Bugün (9 Ocak) okullar tatil mi? İstanbul, Çanakkale, Çorlu okullar tatil mi? Valilik açıklamaları...
Bugün (9 Ocak) okullar tatil mi? İstanbul, Çanakkale, Çorlu okullar tatil mi? Valilik açıklamaları... Bugün okullar tatil mi sorusunun yanıtı merak ediliyor. Trakya'dan giriş yapan soğuk hava dalgasıyla birlikte Edirne, Tekirdağ, Kırklareli ve Çanakkale'de kar yağışı başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü özellikle Çanakkale için kuvvetlil kar yağışı uyarısı yaparak vatandaşlara tedbirli olunmasını istedi. Öte yandan öğrenci ve velilerin gözü de gelebilecek tatil haberinde oldu. Çanakkale'de okulların tatil edildiği ile ilgili Valilikten henüz bir açıklama gelmezken önümüzdeki saatlerde bir duyuru yapılması bekleniyor. Peki İstanbul, Edirne okullar tatil mi? 9 OCAK OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?
9.01.2024 Gündem
Kar gelmeden tatili gelebilir!  9 Ocak okullar tatil mi? Meteoroloji uyardı, Valiliklerden karar bekleniyor! Yarın hava nasıl olacak?
Kar gelmeden tatili gelebilir! 9 Ocak okullar tatil mi? Meteoroloji uyardı, Valiliklerden karar bekleniyor! Yarın hava nasıl olacak? Beklenen kar yağışı gelmeden tatil haberi gelebilir. Bu hafta Türkiye genelinde yaşanacka yağışlı hava Valilikleri de harekete geçirdi. 9 Ocak Salı günü kuvvetli sağanak yağışın beklendiği İstanbul'da zaman zaman kar da etkili olabilir. Meteorolojik tahminler hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altına düşeceğini gösteriyor. Ancak bu durum uzun sürmeyecek ve kendisini güneşli bir havaya bırakacak. Kar yağışı haberlerinde son dakika gelişmeleri yaşanırken öğrenciler de tatil haberlerini pür dikkat takip etmeye başladı. Peki 9 Ocak okullar tatil edilir mi?
8.01.2024 Gündem