Af yasası haberleri: Af yasası onaylanacak mı? Adalet Bakanı açıkladı!
Af yasası haberleri: Af yasası onaylanacak mı? Adalet Bakanı açıkladı! Af yasası ne zaman çıkacak? Af yasası kimleri kapsayacak? Af yasasında son durum? Diye sorarken, cevap Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’den geldi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gül, yeni yargı paketi ve ceza indirimi konusuna değindi. Peki, Af yasası onaylanacak mı? İşte af yasası son dakika haberleri...
19.11.2019 Gündem
Af yasası ne zaman çıkacak? Kabul edilirse 129 bin kişi tahliye olacak!
Af yasası ne zaman çıkacak? Kabul edilirse 129 bin kişi tahliye olacak! Af yasası çıkacak mı? Af yasası ne zaman çıkacak? Af yasası kimleri kapsayacak? Af yasası ne oldu? Soruları gündemindeki yerini koruyor. Son dakika af haberleri yakından takip ediliyor. Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Abdulkadir Selvi de infaz rejimi değişikliği hakkında yazdı, af yasası çıkar mı? sorusuna yanıt verdiği yazının detayları….
9.11.2019 Gündem
Af haberleri: Af yasası bir defaya yönelik mi verilecek? Yeni af yasası kimleri kapsamayacak?
Af haberleri: Af yasası bir defaya yönelik mi verilecek? Yeni af yasası kimleri kapsamayacak? Af haberleri son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Binlerce mahkûm ve yakınları merak meclisten gelecek haberi bekliyor. Birinci yargı paketinde yer almayan af yasasının ikinci yargı paketinde geçmesi öngörülüyor. Son olarak AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, af yasası ile ilgili açıklamalar da bulunarak, yasa ile ilgili ipucu verdi. Peki, Af yasası bir defaya yönelik mi verilecek, Af yasası kimleri kapsayacak, kimleri kapsamayacak?
5.11.2019 Gündem
Af yasası 2. Yargı paketine dahil edilecek mı? Af yasası son dakika haberleri…
Af yasası 2. Yargı paketine dahil edilecek mı? Af yasası son dakika haberleri… TBMM 1. Yargı paletini kabul etti. Af yasasının 1. Yargı paketinde yer almaması gözleri 2. Yargı paketine çevirdi. Mahkumlara af yasası ne zaman çıkacak? Yüzbinlerce mahkûm ve ailesi tarafından yakından takip ediliyor. İşte Af yasası son dakika haberleri… Mahkumlara af yasası ne zaman çıkacak? Af yasası kimleri kapsayacak? Af yasasında son durum ne?
5.11.2019 Gündem