Adriano Correia

Adriano Correia

Son dakika Adriano Correia haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Adriano Correia ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Adriano Correia haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Adriano Correia

haberleri sayfasında son dakika yaşanan adriano correia gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 adriano correia haberi bulunmuştur. Tüm adriano correia haberleri aşağıda listelenmiştir.
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız
Felipe Melo açıkladı: Alex de Souza'yla konuştuk Türkiye'de maç yapacağız Türkiye, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerle sarsıldı. Türkiye'yi derinden etkileyen deprem sonrası futbol camiasının önemli isimleri tek yürek oldu.
10.02.2023 Süper Lig
Anderson Talisca bombası! Sosyal medyadan duyurdu Beşiktaş...
Anderson Talisca bombası! Sosyal medyadan duyurdu Beşiktaş... Beşiktaş'ın eski Brezilyalı yıldızları Adriano ile Talisca'nın sosyal medyadaki 'Come to Beşiktaş' akımı taraftarları bir hayli heyecanlandırdı.
18.04.2021 Beşiktaş
Adriano, Beşiktaş'ı unutamıyor!
Adriano, Beşiktaş'ı unutamıyor! Beşiktaş'tan geçtiğimiz yaz ayrıldıktan sonra ülkesinin takımlarından Athletico Paranaense'ye transfer olan Brezilyalı sol bek Adriano, bugün Instagram hesabından flaş bir paylaşıma imza attı. Deneyimli savunmacı, Siyah Beyazlı camia için bir teşekkür mesajı yayımladı.
12.10.2019 Futbol
Beşiktaş’tan flaş paylaşım! Gökhan Töre...
Beşiktaş’tan flaş paylaşım! Gökhan Töre... Beşiktaş, geride bıraktığımız transfer döneminde takımdan ayrılan isimler için resmi internet sitesinden veda videosu yayınladı. Siyah-Beyazlılar, takımdan ayrılan futbolculara teşekkür ederken listede Aras Özbiliz ve Gökhan Töre’ye yer verilmedi.
4.09.2019 Futbol
Fenerbahçe Adriano'yla görüşmelere başladı!
Fenerbahçe Adriano'yla görüşmelere başladı! Fenerbahçe'de sezonun sona ermesiyle transfer gelişmesi yaşandı. Sarı-lacivertlilerin Beşiktaş'tan ayrılan Adriano ile transfer görüşmesi yaptığı iddia edildi.
27.05.2019 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta derbi tehlikesi! 2 futbolcu...
Beşiktaş'ta derbi tehlikesi! 2 futbolcu... Spor Toto Süper Lig'de son 5 maçını kazanarak zirve yarışında yeniden iddialı hale gelen Beşiktaş, 30. haftada yarın MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Vodafone Park'ta saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetecek.
27.04.2019 Futbol
Sivasspor 1-2 Beşiktaş
Sivasspor 1-2 Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Demir Grup Sivasspor'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 2-1 galip ayrıldı ve galibiyet serisini 5 maça çıkardı.
22.04.2019 Beşiktaş
Adriano'ya 1+1 yıllık teklif!
Adriano'ya 1+1 yıllık teklif! Beşiktaş Yönetimi, Brezilyalı sol bek Adriano Correia’nın kontratını yenilemek için harekete geçti.
16.04.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Adriano seferberliği!
Beşiktaş'ta Adriano seferberliği! Beşiktaş'ta Rizespor maçında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Adriano'nun Başakşehir maçına yetiştirilmesi için büyük çaba sarf ediliyor.
11.04.2019 Beşiktaş
Beşiktaşlı Adriano'ya şok suçlama! Hapis istemi...
Beşiktaşlı Adriano'ya şok suçlama! Hapis istemi... Beşiktaşlı Adriano Correia hakkında İspanyol basınından gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya atıldı. Brezilyalı İspanyol yargısı tarafından hapis ve para cezasına çarptırılabileceği öne sürüldü.
4.04.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'a çifte şok! Kagawa ve Gökhan...
Beşiktaş'a çifte şok! Kagawa ve Gökhan... Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Kayserispor'la karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Shinji Kagawa ve Gökhan Gönül, sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmadı.
1.03.2019 Beşiktaş
Quaresma Yeni Malatyaspor maçı kadrosunda
Quaresma Yeni Malatyaspor maçı kadrosunda Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında Evkur Yeni Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.
14.02.2019 Beşiktaş
Adriano’dan sözleşme açıklaması
