Ahraru'ş Şam

Ahraru'ş Şam

Son dakika Ahraru'ş Şam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahraru'ş Şam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahraru'ş Şam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahraru'ş Şam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahraru'ş şam gelişmeleri de dahil olmak üzere 17 ahraru'ş şam haberi bulunmuştur. Tüm ahraru'ş şam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahraru'ş Şam yeni liderini belirledi
Ahraru'ş Şam yeni liderini belirledi Suriye'deki en büyük askeri muhalif gruplardan Ahraru'ş Şam yeni liderini seçti. Ebu Ammar'ın istifasıyla boşalan grubun liderliğine Ebu'l Bera getirildi
1.08.2017 Dünya
Anlaştılar! Sınırdaki Babül Hava Kapısı onların kontrolüne bırakılıyor
Anlaştılar! Sınırdaki Babül Hava Kapısı onların kontrolüne bırakılıyor Suriye'de çatışan Esed rejimi karşıtı gruplar Ahraru'ş Şam ve Heyet Tahrir Şam arasında anlaşma sağlandı. Suriye-Türkiye sınırındaki Babül Hava Kapısı, yerel sivil idarenin kontrolüne bırakılacak.
21.07.2017 Dünya
Türkiye sınırında sıcak çatışma!
Türkiye sınırında sıcak çatışma! Suriye'de Esed rejimi karşıtı gruplar Ahraru'ş Şam ve Heyet Tahrir Şam arasındaki çatışmalar, Cilvegözü sınır kapısının karşısındaki Babül Hava kapısının yakınına sıçradı.
19.07.2017 Dünya
Son dakika haberi: YPG ile çatışma! Onlarcası öldü!
Son dakika haberi: YPG ile çatışma! Onlarcası öldü! Son dakika: Terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG’nin çoğunluğunu oluşturduğu Suriye Demokratik Güçleri, (SDG) Halep’in batı kırsalındaki gruplara bir saldırı başlattı. Son dakika haberine göre, saldırı sonucunda her iki taraftan da onlarca ölü var...
14.06.2017 Dünya
Suriye'de 6 örgüt Ahrar'uş Şam'a katıldı
Suriye'de 6 örgüt Ahrar'uş Şam'a katıldı Suriyeli Ahrar'uş Şam, Suriye'nin kuzeyinde faaliyet gösteren 6 örgütü bünyesine dahil ettiğini duyurdu.
22.02.2017 Dünya
Suriye konulu Astana toplantısı yarın başlıyor
Suriye konulu Astana toplantısı yarın başlıyor Suriye iç savaşını durdurmak amacıyla askeri muhalefet temsilcileri, Beşşar Esed rejimi, Türkiye, Rusya, İran ve ABD heyetlerinin katılımıyla yarın Kazakistan’ın başkenti Astana’da bir toplantı gerçekleşecek.
17.06.2021 Dünya
Muhalifler 18 saat boyunca bu yüzden çatışmış!
Muhalifler 18 saat boyunca bu yüzden çatışmış! Babul Selam Sınır Kapısı'nın yönetimi konusunda anlaşamayan iki grup barıştı
17.06.2021 Dünya
Azez'de çatışma: 3 sivil öldü, 15 yaralı
Azez'de çatışma: 3 sivil öldü, 15 yaralı Suriye'nin Türkiye sınırındaki Azez ilçesinde muhalif gruplar arasında çatışma çıktı. Ahraru'ş Şam ve Şam Cephesi arasındaki çatışmada 3 sivil öldü, 15'i yaralandı
17.06.2021 Dünya
Büyük savaş başladı
Büyük savaş başladı Esed rejiminin kuşatması altında bulunan Halep’e büyük operasyon başladı. 5 binden fazla muhalif savaşçının katıldığı operasyonda, rejim askerleri ve İran milislerinin konuşlandığı “Dahiyyed Esed” bölgesi hedef alındı. Ebu Amara ve Muntasır Billah Grubu komutanları, “Bu savaş bizim için ölüm kalım mücadelesidir. Halep’in kaderini belirleyecek en büyük savaştır” dedi.
17.06.2021 Dünya
İdlib'de intihar saldırısı
İdlib'de intihar saldırısı Suriye'nin İdlib kentinde bulunan Ahraru'ş Şam Hareketi'nin karargahına yönelik intihar saldırısında biri komutan 4 milisin öldüğü, 30 milisin yaralandığı bildirildi.
23.04.2016 Dünya
Mihraç Ural'ı gece gizlice gömdüler iddiası
Mihraç Ural'ı gece gizlice gömdüler iddiası Suriye iç savaşında Esad rejimine hizmet eden milis güçlerin komutanlarından ve Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 2013'te düzenlenen bombalı saldırının baş aktörü Mihraç Ural'ın dün akşam Ahrar'uş Şam tarafından öldürüldüğü duyuruldu. Saldırı anı ya da Ural'ın cesedine ilişkin görüntü olmaması kafaları karıştırırken Independent Suriye temsilcilerinden Hadi Abdullah, Mihraç Ural'ın dün gece Lazkiye'nin kuzeyindeki Kardaha kırsalında gizlice gömüldüğünü açıkladı.
29.09.2021 Gündem
Türkiye'nin vurmasının 3 gerekçesi
Türkiye'nin vurmasının 3 gerekçesi TÜRKİYE’nin Suriye’de Azez’in güneyini fırtına obüsleriyle bombalaması, dünyanın bir numaralı gündemi oldu...
29.09.2021 Gündem
Salih Müslim'den çarpıcı mesajlar
Salih Müslim'den çarpıcı mesajlar Independent gazetesine konuşan PYD lideri Salih Müslim, IŞİD'e karşı mücadele, Türkiye'nin tutumu ve bölgedeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu...
25.09.2015 Dünya
Rusya'dan Esad'a 28 savaş uçağı
Rusya'dan Esad'a 28 savaş uçağı Son günlerde sık sık Suriye rejimine askeri destek verdiği ileri sürülen Rusya'nın Lazkiye'ye 28 savaş uçağı gönderdiği iddia edildi
23.09.2015 Dünya
‘Eğit-donat’ üyelerine gözaltı
‘Eğit-donat’ üyelerine gözaltı ABD’nin, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarıyla savaşmak üzere Türkiye’de eğittiği 75 ‘eğit-donat’ üyesinin geçen hafta Suriye’de Ahraruş Şam grubunca gözaltına alındıkları iddia edildi...
21.09.2015 Dünya
Cuma namazı saatinde çalışan adama korkunç ceza!
Cuma namazı saatinde çalışan adama korkunç ceza! Suriye'nin Halep şehrinde Devlet Başkanı Esad'a karşı mücadele eden Ahraruş Şam örgütü, şehirde şeriat uygulamalarına başladı. Cuma namazı saatinde ticaret yapan esnafı kırbaç cezasına çarptıran terör örgütü, toplanan kalabalığın önünde acımasız cezayı uyguladı. Kırbaçlanan esnaf, üzerini giyerek alandan uzaklaştı.
13.06.2015 Dünya
Hizbullah'tan IŞİD açıklaması
Hizbullah'tan IŞİD açıklaması Lübnan'daki Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, Hizbullah'ın Suriye'ye müdahalesinin mezhepçilik temeline dayanmadığını iddia etti.
15.08.2014 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Ahraru'ş Şam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahraru'ş şam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.