Ahmet Şan

Ahmet Şan

Son dakika ahmet şan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ahmet şan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ahmet şan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Şan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet şan gelişmeleri de dahil olmak üzere 412 ahmet şan haberi bulunmuştur. Tüm ahmet şan haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Çirkin Kral'ın hayatı film oluyor!
'Çirkin Kral'ın hayatı film oluyor! Ünlü organizatör Ahmet San, Yılmaz Güney’in hayatını beyazperdeye yansıtacak. Bir yıla yakındır bu film için çalışmalarını sürdüren San, Türk sinemasının ‘Çirkin Kral’ının hikâyesini uluslararası bir ekiple anlatacak. Fatoş Güney’in kitabından uyarlanacak film, 2024’te vizyona girecek.
9.04.2023 Magazin
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu
fizy Müzik Ödülleri’nde Türkçe müziğin en çok dinlenen isimleri belli oldu Müzik ve kültür festivali fizy İstanbul Müzik Haftası kapsamında düzenlenen fizy Müzik Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Yılın En Çok Dinlenen Kadın Sanatçısı Sıla, En Çok Dinlenen Erkek Sanatçısı ise Ben Fero oldu.
6.11.2019 Magazin
Türkiye ile Madagaskar arasında "Karate köprüsü"
Türkiye ile Madagaskar arasında "Karate köprüsü" Madagaskar hükümeti ile Türkiye Karate Federasyonu arasındaki iş birliğiyle federasyon yetkilileri başkent Antananarivo’da konuk edildi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Konyaspor eski Başkanı Ahmet Şan için mahkeme kararını verdi
Konyaspor eski Başkanı Ahmet Şan için mahkeme kararını verdi Atiker Konyaspor eski Başkanı Ahmet Şan, FETÖ terör örgütünün şifreli haberleşme programı bylock kullanıcısı olduğu iddiasıyla yargılandığı davanın ilk duruşmasında beraat etti.
23.01.2018 Konya Spor
Konyaspor'da istifa sesleri!
Konyaspor'da istifa sesleri! UEFA Avrupa Ligi 3. maçında Yeni Konya Stadyumu'nda Salzburg'a 2-0 mağlup olan Konyaspor'da taraftarlar yönetimi istifaya çağırdı.
19.10.2017 Konya Spor
"Mali sorunların üstesinden geldik"
"Mali sorunların üstesinden geldik" G.Saray Başkanı Dursun Özbek, zorlu dönemleri geride bırakmaya çok yakın olduklarını açıkladı:
10.10.2017 Galatasaray
Konyaspor eski Başkanı'na FETÖ'den 15 yıl hapis istemi
Konyaspor eski Başkanı'na FETÖ'den 15 yıl hapis istemi Atiker Konyaspor eski Başkanı Ahmet Şan hakkında, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock'u kullandığı iddiasıyla iddianame hazırlandı. Şan'ın, 'silahlı terör örgütüne üye olma' suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan 18 sayfalık iddianame 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
4.10.2017 Konya Spor
Konyaspor taraftarlarından İzmir Marşı
Konyaspor taraftarlarından İzmir Marşı UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nun ilk maçında Olympique Marsilya'ya 1-0 mağlup olan Atiker Konyaspor sahasında Portekiz'in Vitoria Guimaraes takımını ağırladı.
28.09.2017 Konya Spor
Konyaspor: Dört bir yandan köşeye sıkıştırılıyoruz
Konyaspor: Dört bir yandan köşeye sıkıştırılıyoruz Atiker Konyaspor Kulübü, Fatih Yılmaz'ın başkanlığındaki yönetim kurulunun, bu güne kadar kararları dışarıdan herhangi bir müdahale olmaksızın, kendi iradesiyle aldığını ve bundan sonra da tavrına bu doğrultuda devam edeceğini bildirdi.
22.09.2017 Konya Spor
"Bylock kullanmadığım savcılık tarafından ispatlandı"
"Bylock kullanmadığım savcılık tarafından ispatlandı" Atiker Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar: "Bylock kullanmadığım, savcılık tarafından ispatlandı"
28.08.2017 Konya Spor
Süper Lig'de bir ByLock şoku daha!
Süper Lig'de bir ByLock şoku daha! Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan’dan sonra başkan yardımcısı ve kulübün basın sözcüsü Ahmet Baydar adına kayıtlı telefonda da ByLock çıktı.
27.08.2017 Konya Spor
Yeni başkan Fatih Yılmaz oldu
Yeni başkan Fatih Yılmaz oldu ATİKER Konyaspor'da Ahmet Şan'ın istifasının ardından boşalan başkanlık koltuğuna yönetim kurulu kararıyla 2'nci başkan Fatih Yılmaz getirildi.
