Kar yağışı için kritik tarih geldi! 10 ilde 4 ay kar yerden kalkmayacak! İstanbul'da başlıyor...
Kar yağışı için kritik tarih geldi! 10 ilde 4 ay kar yerden kalkmayacak! İstanbul'da başlıyor... Hava tahminleri birçok il için kar yağışı heyecanını artırdı. Yaklaşan soğuk hava dalgasıyla birçok kişi kar yağışının hangi illeri etkisi altına alacağını araştırmaya başladı. Havaların iyiden iyiye soğuması ve kar yağışı ciddi zorlukları da beraberinde getirebilir. Araç kullanımının yanısıra kış hastalıklarına da dikkat edilmesi gereken bir dönem yaklaşıyor. Kış lastikleri ve zincir kullanımı hayati derecede önemlidir. İstanbul için Kasım ayı kritik bir ay olarak belirlendi. Yoğun yağışların beklendiği Kasım ayından sonra Ocak ve Şubat ayları adeta bir kabusu şehre getirebilir. Peki Ankara, Konya, İzmir, Bursa, Samsun, Tokat ve Erzurum'da durum nasıl?
19.10.2023 Gündem
İstanbul’a kar yağışı ne zaman bekleniyor? İstanbul'da kar tutacak mı, saat kaçta, hangi ilçelerde başlayacak?
İstanbul’a kar yağışı ne zaman bekleniyor? İstanbul'da kar tutacak mı, saat kaçta, hangi ilçelerde başlayacak? İstanbul’a saat kaçta kar yağacak, İstanbul’da kar ne zaman yağacak? İstanbul hava durumu raporları yakından takip ediliyor. İstanbul’da hafta başı kısa süreli belli bölgelerde kar etkisini gösterse de kısa süreli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yayımladığı hava durumu raporuyla İstanbul’u bu hafta nasıl bir havanın beklediğini aktardı. Peki, İstanbul’da hava durumu nasıl olacak? İstanbul'da kar yağışı ne zaman başlayacak?
15.11.2022 Yaşam
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji'den son dakika açıklaması
İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Meteoroloji'den son dakika açıklaması Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre, İstanbul ve çevresinde karla karışık yağmur beklenirken, Karadeniz sahil boyunca sağanak yağışların etkili olacağı tahmin ediliyor. Peki, İstanbul'da kar ne zaman yağacak? İstanbul'da kar bugün mü yağacak?
21.01.2020 Gündem
İstanbul ve Ankara için kar uyarısı! (Kar ne zaman yağacak?)
İstanbul ve Ankara için kar uyarısı! (Kar ne zaman yağacak?) Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi internet sitesinden haftalık hava tahmini raporunu paylaştı. Marmara Bölgesi'nde başta İstanbul olmak üzere yağışların kuvvetli rüzgar ile birleşerek hissedilen sıcaklığı oldukça düşürmesi bekleniyor. Meteoroloji tahminine göre, hava sıcaklığının düşmesi beklenirken, İstanbul için ise kar uyarısı geldi. İstanbul'un Silivri ve Çatalca ilçelerindee kar yağışı başladı. MGM, vatandaşları kuvvetli rüzgâr, buzlanma ve don olayına karşı da uyardı.
20.01.2020 Yaşam