A Milli Futbol Takım

A Milli Futbol Takım

Son dakika A Milli Futbol Takım haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan A Milli Futbol Takım ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını A Milli Futbol Takım haber sayfamızda bulabilirsiniz.

A Milli Futbol Takım

haberleri sayfasında son dakika yaşanan a milli futbol takım gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.852 a milli futbol takım haberi bulunmuştur. Tüm a milli futbol takım haberleri aşağıda listelenmiştir.
A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda!
A Milli Futbol Takımı'nda golcü eksikliği ön planda! Macaristan karşısında 1-0 yenilmesine rağmen futboluyla göz dolduran A Milli Takımımız’da birçok eksikler giderildi ancak golcü yönünden sıkıntımızı bir kez daha gözler önüne serdi. Ay-yıldızlı ekipte sadece klasik santrfor Enes Ünal bulunuyor.
24.03.2024 Şampiy10
Katar 2022 FIFA Dünya Kupası kurasında Türkiye ile eşleşen Portekiz'de büyük şaşkınlık! Cristiano Ronaldo ve Fernando Santos...
Katar 2022 FIFA Dünya Kupası kurasında Türkiye ile eşleşen Portekiz'de büyük şaşkınlık! Cristiano Ronaldo ve Fernando Santos... A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play Off turunda mini bir 'Dünya Kupası' kurası çekti. A Milli Takımımız ilk olarak Cristiano Ronaldo'lu Portekiz'i elemek zorunda. Eşleşmelerin belli olmasının ardından Portekiz kanadından Türkiye hakkında ilginç açıklamalar geldi.
27.11.2021 Futbol
Türkiye Rusya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç kanalı ve saati!
Türkiye Rusya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Milli maç kanalı ve saati! UEFA Uluslar Ligi'nde A Milli Futbol Takımı, B Ligi 3. Grup'taki 5 maçında Ülker Stadı'nda Rusya'yı konuk edecek. Rusya maçı puan ve sıralama açısından önem taşıyor. Üçüncü grupta, beşinci maçlar öncesinde Rusya 8 puanla lider durumda bulunuyor. İkinci sıradaki Macaristan ise 7 puana sahip. Grupta Türkiye 3 puanla üçüncü, Sırbistan ise 2 puanla son sırada bulunuyor. Peki, Türkiye Rusya maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye Rusya maçı muhtemel 11'leri ve puan durumu...
15.11.2020 Gündem
Yusuf Yazıcı: "Türk oyuncuların değersizleştirilmesini istemiyorum"
Yusuf Yazıcı: "Türk oyuncuların değersizleştirilmesini istemiyorum" A Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Trabzonspor'un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, "Yabancı futbolcular Türkiye'ye gelerek Türkiye'deki futbolun kalitesini artırıyor. Sadece Türk oyuncuların değersizleştirilmesini istemiyorum" dedi.
25.03.2018 Trabzonspor
Mehmet Topal: "Milli takımı bırakmayı düşündüm ama..."
Mehmet Topal: "Milli takımı bırakmayı düşündüm ama..." A Milli Futbol Takımımız özel maçta sahasında İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup ederken Mehmet Topal karşılaşma sonrası konuştu.
23.03.2018 Fenerbahçe
Arda Turan İstanbul'a geldi
Arda Turan İstanbul'a geldi A Milli Futbol Takımı'nın Makedonya ile Üsküp'te oynadığı hazırlık maçı sonrası takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye sözlü ve fiziki saldırıda bulunan ve kadro dışı bırakıldıktan sonda düzenlediği basın toplantısında milli takım kariyerini noktaladığını açıklayan Arta Turan, Lübliyana'dan İstanbul'a geldi.
6.06.2017 Futbol
Burak Yılmaz, efsane Lefter'i geçti
Burak Yılmaz, efsane Lefter'i geçti A Milli Futbol Takımımızın Kosova'yı 2-0 geçtiği maçta golle buluşan Burak Yılmaz, efsaneyi geride bıraktı.
12.11.2016 Futbol
Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz!
Büyük Önder Atatürk'ü anıyoruz! A Milli Futbol Takımı, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla saat 09.05'te saygı duruşunda bulundu
10.11.2016 Futbol
Güle güle 2015 bekle bizi 2016
Güle güle 2015 bekle bizi 2016 Koca bir yılı yenilgisiz tamamlayan A Milli Takım, gözünü Euro 2016'ya dikti.
17.11.2015 Futbol
Terim tarihe geçti
Terim tarihe geçti Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Avrupa'daki başarılarıyla dikkati çekiyor.
14.10.2015 Futbol
Hazırlıklar tamam
Hazırlıklar tamam A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yarın Hollanda ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
5.09.2015 Futbol
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1
