Acil

Acil

Son dakika acil haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan acil ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını acil haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Acil

haberleri sayfasında son dakika yaşanan acil gelişmeleri de dahil olmak üzere 36.793 acil haberi bulunmuştur. Tüm acil haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Pist uçuşa kapatılmıştır!
Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Pist uçuşa kapatılmıştır! İstanbul Havalimanı'nda facianın eşiğinden dönüldü. Yabancı bir havayolu şirketine ait Paris-İstanbul seferini yapan kargo uçağı, iniş takımları açılmayınca gövdesi üzerine iniş yapmak zorunda kaldı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kaza ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu, "İstanbul Havalimanı 16R pisti geçici olarak saat 15.00'e kadar uçuşa kapatılmıştır" dedi.
8.05.2024 Gündem
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma
Türkiye ile Kuveyt arasında 6 anlaşma Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Kuveyt Emiri Meşal el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın huzurunda iki ülke arasında farklı alanlarda işbirliklerini kapsayan 6 anlaşma imzalandı.
7.05.2024 Ekonomi
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu raporu açıkladı! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, AFAD'da düzenlenen bilgilendirme toplantısının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
7.05.2024 Gündem
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi!
İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu, Erzincan'da sahaya indi! Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, beraberinde 22 milletvekili, bir grup uzmanla Erzincan'a geldi. Komisyonda grubu bulunan partilerin tamamının temsilinin söz konusu olduğunu vurgulayan Başkan Uslu, "Geniş bir çerçevede çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hiç kimsenin aklında soru işareti kalmayacak şekilde çalışacağız" dedi.
7.05.2024 Gündem
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı
Emniyet teşkilatının elektronik kelepçe başarısı! Prosedür tek tek açıklandı Aile içi ve kadına şiddetin önlenmesi amacıyla 25 Ocak 2021'de kurulan Elektronik İzleme Merkezi'nde şu ana kadar 5 bin 848 vakanın takibi yapıldığını belirten İçişleri Bakanlığı, ektronik kelepçe ile adım adım izlenen bu kişilerin hiçbiri yeni şiddet olayına karışmadı. 24 saat esasına göre görev yapılan merkezde aktif 788 yükümlünün takibi yapıldığı açıklandı.
7.05.2024 Gündem
Emekliye 25 bin lira ek ödeme! Anında hesaplara yatacak
Emekliye 25 bin lira ek ödeme! Anında hesaplara yatacak Emekliye ek ödeme müjdesi verildi. Başvuranın anında hesaba yatacak. Sıfır faizli kredi vatandaşların acil ihtiyaçlarına can suyu oluyor. Bankalar faizsiz kredi kampanyalarına Mayıs ayarı yaparak güncelledi. 0 faizli kredi ve nakit avans tutarları 25.000 TL'ye dayanıyor. İşte en uygun kredi veren bankalar listesi...
7.05.2024 Ekonomi
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı
MHP lideri Bahçeli: Sinan Ateş davası derhal başlamalı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Sinan Ateş davasına ilişkin iddialara tepki gösteren Bahçeli, "Sinan Ateş davası derhal başlamalı. Ne biliyorlarsa acilen mahkemeye yetiştirsinler. Bakalım hukuki süreç Ankara'da mı bitecek Pensilvanya'ya mı dayanacak hep beraber göreceğiz." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesini değerlendiren Bahçeli "Siyasette duvar örersek yanlışa düşeriz. Sıkılı yumrukların açılması, yumuşamanın hakim olması halisane dileğimizdir. Kutuplaşmak yerine kucaklaşma lazımdır. Yumuşamanın hakim olması dileğimizdir. Siyaset kavga arenası değil konuşma sahasıdır." ifadelerini kullandı.
7.05.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hamas'ın ateşkes kararı sonrası ilk açıklama: Aynı adımı İsrail de atmalı Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplandı. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamalarda bulundu.
6.05.2024 Gündem
Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç açıklama yaptı: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü"
Sağlık çalışanlarına kürekle saldıran genç açıklama yaptı: "Çok pişmanım, babam ellerimde öldü" Adana'nın Kozan ilçesinde 112 sağlık çalışanlarına kürekle saldırıp ambulansa zarar veren, bir sağlık çalışanının yaralanmasına neden olan Yılmaz Aksoy yaptıklarından çok pişman olduğunu söyleyerek, "Babam elimde öldü" dedi.
6.05.2024 Adana
Almanya'da döner gündem oldu, şimdi de devlet desteği istediler
Almanya'da döner gündem oldu, şimdi de devlet desteği istediler Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’in 22-24 Nisan tarihlerinde Türkiye’ye yaptığı resmi ziyarete ‘Berlin döneri’ götürmesinin yankıları sürerken Sol Parti, döner fiyatlarında artışın engellenmesi için devlet desteği verilmesini gündeme getirdi.
6.05.2024 Dünya
Van'da 3.9 büyüklüğünde deprem  meydana geldi
Van'da 3.9 büyüklüğünde deprem  meydana geldi Van'ın merkez Tuşba ilçesinde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
5.05.2024 Gündem
Adana'da serinlemek için denize giren Melih'den kahreden haber
