Dünyanın konuştuğu isim açıkladı: Keşke Atatürk'ü daha çok dinleseydiler
Dünyanın konuştuğu isim açıkladı: Keşke Atatürk'ü daha çok dinleseydiler Pentagon sözcüsüne 'Cumhurbaşkanım nerede?' diye sorarak dünya gündemine oturan Afgan Gazeteci Nazira Karimi'nin CNN Türk'e verdiği çarpıcı röportajda bir kez daha gündeme oturacak şeyler söyledi. Afgan halkının ve Afgan kadınlarının sesini duyurmaya devam edeceğini söyleyen Karimi'nin Atatürk vurgusu ise röportajın en dikkat çekici yanı oldu.
18.08.2021 Dünya
Afgan gazeteci hakkında soruşturma başlatıldı!
Afgan gazeteci hakkında soruşturma başlatıldı! İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Afgan gazeteci hakkında re'sen soruşturma başlattı.
9.08.2021 Gündem
Sünnetullah Sadat ne dedi, Afgan gazeteci Sünnetullah Sadat kimdir? Afgan gazeteciden geri adım!
Sünnetullah Sadat ne dedi, Afgan gazeteci Sünnetullah Sadat kimdir? Afgan gazeteciden geri adım! Taliban'ın Afganistan'daki ilerleyişi sonrasında ülkelerinden kaçarak Türkiye sınırına dayanan mülteciler hakkında konuşan, Sunatullah Saadat isimli Afgan gazeteci konuşmasında Türk kadınlarına ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a ağır hakaretler ettiği video büyük tepki toplamıştı ki yeni bir video daha yayınlayan Saadat, "Biliyorum beni öldürmek istiyorsunuz ama bu video üzerinden tüm Türk kadınlarından ve sayın Tanju Özcan'dan özür diliyorum" sözlerini söyledi. Peki, Sünnetullah Sadat ne dedi, Afgan gazeteci Sünnetullah Sadat kimdir?
9.08.2021 Gündem