Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: “Tüm okullarımız yeni döneme hazır olacak”
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: “Tüm okullarımız yeni döneme hazır olacak” Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, genel değerlendirme yapmak için afet bölgelerindeki tüm il ve ilçe millî eğitim müdürleriyle video konferans yöntemiyle bir araya geldi. Bakan Özer, “İllerimize gerekli kaynak aktarımı tamamlandı. Eğitim öğretimin başlayacağı tarihe kadar tüm okullarımızın yeni döneme hazır olacağından kimsenin şüphesi olmasın.” diye konuştu.
17.08.2021 Eğitim
Ahmet Emre Bilgili kimdir? MEB Bakan yardımcısı olan Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili nereli, kaç yaşında evli mi, çocuğu var mı?
Ahmet Emre Bilgili kimdir? MEB Bakan yardımcısı olan Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili nereli, kaç yaşında evli mi, çocuğu var mı? Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer olurken, MEB Bakan yardımcılarından biri de Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili oldu. Peki, Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili kimdir, nereli, kaç yaşında?
6.08.2021 Gündem
Herkesin merak ettiği Etiyopyalı çocuk müsteşarın evlatlığı
Herkesin merak ettiği Etiyopyalı çocuk müsteşarın evlatlığı Antalya'da Bilim ve Sanat Merkezleri Festivali açılışında protokolün en ön sırasında oturan ve herkesin kim olduğunu merak ettiği Etiyopyalı 3 yaşındaki Adem'in, Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ahmet Emre Bilgili tarafından evlat edinildiği ortaya çıktı.
29.09.2021 Gündem
‘Kemal abi nasılsın?’
‘Kemal abi nasılsın?’ Kılıçdaroğlu’na benzerliğiyle dikkat çekiyor
29.09.2021 Gündem