Adriano’dan sözleşme açıklaması Beşiktaş'ta oynayan Adriano Correia, Mayıs ayında bitecek sözleşmesiyle ilgili, “Ara transfer döneminde teklifler geldi. Hala gelmeye devam ediyor. Şu an Beşiktaş’ın oyuncusuyum. İlk günden bu yana ciddi olarak çalışıyorum. Ama futbolda biliyorsunuz ne olacağı belli olmaz. Sözleşmemi karşılıklı konuşup anlaşınca uzatmak isterim” açıklamasında bulundu.
3.02.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta yaprak dökümü! 3 isim daha...
Beşiktaş'ta yaprak dökümü! 3 isim daha... Ekonomik sıkıntılar sebebiyle Pepe ve Babel’i gönderen, Quaresma’yla da ipleri koparmak için avukatlarıyla son görüşmeleri yapan Beşiktaş Yönetimi, 3 isimle daha yol ayrımına geldi. Siyah-beyazlıların; transfer döneminin bitimine sayılı günler kala; Lens, Vida ve Adriano’yu da satabileceği konuşuluyor.
27.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş evinde 'geri dönemedi'
Beşiktaş evinde 'geri dönemedi' Süper Lig'in 19. hafta açılış maçında Beşiktaş ile BB Erzurumspor Vodafone Park'ta 1-1 berabere kaldı.
25.01.2019 Beşiktaş
Adriano'ya 1+1 yıllık teklif!
Adriano'ya 1+1 yıllık teklif! Beşiktaş Yönetimi, kulüple sözleşmesi sezon sonunda bitecek Brezilyalı sol bekle kontrat yenileme kararı aldı. Sambacı’yla görüşmeleri bizzat yöneten İkinci Başkan Serdal Adalı, 34 yaşındaki futbolcuya 1+1 yıllık kontrat teklif etti.
23.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'a çifte piyango! Kasa dolacak...
Beşiktaş'a çifte piyango! Kasa dolacak... Adriano için Al Hilal’le pazarlık halinde bulunan Beşiktaş’ta, Hollandalı kanat oyuncusu Jeremain Lens için de iki Premier Lig ekibinin girişimde bulunduğu öğrenildi.
16.01.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'tan Quaresma ve Larin kararı!
Beşiktaş'tan Quaresma ve Larin kararı! Beşiktaş yönetimi, yapılan toplantı sonrası Ricardo Quaresma ve Cyle Larin'in Antalya'daki kamp kadrosuna dahil edilmesine karar verdi.
2.01.2019 Beşiktaş
Taraftar isyan bayrağını çekti! İstifa depremi...
Taraftar isyan bayrağını çekti! İstifa depremi... Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa'ya 4-1 yenildi. Siyah-beyazlı taraftarlar, skorun 3-1'e gelmesinin ardından yönetimi istifaya davet etti.
22.12.2018 Beşiktaş
Kasımpaşa, Beşiktaş'ı farklı yendi! 5 gol, 1 penaltı...
Kasımpaşa, Beşiktaş'ı farklı yendi! 5 gol, 1 penaltı... Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında evinde Beşiktaş'ı konuk eden Kasımpaşa, rakibini 4-1 mağlup etti ve evindeki altıncı galibiyetini aldı. Bu skorla puanını 29'a yükselten Denizli'nin öğrencileri, ikinci sıraya yükseldi. Siyah-beyazlılar ise 26 puanda kaldı ve dördüncülüğe geriledi.
22.12.2018 Beşiktaş
CANLI Kasımpaşa - Beşiktaş
CANLI Kasımpaşa - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Kasımpaşa ile Beşiktaş, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geliyor.
22.12.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ın Alanya deplasmanında 5 eksik
Beşiktaş'ın Alanya deplasmanında 5 eksik Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında yarın deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile yapacağı karşılaşmanın kadrosu belli oldu.
6.12.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ta Alanyaspor mesaisi
Beşiktaş'ta Alanyaspor mesaisi Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında 7 Aralık Cuma günü Aytemiz Alanyaspor'a konuk olacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
5.12.2018 Beşiktaş
Beşiktaş'ın Sarpsborg maçı kadrosu açıklandı! Pepe ve Quaresma...
Beşiktaş'ın Sarpsborg maçı kadrosu açıklandı! Pepe ve Quaresma... Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 5.haftasında deplasmanda oynayacağı Sarpsborg maçının kadrosu açıklandı. Sakatlığı süren Pepe kadroda yer almazken, Quaresma da Norveç'e götürülmeyecek isimler arasında yer aldı.
28.11.2018 Beşiktaş
Beşiktaş rahat kazandı! Aslan'a gözdağı...
Beşiktaş rahat kazandı! Aslan'a gözdağı... Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kayseri'de oynanan maçta Beşiktaş Ankaragücü'nü 4-1 mağlup ederek 3 puana uzandı.
24.11.2018 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Adriano Correia ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki adriano correia haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.