Ahmet Ürkmezgil

Ahmet Ürkmezgil

Son dakika Ahmet Ürkmezgil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Ürkmezgil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Ürkmezgil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Ürkmezgil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet ürkmezgil gelişmeleri de dahil olmak üzere 173 ahmet ürkmezgil haberi bulunmuştur. Tüm ahmet ürkmezgil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fikret Orman ve Serdal Adalı bir araya geldi
Fikret Orman ve Serdal Adalı bir araya geldi Beşiktaş'ta Başkan Fikret Orman ile Serdal Adalı bir araya geldi.
30.09.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar açıklaması
Beşiktaş'tan Vincent Aboubakar açıklaması Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil, Siyah-Beyazlılar’ın transfer gündemiyle ilgili olarak konuştu.
31.08.2019 Futbol
Avcı: Beşiktaş taraftarını mutlu etmek istiyoruz
Avcı: Beşiktaş taraftarını mutlu etmek istiyoruz Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Quality of Magazine'in ödül törenine katıldı. Törende katılan konuklar, Avcı'ya nasıl bir Beşiktaş göreceklerini sorarken, tecrübeli hoca "Daha çok çalışarak Beşiktaş taraftarını mutlu etmek istiyoruz" cevabını verdi.
15.06.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Abdullah Avcı 3 yıllık imzayı attı
Beşiktaş'ta Abdullah Avcı 3 yıllık imzayı attı Beşiktaş'ın yeni Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Vodafone Park'ta düzenlenen basın toplantısında siyah-beyazlı kulübe 3 yıllık imza attı ve görevine resmen başladı.
10.06.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yıldız isimlerine şok! Abdullah Avcı istemiyor
Beşiktaş'ın yıldız isimlerine şok! Abdullah Avcı istemiyor Beşiktaş yönetimi, Abdullah Avcı'nın talebi doğrultusunda Ricardo Quaresma, Jeremain Lens ve Garry Medel’i kısa sürede elden çıkarmayı hedefliyor. Siyah-Beyazlılar bu oyunculardan gelecek olan parayı transferde kullanmayı düşünüyor.
31.05.2019 Beşiktaş
Beşiktaşlı yönetici açıkladı! "Babel hayırlı olsun"
Beşiktaşlı yönetici açıkladı! "Babel hayırlı olsun" Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Ürkmezgil, "Şampiyonluk yarışında 3-4 favori takım vardı ve bunlardan birisi de Beşiktaş'tı. O anlamda da çekişme yaşandı. Güzel bir lig geçti ve şampiyon olan takıma da başarılar diliyoruz. Diğer takımlarımıza da yeni sezon için başarılar dilerim" dedi.
22.05.2019 Beşiktaş
Beşiktaş para basacak! Yılda 15 milyon...
Beşiktaş para basacak! Yılda 15 milyon... Butik alışveriş merkezine çevrilen BJK Fulya Süleyman Seba Kompleksi'nin alt tarafı, kulübe yıllık 15 milyon lira kira getirisi sağlayacak.
17.05.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 5. Fikret Orman dönemi!
Beşiktaş'ta 5. Fikret Orman dönemi! Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda 17. sandık sonunda 2423 oy alan Fikret Orman, 5. kez başkan seçildi.
12.05.2019 Futbol
Beşiktaş başkanını seçiyor! Genel kurul başladı...
Beşiktaş başkanını seçiyor! Genel kurul başladı... Beşiktaş Kulübünün olağan seçimli genel kurul toplantısı yapılıyor.
12.05.2019 Beşiktaş
Beşiktaş başkanını seçiyor
Beşiktaş başkanını seçiyor Beşiktaş Kulübünde olağan seçimli genel kurul toplantısı yarın yapılacak.
11.05.2019 Beşiktaş
Şeref Bey kabri başında anıldı
Şeref Bey kabri başında anıldı Beşiktaş Kulübü, 116. yıl etkinlikleri münasebetiyle kurucularından Şeref Bey’i kabri başında düzenlenen törenle andı.
19.03.2019 Beşiktaş
Soyunma odasında istifa konuşması!
Soyunma odasında istifa konuşması! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atiker Konyaspor karşılaşmasının ardından istifa etmeyi düşündü. Ancak karşılaşmanın ardından soyunma odasına giden Başkan Fikret Orman, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ve Futbol Takımından Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı'nın, takımla yaptıkları konuşma sonrasında Güneş, istifadan vazgeçti.