Fenerbahçe Beşiktaş derbisi 3 gol ve kırmızı kart vardı! 2-1 Fenerbahçe, Süper Lig’in 34’üncü haftasındaki derbi karşılaşmasında Beşiktaş’ı 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekibe galibiyeti getiren golleri 30’uncu dakikada Michy Batshuayi ve 69’uncu dakikada İrfan Can Kahveci kaydetti. Beşiktaş’ın tek sayısı ise 82’nci dakikada Cenk Tosun’dan geldi. Öte yandan Beşiktaş’ta Al Musrati, 25’inci dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
27.04.2024 Fenerbahçe
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek
A Milli Takım, İzlanda'yı İzmir'de konuk edecek A Milli Takım'ın UEFA Uluslar Ligi'nde Galler ve İzlanda ile oynayacağı karşılaşmaların yerleri belli oldu.
25.04.2024 Futbol
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda!
Fenerbahçe, Konferans Ligi’nde yarı final yolunda! UEFA Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiacos ile Kadıköy’de kozlarını paylaşacak. Misli, merakla beklenen karşılaşmanın heyecanına “Şampiyon Oranlar” ile ortak oluyor. Dev maçta “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ile yine Misli üyelerini bekliyor.
18.04.2024 İddaa
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi
EURO 2024'e katılan son takımlar belli oldu! İşte A Milli Takım'ın rakibi 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Yolu Play-Off finalinde Gürcistan ile Yunanistan karşı karşıya geldi. A Milli Takım'ın EURO 2024'teki son rakibi penaltı atışları sonucunda belli oldu.
27.03.2024 Futbol
Milliler bozguna uğradı! Her gelen gol oldu
Milliler bozguna uğradı! Her gelen gol oldu Milliler, Avusturya'dan 2'si penaltıdan 6 gol yiyerek bozguna uğradı. Rakip takımın gollerini Gregoritsch (3), Schlager, Baumgartner ve Entrup atarken Ay-Yıldızlı ekibin tek sayısını Hakan, penaltıdan kaydetti.
26.03.2024 Futbol
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar
Abdullah Avcı, İsmail Kartal'ı bu sözlerle uyarmış: Hocam tahrik ediyorlar Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray'la oynayacakları Süper Kupa'nın tarihine tepki gösteren İsmail Kartal, olaylı Trabzonspor maçının devre arasında yaşananları da anlattı. İşte detaylar...
25.03.2024 Fenerbahçe
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması
Vincenzo Montella'dan Arda Güler ve Semih Kılıçsoy açıklaması A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella gündeme dair açıklamalarda bulundu. Arda Güler'in Real Madrid'de daha fazla şans bulması gerektiğini belirten Vincenzo Montella, Semih Kılıçsoy ile ilgili soruyu cevapladı.
24.03.2024 Futbol
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güveni tam
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın güveni tam Fenerbahçe’de teknik heyetin öncelikli gündemi milli aradan sonra üst üste oynanacak maçlar. İsmail Kartal’ın yardımcılarıyla yaptığı toplantıda sakat isimlerin dönüşünün çok önemli olduğunu vurgularken, takımına güvendiğini ifade ettiği öğrenildi.
24.03.2024 Şampiy10
Fernando Santos'tan Semih Kılıçsoy'a özel telefon!
Fernando Santos'tan Semih Kılıçsoy'a özel telefon! Süper performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen Semih Kılıçsoy'un ani bir kararla Ümit Milli Takım'a gönderilmesine Beşiktaş camiasından tepki gelmişti. Teknik direktör Fernando Santos da oyuncusunu arayarak özel bir görüşme gerçekleştirdi.
23.03.2024 Beşiktaş
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024 Futbol
TFF'den A Milli Takım açıklaması!
TFF'den A Milli Takım açıklaması! 2024 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı, final turnuvası öncesindeki son özel maçını 10 Haziran'da deplasmanda Polonya ile oynayacak.
14.03.2024 Futbol
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim Almanya Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg forması giyen Can Uzun, milli takım tercihini resmen açıkladı. Almanya'yı seçebileceği konuşulan Uzun, 'Kalbimin sesini dinledim' diyerek Türkiye'yi tercih ettiğini duyurdu.
4.03.2024 Futbol
Paul Pogba, Türkiye'de oynayabilir mi? 4 yıllık sahalardan uzak kalacak
Paul Pogba, Türkiye'de oynayabilir mi? 4 yıllık sahalardan uzak kalacak İtalya Dopingle Mücadele Kurulu’nun kararı sonrasında 4 yıl sahalardan uzak kalacak Fransız futbolcunun cezası, sadece Çizme’de değil, dünya çapında geçerliliği bulunuyor. Yıldız oyuncu, Fransa Milli Takımı’nda da yer alamayacak.
3.03.2024 Şampiy10

Benzer Haber Etiketleri

A Milli Futbol Takım ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki a milli futbol takım haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.