başladı Dün Jorge Jesus - İsmail Kartal ikilisi olmak üzere Mesut Özil, Ozan Tufan, Sörloth, Cavani, Altay Bayındır ve Kim Min Jae gibi yıldızlar hakkında flaş açıklamalarda bulunan Ali Koç'ın özellikle Özil sözleri bomba etkisi yarattı. Tecrübeli futbolcuya pek de rağbet etmeyen Koç'un gizliden gizliye Di Maria ile ilgilendiği ortaya çıktı.
24.05.2022 Fenerbahçe
İşte Ali Koç'un ilk transfer bombası! 'Yeni Pogba' Fenerbahçe'de!
İşte Ali Koç'un ilk transfer bombası! 'Yeni Pogba' Fenerbahçe'de! Lig biter bitmez Luiz Gustavo ve Sosa'yla yollarını ayıracak olan Fenerbahçe'nin yeni ön liberosunu TFF 1.Lig'den bulduğu ortaya çıktı. Henüz 21 yaşında olan ön liberonun lakabı ise 'YENİ POGBA...' İşte Fenerbahçe'de yaşanan sıcak transfer gelişmesi...
22.04.2022 Fenerbahçe
Daha yeni hoca belli olmadan 6 transfer! F.Bahçe'yi açık ara şampiyon yapacak
Daha yeni hoca belli olmadan 6 transfer! F.Bahçe'yi açık ara şampiyon yapacak Bielsa, Löw, Esprito Santo, Niko Kovac gibi teknik adamları gündemine almasına rağmen bir yandan da İsmail Kartal'la yola devam etme seçeneğini aklından geçiren Ali Koç'un 6 flaş transfere imza atacağı ortaya çıktı. İşte sezon sonunda 'çubukluyu' giymesi beklenen o yıldızlar...
5.04.2022 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ali Koç Transfer ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ali koç transfer haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.