11.03.2019 Beşiktaş
Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-3
Beşiktaş - Fenerbahçe: 3-3 Süper Lig'de 24. haftasında derbi maçta Beşiktaş'a karşı 3-0 geriye düşen Fenerbahçe, ikinci yarıda bulduğu gollerle sahadan 3-3 beraberlikle ayrıldı. Öte yandan her iki takımında bir şutu direkten döndü.
26.02.2019 Fenerbahçe
BJK Kabataş Vakfı Okulları hayata geçiyor
BJK Kabataş Vakfı Okulları hayata geçiyor Beşiktaş ile Kabataş Vakfı ortaklığında hayata geçirilecek olan BJK Kabataş Vakfı Okulları'nın tanıtım toplantısında konuşan siyah-beyazlı kulübün Başkanı Orman, "Amacımız, BJK Kabataş Vakfı Okulları’nda Beşiktaş değerleri içinde büyüyecek çocuklar yetiştirmek" dedi.
18.02.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'tan KAP'a görev değişiklikleri açıklaması!
Beşiktaş'tan KAP'a görev değişiklikleri açıklaması! Beşiktaş, yönetim kurulundaki görev değişiklikleri hakkında KAP'a bir açıklama yaptı.
11.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta olağan genel kurul toplantısı yapıldı
Beşiktaş'ta olağan genel kurul toplantısı yapıldı Beşiktaş Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı bugün Vodafone Park Basın Toplantısı Odası'nda gerçekleştirildi.
9.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş yönetiminde görev dağılımı yapıldı
Beşiktaş yönetiminde görev dağılımı yapıldı Beşiktaş'ta geçtiğimiz ay yapılan Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’da yeniden başkan seçilen Fikret Orman, yönetimdeki isimlerin görev dağılımını belirledi.
1.10.2018 Beşiktaş
Beşiktaş merhum Ali Aktepe için tören düzenledi
Beşiktaş merhum Ali Aktepe için tören düzenledi Beşiktaş Kulübü, iki gün önce vefat eden Vodafone Park İdari İşler Emektarı merhum Derviş (Ali) Aktepe için tören düzenledi.
29.09.2018 Beşiktaş
Kartal, UEFA Avrupa Ligi'ne 3 puanla başladı
Kartal, UEFA Avrupa Ligi'ne 3 puanla başladı UEFA Avrupa Ligi I Grubu'ndaki ilk hafta maçında Beşiktaş, Norveç ekibi Sarpsborg'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-1 mağlup ederek turnuvaya 3 puanla başladı.
20.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'tan UEFA ve Sarpsborg heyetlerine dostluk yemeği
Beşiktaş'tan UEFA ve Sarpsborg heyetlerine dostluk yemeği Beşiktaş, bu akşam oynanacak Saprsborg maçı öncesi UEFA ve Sarpsborg heyetlerini dostluk yemeğinde ağırladı.
20.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yeni yönetim mazbatasını aldı
Beşiktaş'ta yeni yönetim mazbatasını aldı Beşiktaş Kulübünde başkanlığa yeniden seçilen Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri için mazbata töreni gerçekleştirildi.
17.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim günü!
Beşiktaş'ta seçim günü! Beşiktaş Kulübü'nde Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu bugün yapılıyor. Oy verme işlemi saat 17:00 itibariyle sona erdi.
16.09.2018 Beşiktaş
O tezahürata yorum... "Yönetimle bu işi hallettiler"
O tezahürata yorum... "Yönetimle bu işi hallettiler" Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'u 2-1 yendikleri maçın ardından iyi mücadele ederek galip geldiklerini söyledi.
15.09.2018 Beşiktaş
Fikret Orman'ın yönetim kurulu belli oldu!
Fikret Orman'ın yönetim kurulu belli oldu! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın divan kuruluna vereceği yönetim kurulu listesi belli oldu.
12.09.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ın hedefi UEFA Finali!
Beşiktaş'ın hedefi UEFA Finali! UEFA Avrupa Ligi'nde I Grubu'nda Genk, Malmö ve Sarpsborg 08 takımları ile eşleşen Beşiktaş, gruptan çıkacağına emin.
31.08.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Ürkmezgil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet ürkmezgil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.