Ahmet Kavalcı

Ahmet Kavalcı

Son dakika Ahmet Kavalcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Ahmet Kavalcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Ahmet Kavalcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ahmet Kavalcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ahmet kavalcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 248 ahmet kavalcı haberi bulunmuştur. Tüm ahmet kavalcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor: 2-0
Beşiktaş - Aytemiz Alanyaspor: 2-0 Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Beşiktaş, evinde Aytemiz Alanyaspor'u 2-0 mağlup ederek zirve yarışı için umutlandı. Siyah beyazlılar üç puana ikinci yarıda attığı gollerle ulaştı. Beşiktaş'ın sayıları Burak Yılmaz ve Diaby'den geldi.
6.10.2019 Futbol
Elneny'ye tam not
Elneny'ye tam not Tecrübeli futbolcu, Ümraniyespor maçındaki performansıyla teknik direktör Abdullah Avcı'nın gözüne girdi.
9.09.2019 Beşiktaş
Caner Erkin'in iç yan bağında zorlanma!
Caner Erkin'in iç yan bağında zorlanma! Süper Lig'in 3. haftasında 31 Ağustos Cumartesi günü Çaykur Rizespor'u konuk edecek Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü.
28.08.2019 Beşiktaş
Burak Yılmaz bombayı patlattı! "Gidiyorum ama..."
Burak Yılmaz bombayı patlattı! "Gidiyorum ama..." Abdullah Avcı’nın yeni sezondaki en büyük gol silahı Burak Yılmaz, “Gidiyorum ama Beşiktaş’la şampiyonluğa gidiyorum. Hedefimiz sezon sonunda mutlu sona ulaşmak" dedi.
26.07.2019 Beşiktaş
Douglas Beşiktaş ile imzaladı!
Douglas Beşiktaş ile imzaladı! Beşiktaş, geçen sezon Demir Grup Sivasspor'da forma giyen Douglas ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
25.07.2019 Futbol
Abdullah Avcı'dan 10 transfer!
Abdullah Avcı'dan 10 transfer! Dorukhan ve Güven gibi isimler çıkarmak isteyen Beşiktaş’ta Avcı, “Bu oyuncuları gözlemleyeceğim. Kampta eksiklerini gidermelerine yardımcı olacağız” dedi. Beşiktaş sezon öncesi kampında 10 genç futbolcuya şans verecek.
10.07.2019 Beşiktaş
Abdullah Avcı: Beşiktaş’ın duygusu ve ruhu bambaşka
Abdullah Avcı: Beşiktaş’ın duygusu ve ruhu bambaşka Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Beşiktaş, her teknik direktörün kolay ulaşabileceği bir nokta değil" dedi.
1.06.2019 Beşiktaş
Ljajic'i resmen açıkladı! Transfer...
Ljajic'i resmen açıkladı! Transfer... Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, Adem Ljajic’le ilgili konuştu. Boşnak yıldızın, kontratta bulunan maç sayısını geçtiğini ve satın alma opsiyonunun devreye gireceğini söyleyen Kavalcı, “Adem’in bonservisini alıyoruz” dedi.
14.05.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta 5. Fikret Orman dönemi!
Beşiktaş'ta 5. Fikret Orman dönemi! Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda 17. sandık sonunda 2423 oy alan Fikret Orman, 5. kez başkan seçildi.
12.05.2019 Futbol
Beşiktaş başkanını seçiyor! Genel kurul başladı...
Beşiktaş başkanını seçiyor! Genel kurul başladı... Beşiktaş Kulübünün olağan seçimli genel kurul toplantısı yapılıyor.
12.05.2019 Beşiktaş
Beşiktaş başkanını seçiyor
Beşiktaş başkanını seçiyor Beşiktaş Kulübünde olağan seçimli genel kurul toplantısı yarın yapılacak.
11.05.2019 Beşiktaş
Kararını verdi! Ljajic gelecek sezon...
Kararını verdi! Ljajic gelecek sezon... Sezonun ikinci yarısında gerçek performansına kavuşan ve Burak Yılmaz ile birlikte Beşiktaş’ın en formda oyuncusu olan Adem Ljajic, uzun yıllar siyah-beyazlı formayı giymek istiyor.
26.04.2019 Beşiktaş
Gökhan Töre'den Fikret Orman'a şok sözler!
Gökhan Töre'den Fikret Orman'a şok sözler! Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Gökhan Töre, sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalarda bulundu.
21.03.2019 Beşiktaş
Soyunma odasında istifa konuşması!
