Daha yeni imza atmıştı! Okan Buruk'tan Adekugbe'nin hayallerini yıkan transfer
Daha yeni imza atmıştı! Okan Buruk'tan Adekugbe'nin hayallerini yıkan transfer Uzun yıllardır sol bek problemi yaşayan ve bu sorunu bir türlü çözemeyen Galatasaray Kazımcan Karataş'ın sakatlığıyla oldukça sıkıntılı haftalar yaşamıştı. Emre Taşdemir ve Dubois gibi isimleri o bölgede deneyen Okan Buruk son olarak Adekugbe'nin işini bitirirken, Sarı Kırmızılı yöneticilerin sezon sonunda bu kangrene bir son vereceği bildirildi.
23.02.2023 Galatasaray
Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir cephesinde deprem! Yeni sol bek Barcelona'dan geliyor
Kazımcan Karataş ve Emre Taşdemir cephesinde deprem! Yeni sol bek Barcelona'dan geliyor Van Aanholt'la yollarını ayırmaya hazırlanan Galatasaray'da sol bek arayışları sürerken, Sarı Kırmızıların o mevki için kalitesini ispat etmiş bir oyuncuyla anlaşmayı istediği öğrenildi. Transfer çalışmalarına dört koldan devam eden Sportif AŞ'nin Arda Turan'ın Barcelona'dan en yakın takım arkadaşıyla flört halinde olduğu belirtilirken, son kararı Okan Buruk'un vereceği bildirildi.
21.11.2022 Galatasaray
How to Make Love Like An Englishman Film Fragmanı
How to Make Love Like An Englishman Film Fragmanı 'How to Make Love Like An Englishman' filmi 24 Temmuz'da vizyonda...
26.06.2015 Sinema-Dizi
Dünyanın en soylu kişisi hayatını kaybetti
Dünyanın en soylu kişisi hayatını kaybetti Dünyanın en "soylu" kişisi Alba Düşesi unvanlı Maria del Rosario Cayetana Fitz-James Stuart y Silva, Sevilla'daki Las Duneas Sarayı adlı malikanesinde 88 yaşında hayatını kaybetti...
20.11.2014 Yaşam
Jessica Alba hangi telefonu kullanıyor
Jessica Alba hangi telefonu kullanıyor Jessica Alba işte bu telefonla görüntülendi
24.01.2013 Bilim ve Teknoloji