Adana'da serinlemek için denize giren Melih'den kahreden haber Adana'nın Karataş ilçesinde serinlemek için denize giren Melih Bozkurt (14), boğuldu.
5.05.2024 Adana
Gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler! O anlar anbean kaydedildi
Gelin arabasıyla sel sularında ilerlediler! O anlar anbean kaydedildi Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde dün etkili olan sağanakla meydana gelen selde hasar tespit ve temizlik çalışmaları devam ederken, gelin arabasının sel sularında ilerlemesi ve su basan kıraathanede müşterilerin oyuna devam etmesi kameraya yansıdı.
5.05.2024 Gündem
Adana'da şiddetli yağış sele neden oldu! "Büyük bir afetti"
Adana'da şiddetli yağış sele neden oldu! "Büyük bir afetti" Adana’nın Kozan ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağışın neden olduğu selde tarım arazileri zarar gördü.
6.05.2024 Adana
Survivor'da gerilen ipler koptu: İlk gitme adayı belirlendi
Survivor'da gerilen ipler koptu: İlk gitme adayı belirlendi Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, acil durum konseyinde Nagihan, Nefise ve Aleyna'nın da şikayet etmesiyle Yunus Emre'nin takımını değiştirme kararı aldıklarını açıkladı. Nagihan ile Yunus Emre arasında tansiyon yükseldi. Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu gerçekleşti. Survivor'da hangi takım kazandı? Survivor 1. gitme adayı kim oldu?
5.05.2024 Magazin
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak
Jeffrey Epstein’in ‘küçük kara kitabı’ açık artırmayla satılacak ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölen Jeffrey Epstein'ın 221 önemli kişinin isminin yer aldığı 'küçük kara kitabı' açık artırmayla satışa sunulacak.
4.05.2024 Dünya
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var
Yolcu otobüsü devrildi: 2 ölü, 34 yaralı var Ankara - Niğde Otoyolu'nda sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsü, şarampole devrildi. Kazada, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 6'sı ağır 34 kişi yaralandı.
3.05.2024 Gündem
Ev fiyatları düştükçe düşüyor! İndirim arttı, yüzlerce 'acil satılık' ilanı verdiler
Ev fiyatları düştükçe düşüyor! İndirim arttı, yüzlerce 'acil satılık' ilanı verdiler Konut piyasasında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İkinci el konut piyasasında yeni yıl ile başlayan fiyat düşüşleri bölgesel olarak yüzde 30 seviyesine kadar geldi. Fiyatlardaki aşağı yönlü bu hareket alım isteğini artırıyor ancak konut kredi faizlerinin oranı, satışların frene basmasına neden oluyor.
3.05.2024 Ekonomi
Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem
Elazığ'da 4.0 büyüklüğünde deprem Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
2.05.2024 Gündem
1 Mayıs işçi bayramında bankalar tatil mi, bugün bankalar açık mı kapalı mı? 1 Mayıs’ta bankalar çalışıyor mu?
1 Mayıs işçi bayramında bankalar tatil mi, bugün bankalar açık mı kapalı mı? 1 Mayıs’ta bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs İşçi Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlanırken bayramın hafta içine denk gelmesi nedeniyle banka işi olanlar 1 Mayıs Çarşamba gününde bankaların çalışma durumunu sorgulamaya başladı. Resmi tatillerde bankalar kapalı oluyor. Peki, bugün bankalar açık mı, 1 Mayıs bankalar kapalı mı? Bankalar bugün açık mı, 1 Mayıs bankalarda havale, EFT işlemi yapılıyor mu?
1.05.2024 Gündem
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu
Kahreden haber! 2 asker şehit oldu Şırnak'ta askeri aracın devrilmesi sonucu 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.
30.04.2024 Gündem
Kızı cinayete kurban gitti! Cenazedeki sözleri yürekleri dağladı
Kızı cinayete kurban gitti! Cenazedeki sözleri yürekleri dağladı Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kocası tarafından tüfekle öldürülen Buse Demirkıran memleketi Denizli’de toprağa verildi. Cezaevinde tutuklu bulunan babası jandarma eşliğinde kızının cenaze törenine katıldı.
30.04.2024 Gündem
Kozan'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Kozan'da kaza: 1 ölü, 2 yaralı Adana'nın Kozan ilçesinde meydana trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.
30.04.2024 Yerel Haberler
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin'
Araba alacaklara hayati uyarı! 'Sazan sarmalına düşmeyin' Bursa İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabında yapılan açıklamada, araç alıp satacak vatandaşlar uyarılarak, "Çok ucuza buldum demeyin, sazan sarmalı oyununa gelmeyin" denildi.
30.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Edanur'u tedbirsizlik öldürdü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Küçükçekmece'de 5 yaşındaki Edanur Gezer'in kazı çalışması sonrası oluşan su birikintisine düşerek yaşamını yitirmesiyle ilgili konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul'un göbeğindeki parkta 5 yaşındaki evladımız göz göre göre hayatını kaybetti. Parkta basit önlemler alınmadı. Lafa gelince mangalda kül bırakmayanların sesi soluğu çıkmadı." dedi.
29.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Acil ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki acil haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.