Afet bölgesi iller! Afet bölgesi ilan edilen iller hangileri, Elazığ ve Sivas afet bölgesi mi? Afet bölgesi ilan edilince ne olur?
Afet bölgesi iller! Afet bölgesi ilan edilen iller hangileri, Elazığ ve Sivas afet bölgesi mi? Afet bölgesi ilan edilince ne olur? Kahramanmaraş’ta yaşanan 2 büyük depremin ardından 10 il için afet bölgesi kararı alındı. Deprem, toprak kayması, çığ, sel, yangın, kaya düşmesi, su baskını gibi büyük hasara sebep olacak afetlerin yaşanması durumunda ilan edilen Afet bölgesi kararına yönelik en son AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik tarafından açıklama yapıldı. Elazığ’ın depremden etkilenmesi sonrası Elazığ’ın afet bölgesi olarak değerlendirileceğini açıkladı. Peki Afet bölgesi nedir, hangi illerde ilan edildi? Elazığ ve Sivas afet bölgesi mi, afet bölgesi ilan edilince ne olur?
23.02.2023 Gündem
Afet bölgesi ilan edilen yerde ne olur, Bartın Kastamonu ve Sinop’ta neler yapılacak? Afet bölgesi ilen edilen yerler neresi?
Afet bölgesi ilan edilen yerde ne olur, Bartın Kastamonu ve Sinop’ta neler yapılacak? Afet bölgesi ilen edilen yerler neresi? Sel afetinin yaşandığı Kastamonu, Bartın ve Sinop'ta selden etkilenen yerler afet bölgesi ilan edildi. Selden etkilenen illerin Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan eden Erdoğan, "Yüreğimizi yakan can kayıplarını geri getiremesek de diğer her kaybı telafi edecek güç, imkan ve kararlılığa sahibiz. Milletimiz için çalışmayı sürdüreceğiz." ifadesini kullanırken Karadeniz Bölgesi'nde sel nedeniyle afet bölgesi ilan edilen yerleri ve verilecek destekleri paylaştı. Peki, Afet bölgesi ilan edilen yerde ne olur, afet bölgesi olunca ne oluyor? Afet bölgesi ilan edilen illerde hangi destekler yapılacak?
14.08.2021 Gündem
Afet bölgesi nedir, afet bölgesi ilan edilmesi ne demek? Afet bölgesi ilan edilince ne oluyor, Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilen yerler nereler?
Afet bölgesi nedir, afet bölgesi ilan edilmesi ne demek? Afet bölgesi ilan edilince ne oluyor, Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilen yerler nereler? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, orman yangınlarından etkilenen bölgelerin 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu. Erdoğan, "Milletimizin yaralarını sarmak, zararını karşılamak, imkânlarını öncekinden de iyi hale getirmek için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz" dedi. Afet bölgesi nedir? Afet bölgesi ilan edilince ne oluyor, Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi ilan edilen yerler nereler?
31.07.2021 Gündem