Aracın üzerine 'İşte böyle çalarız' yazıp kaçan hırsızlar yakalandı
Aracın üzerine 'İşte böyle çalarız' yazıp kaçan hırsızlar yakalandı İstanbul Esenyurt’ta inşaat malzemelerinin olduğu depoyu soyduktan sonra hırsızlıkta kullandıkları çalıntı aracın üzerine “İşte böyle çalarız” yazıp kapı kısmına da gülücük çizen hırsızlar yakalandı. Öte yandan şüphelilerin çaldıkları oto malzemelerini Esenyurt ilçesindeki “Bit Pazarı” olarak tabir edilen pazar yerinde sattıkları tespit edildi.
29.12.2021 Yaşam
Çaldıkları arabanın üzerine “İşte böyle çalarız” yazıp kaçtılar
Çaldıkları arabanın üzerine “İşte böyle çalarız” yazıp kaçtılar Esenyurt’ta hırsızlar, bıraktığı mesaj ile görenlere pes dedirtti. Çaldıkları panelvan aracı kullanarak inşaat malzemelerinin olduğu bir depoyu soyan hırsızlar, işleri bittikten sonra ise çaldıkları panelvanı sokak ortasında bıraktılar. Çalıntı araçla hırsızlık yaptıkları yetmezmiş gibi bir de aracın üzerine “İşte böyle çalarız” yazan şahıslar, kapı kısmına da gülücük çizerek kayıplara karıştılar.
27.12.2021 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Bir daha bu trene binemezler!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert tepki: Bir daha bu trene binemezler! Partisinin Şanlıurfa mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ne diyorlar, 'Ben kazanınca tekrar AK Parti'ye geleceğim.' Bu trenden inenler bir daha bu trene binemezler. Bu davada bu treni terk edenleri, kusura bakmasınlar, bu can bu tende oldukça bir daha bu trene kabul etmeyiz" dedi. Şanlıurfalı sanatçı İbrahim Tatlıses de alanda vatandaşları selamladı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte AK Parti'nin seçim şarkısı 'Nereden Nereye'ye eşlik etti.
8.03.2019 Siyaset
İşte o mektuplar!
İşte o mektuplar! YIKIP YENİDEN YAPIYORUM KENDİMİ25 Haziran 1973Her şeyi yeniden düşünüyorum...
29.09.2021 Gündem
'CHP zihniyeti çöplüktür'
'CHP zihniyeti çöplüktür' Erdoğan yine CHP’ye yönelik çok sert sözler sarfetti
25.10.2008 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri