Aleix Vidal

Aleix Vidal

Son dakika Aleix Vidal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Aleix Vidal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Aleix Vidal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleix Vidal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleix vidal gelişmeleri de dahil olmak üzere 68 aleix vidal haberi bulunmuştur. Tüm aleix vidal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleix Vidal yeniden Sevilla'da
Aleix Vidal yeniden Sevilla'da İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'da forma giyen Aleix Vidal, Sevilla'ya transfer oldu.
4.08.2018 İspanya
Fenerbahçe'den Barcelona harekatı!
Fenerbahçe'den Barcelona harekatı! Ali Koç’un yakın ilişkileri sayesinde Barcelona’nın yıldız futbolcularına öncelik veren sarı-lacivertli ekibin gündeminde Vidal, Mina ve Vermaelen var.
23.06.2018 Fenerbahçe
Barcelona'dan Fenerbahçe'ye! Listede 6 yıldız var...
Barcelona'dan Fenerbahçe'ye! Listede 6 yıldız var... Fenerbahçe’de Damien Comolli transfer harekatına başlıyor. Fransız sportif direktör, Barcelona’dan 6 futbolculuk bir listeyle İspanya’ya uçuyor.
18.06.2018 Fenerbahçe
Arda için bomba iddia!
Arda için bomba iddia! Başakşehir'de forma giyen Arda Turan için İspanya'dan flaş bir iddia ortaya atıldı.
10.03.2018 Başakşehir
Messi'den şaşırtan istatistik!
Messi'den şaşırtan istatistik! El Clasico’da Real Madrid’i Bernabeu’da 3-0 deviren Barcelona’da ‘Uzaylı’ Messi’nin 90 dakikanın yüzde 83.10’unda yürüdüğü ortaya çıktı. Arjantinli, buna karşın 1 gol atarken, ayakkabısı çıkmasına rağmen 1 de asist yapmıştı
27.12.2017 İspanya
Arda'ya sert sözler: 'Hiç dert etmiyor'
Arda'ya sert sözler: 'Hiç dert etmiyor' Kariyerinin en kötü dönemlerinden birini geçiren Arda Turan, İspanyol gazetesi Marca’nın eleştiri odağı oldu.
28.10.2017 İspanya
Arda Turan'a bir şok daha!
Arda Turan'a bir şok daha! Barcelona Teknik Direktörü Valverde, Arda Turan'ı, Şampiyonlar Ligi'nde Sporting Lizbon'a karşı oynanacak maçın kadrosuna dahil etmedi
25.09.2017 Şampiyonlar Ligi
Arda Turan, yine kadroya alınmadı
Arda Turan, yine kadroya alınmadı Barcelona'nın yarın deplasmanda Girona ile oynayacağı maçın kadrosunda Arda Turan yer almadı
22.09.2017 İspanya
Valverde'den Arda açıklaması
Valverde'den Arda açıklaması Barcelona Teknik Direktörü Ernesto Valverde, milli futbolcu Arda Turan ile ilgili açıklamalarda bulundu.
18.09.2017 İspanya
Messi, Barcelona'yı sırtladı
Messi, Barcelona'yı sırtladı İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) 2. haftasında Barcelona, deplasmanda Alaves'i 2-0 yendi.
26.08.2017 İspanya
Arda, Alaves maçının kadrosunda yok
Arda, Alaves maçının kadrosunda yok İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'da forma giyen Arda Turan, Alaves maçının kadrosunda yer almadı.
25.08.2017 İspanya
Arda, Barcelona'da kadroya döndü
Arda, Barcelona'da kadroya döndü İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) ekiplerinden Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, yarın Real Betis'i konuk edecekleri ilk hafta maçının kadrosunda yer aldı.
19.08.2017 İspanya
Real Madrid Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda? (El Clasico hangi kanalda?)
Real Madrid Barcelona maçı saat kaçta hangi kanalda? (El Clasico hangi kanalda?) Real Madrid Barcelona maçı heyecanlı bekleyiş sürüyor. Real Madrid'in evi Santiago Bernabeu'da oynanacak olan İspanya Süper Kupası finali rövanşında Barcelona'ya 2 veya daha farklı galibiyet gerekiyor. Peki Real Madrid Barcelona maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?
16.08.2017 Futbol
Arda Turan, rövanşta da yok
Arda Turan, rövanşta da yok Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Real Madrid ile yapılacak İspanya Süper Kupası rövanş karşılaşmasında da oynamayacak.
15.08.2017 İspanya
Arda Turan'a büyük şok! Kadroya alınmadı...
Arda Turan'a büyük şok! Kadroya alınmadı... Barcelona'nın İspanya Süper Kupası'nda Real Madrid ile oynayacağı maçın kadrosuna Arda Turan alınmadı.
12.08.2017 İspanya
Dev maç şifresiz!
Dev maç şifresiz! Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında PSG, evinde Barcelona'yı konuk ediyor. Karşılaşma TRT 1'de yayınlanacak.
14.02.2017 Şampiyonlar Ligi
Barcelona'nın sağ bek adayları
Barcelona'nın sağ bek adayları Barcelona'da sağ ayağı kırılan ve 5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Aleix Vidal'ın yerine sağ bek arayışları sürüyor.
13.02.2017 Futbol
Barcelona'da şok! Ayağı kırıldı
Barcelona'da şok! Ayağı kırıldı İspanya La Liga'nın 22. haftasında deplasmanda Alaves ile karşılaşan Barcelona'da sakatlık şoku yaşanıyor.
11.02.2017 İspanya
Arda'lı Barça farklı kazandı
Arda'lı Barça farklı kazandı İspanya La Liga'da Barcelona evinde Athletic Bilbao'u ağırladı. Zor geçmesi beklenen mücadelede Barcelona rahat bir galibiyet aldı. Maçtan 3-0'lık galibiyet ile ayrılan Barcelona puanını 45'e yükseltti.
4.02.2017 İspanya
Barça farka, Arda rekora gitti!
Barça farka, Arda rekora gitti! La Liga'da Barcelona, sahasında Las Palmas'ı 5-0 mağlup etti. Arda Turan Barcelona formasıyla bu sezon 12. golünü atarak resmi maçlarda bir sezonda en çok gol attığı sezonuna ulaştı.
14.01.2017 İspanya
Aleix Vidal, Galatasaray taraftarına müjdeyi verdi
Aleix Vidal, Galatasaray taraftarına müjdeyi verdi Devre arası transfer döneminde takıma transfer yapmayı planlayan Galatasaray'ın transfer listesinde olan Aleix Vidal, müjdeli haberi Arda Turan'a verdi.
24.09.2021 Galatasaray
Podolski Çin'e giderse Vidal ve Vargas gelecek!
Podolski Çin'e giderse Vidal ve Vargas gelecek! Galatasaray'da Podolski'nin takımdan ayrılıp Çin'e gitmesi halinde yapılacak planlar da netleşmeye başladı.
24.09.2021 Galatasaray
CAS'tan Real Madrid'e müjde!
CAS'tan Real Madrid'e müjde! CAS Real Madrid'in iki dönemlik transfer yasağında indirime gitti
20.12.2016 İspanya
Arda Turan: 'Galatasaray'da oynamaktan...'
Arda Turan: 'Galatasaray'da oynamaktan...' Arda Turan, Galatasaray'ın menajeri aracılığıyla nabız yokladığı Aleix Vidal'e "Orada oynamaktan büyük keyif alacaksın." dedi. Vidal, Türkiye'ye sıcak bakmaya başladı.
24.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Aleix Vidal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleix vidal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.