22.08.2017 Konya Spor
Konyaspor Başkanı'nın serbest bırakılmasına AK Partili vekilden tepki
Konyaspor Başkanı'nın serbest bırakılmasına AK Partili vekilden tepki Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan'ın, FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock kullandığı iddiasıyla gözaltına alınıp serbest bırakılmasına AK Partili Milletvekili Metin Külünk'ten tepki geldi.
29.09.2021 Gündem
Konyaspor Başkanı istifa etti!
Konyaspor Başkanı istifa etti! Dün gece gözaltına alınan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan istifa etti
22.08.2017 Konya Spor
Konyaspor Başkanı Şan "ByLock" iddiasıyla ifade verdi
Konyaspor Başkanı Şan "ByLock" iddiasıyla ifade verdi Atiker Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan'ın, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, "ByLock" kullanıcısı olduğu iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığınca ifadesi alındı.
21.08.2017 Konya Spor
Ahmet Şan Beşiktaş'a zeytin dalı uzattı!
Ahmet Şan Beşiktaş'a zeytin dalı uzattı! Konyaspor Kulübü Başkanı Ahmet Şan, Beşiktaş maçından sonra yaşanan olayları hiçbir zaman tasvip etmediklerini ve bu olayla toplumun karşısında olmaktan hicap duyduklarını söyledi.
9.08.2017 Futbol
Süper Kupa finalinde sahaya bıçak atan kişi yakalandı
Süper Kupa finalinde sahaya bıçak atan kişi yakalandı Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan, Beşiktaş ile oynadıkları Süper Kupa final maçında sahaya bıçak atan kişinin Konya’da yakalanarak gözaltına alındığını söyledi. Başkan Şan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun (PFDK) vereceği makul karara itiraz etmeyi düşünmediklerini açıkladı.
9.08.2017 Beşiktaş
'Gurur verici bir tablo'
'Gurur verici bir tablo' Süper Lig takımlarından Atiker Konyaspor'un başkan yardımcısı Ahmet Baydar, son dönemde yapılan transferlerden ciddi gelir elde ettiklerini vurgulayarak, "Konyaspor tarihinin en borçsuz dönemlerinden birini yaşıyor." dedi.
5.08.2017 Konya Spor
Sow'dan transfer açıklaması
Sow'dan transfer açıklaması Geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Moussa Sow'un Konyaspor'a transfer olacağı iddia edildi!
29.07.2017 Konya Spor
Aykut Kocaman'a, Konyaspor'dan 'Kocaman Veda Töreni'
Aykut Kocaman'a, Konyaspor'dan 'Kocaman Veda Töreni' ATİKER Konyaspor'a veda eden teknik direktör Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye dönmesinin nedeniyle ilgili "Olursa eğer dönüşümün nedenlerinden bir tanesi yarım kalan işlerim vardı onun tetikleyici olduğunu söyleyebilir. Hayatımın nereye gideceğini bilmiyorum ancak antrenörlüğe devam edersem Konyaspor seve seve geleceğim yerlerden bir tanesi olur" dedi.
7.06.2017 Fenerbahçe
Tayfun Korkut'a Konya talip!
Tayfun Korkut'a Konya talip! Aykut Kocaman’ın ayrılmasının ardından hoca adayları üzerinde çalışan Konyaspor’da flaş bir isim gündem geldi. Yeşil-Beyazlılar, son olarak Bayern Leverkusen’i çalıştıran Tayfun Korkut’la görüşecek.
6.06.2017 Konya Spor
Ve Aykut Kocaman ayrıldı!
Ve Aykut Kocaman ayrıldı! Ziraat Türkiye Kupası'nda mutlu sona ulaşarak son yıllardaki yükselişini zirveye taşıyan Konyaspor'da beklenen ayrılık gerçekleşti.
2.06.2017 Konya Spor
Ahmet Şan: "Kocaman'ı omuzlarda uğurlarız"
Ahmet Şan: "Kocaman'ı omuzlarda uğurlarız" Ziraat Türkiye Kupası'nda zafere ulaşan Atiker Konyaspor'da Başkan Ahmet Şan, "Aykut Kocaman ayrılmak isterse omuzlarda uğurlarız" dedi.
31.05.2017 Konya Spor
Ajdar: 2 saatlik yayın için 300 bin Euro istiyorum
Ajdar: 2 saatlik yayın için 300 bin Euro istiyorum 'Nane Nane' ve 'Çikita Muz' şarkıları ile tanınan Ajdar, Renkli Sayfalar programına telefonla bağlandı ve canlı yayına katılmak için 300 bin Euro istedi!
24.04.2017 Televizyon
Slaven Bilic cephesinden ilginç açıklama
Slaven Bilic cephesinden ilginç açıklama Fenerbahçe'de herkes Aykut Kocaman'ı beklerken, Slaven Bilic cephesinden ilginç bir açıklama geldi.
31.03.2017 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Şan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet şan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.