Soyunma odasında istifa konuşması! Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atiker Konyaspor karşılaşmasının ardından istifa etmeyi düşündü. Ancak karşılaşmanın ardından soyunma odasına giden Başkan Fikret Orman, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ve Futbol Takımından Sorumlu Yönetici Ahmet Kavalcı'nın, takımla yaptıkları konuşma sonrasında Güneş, istifadan vazgeçti.
11.03.2019 Beşiktaş
Nihat Özdemir: Şenol Güneş'in iki maça çıkması için gerekeni yapacağız
Nihat Özdemir: Şenol Güneş'in iki maça çıkması için gerekeni yapacağız Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Nihat Özdemir Riva'da açıklamalarda bulundu.
28.02.2019 Futbol
Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı!
Beşiktaş'ta ayrılık resmen açıklandı! Beşiktaş yöneticisi Ahmet Kavalcı, Vagner Love'ın sözleşmesini feshettiklerini açıkladı.
25.01.2019 Beşiktaş
Burak Yılmaz'a destek!
Burak Yılmaz'a destek! Beşiktaş'ta Akhisarspor maçında tepki alan Burak Yılmaz'a teknik direktör Şenol Güneş ve yönetici Ahmet Kavalcı moral verdi. Caner ve Oğuzhan da Burak'ı teselli etti.
20.01.2019 Beşiktaş
Şenol Güneş'ten taraftarlara Burak açıklaması!
Şenol Güneş'ten taraftarlara Burak açıklaması! Süper Lig'de cuma akşamı deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, bu sabah yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti. İdmanı takip eden taraftarlarla Burak Yılmaz hakkında konuşan Güneş, "Burak inşallah faydalı olacaktır" dedi.
16.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaşlı taraftarlardan büyük tepki: "Hırsız Burak"
Beşiktaşlı taraftarlardan büyük tepki: "Hırsız Burak" Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresine Antalya'nın Belek bölgesinde hazırlanacak Beşiktaş'ın kampı başladı. Antalya'ya iniş sırasında Beşiktaşlı taraftarlar, transferinin açıklanması an meselesi olan Burak Yılmaz için, "Hırsız Burak" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Bu tezahüratın Şenol Güneş'in havaalanından çıkış esnasında yapılması da dikkat çekti.
3.01.2019 Beşiktaş
Ahmet Kavalcı'dan Pepe, Babel ve Tolgay açıklaması!
Ahmet Kavalcı'dan Pepe, Babel ve Tolgay açıklaması! Beşiktaş A Takımı Sorumlu Yöneticisi Ahmet Kavalcı, DHA'ya önemli açıklamalarda bulundu.
8.12.2018 Beşiktaş
"Onların Gözünden Futbol Dünyası"
"Onların Gözünden Futbol Dünyası" Türkiye'nin en önemli futbol takımlarını aynı projede buluşturan Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği, Bizce Yapım ile ortak yürüttüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlügü'nün desteğini de alarak "Onların Gözünden Futbol Dünyası" konseptiyle; şehit, gazi ve engelli polis ailelerinin çocuklarına yardım eli uzattı.
4.12.2018 Futbol
Kavalcı'dan Babel açıklaması: Cezası...
Kavalcı'dan Babel açıklaması: Cezası... Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray'ı 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta futbol A takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Kavalcı, iyi futboldan daha çok 3 puan almalarının önemli olduğunu söyledi.
2.12.2018 Beşiktaş
Oğuzhan için devrede! Flaş görüşme...
Oğuzhan için devrede! Flaş görüşme... Beşiktaş’ın Süper Lig’de Sivasspor’la geçen hafta oynadığı lig mücadelesine ilk 11’de başlayan Oğuzhan Özyakup, 57. dakikada oyundan alınmış ve Vodafone Park’taki binlerce taraftarın ıslıklı tepkisiyle saha kenarına gelmişti.
15.11.2018 Beşiktaş
Beşiktaş, Genk maçının hazırlıklarına başladı
Beşiktaş, Genk maçının hazırlıklarına başladı UEFA Avrupa Ligi 4'üncü hafta maçında Genk ile deplasmanda karşılaşacak olan Beşiktaş, hazırlıklarına başladı.
5.11.2018 Beşiktaş
"Yeniden bütünleştik"
"Yeniden bütünleştik" Beşiktaş A Takım Sorumlusu Kavalcı, Çaykur Rize galibiyetiyle 3 puandan daha fazlasını kazandıklarını söyledi:
31.10.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Ahmet Kavalcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ahmet kavalcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.