6.2

6.2

Son dakika 6.2 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 6.2 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 6.2 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

6.2

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 6.2 gelişmeleri de dahil olmak üzere 95.420 6.2 haberi bulunmuştur. Tüm 6.2 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor!
Birleşmiş Milletler’in uyuşturucu raporu korkuttu: Metamfetamin alarm veriyor! Birleşmiş Milletler Uyuşturucu Kontrol Kurulu (INCB) 2023 Raporu yayımlandı. INCB Üyesi ve önceki Başkanı Prof. Dr. Sevil Atasoy tarafından açıklanan raporda Türkiye’ye ilişkin dikkat çekici veriler yer aldı. Özellikle ülkemizin halk sağlığı açısından metamfetamin sorunuyla karşı karşıya olduğunun altını çizen Prof. Dr. Atasoy, Türkiye'de ele geçirilen uyuşturucu maddeleri, kullanım oranları ve atılması gereken adımlara dair önemli bilgiler paylaştı.
11.03.2024 İsmail Sarı
Galatasaray'da sakatlık şoku! Kaan Ayhan'ın son durumu belli oldu
Galatasaray'da sakatlık şoku! Kaan Ayhan'ın son durumu belli oldu Galatasaray'ın Rizespor'u 6-2 mağlup ettiği maçta sakatlanan Kaan Ayhan'ın durumu belli oldu.
9.03.2024 Galatasaray
Okan Buruk'un elini sıkmamıştı! Yıldız isim gemileri yakmışken Okan Buruk 'dur' dedi
Okan Buruk'un elini sıkmamıştı! Yıldız isim gemileri yakmışken Okan Buruk 'dur' dedi Süper Lig'in 29. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'u 6-2 yenerek şampiyonluk yarışında hata yapmadı. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi yazarı Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri değerlendirirken Oliveria'nın affedilme sürecinde yaşananları açıkladı.
9.03.2024 Galatasaray
Kerem Demirbay, Torreira'ya borçlandı! Okan Buruk, İsmail Kartal gibi ağlamıyor
Kerem Demirbay, Torreira'ya borçlandı! Okan Buruk, İsmail Kartal gibi ağlamıyor Süper Lig'de zirvenin merakla beklediği mücadelede Galatasaray, evinde Çaykur Rizespor'u 6-2'i mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrıldı. Müsabaka sonrası spor yazarları sarı-kırmızılı futbolcuları mercek altına alırken öne çıkan isimler Kerem Demirbay ve Icardi oldu.
9.03.2024 Galatasaray
Galatasaray Çaykur Rizespor maçında gol yağmuru: 6-2
Galatasaray Çaykur Rizespor maçında gol yağmuru: 6-2 Süper Lig'in 29. haftasında lider Galatasaray kritik mücadelede Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup etti.
8.03.2024 Galatasaray
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek
İBB Adayı Murat Kurum açıkladı! Anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere 50 bin TL destek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul projeleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Murat Kurum, anne ve babalara ücretsiz ulaşım, yeni evleneceklere destek, girişimci gençlere hibe gibi birçok konuda peş peşe müjdeleri açıkladı
7.03.2024 Gündem
Bakan Bolat: Cumhuriyet tarihimizin en yüksek şubat ayı ihracatına ulaştık
Bakan Bolat: Cumhuriyet tarihimizin en yüksek şubat ayı ihracatına ulaştık Ticaret Bakanı Bolat, "Şubat ayı ihracatımız yüzde 13,6 artış ile 21,1 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir. Böylece cumhuriyet tarihimizin en yüksek şubat ayı ihracatına ulaştık" dedi.
2.03.2024 Ekonomi
Japonya'da 7.4 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi
Japonya'da 7.4 büyüklüğünde deprem: Tsunami uyarısı verildi Japonya'da 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Tsunami alarmı verildi. Noto Yarımadası'nda 5 metrelik tsunami bekleniyor.
1.01.2024 Gündem
Ağustos 2023’te halka açılan şirketten yeni adım
Ağustos 2023’te halka açılan şirketten yeni adım Ağustos 2023’te halka açılan Tatlıpınar Enerji, Ağaoğlu Yenilenebilir Enerji Yatırım Holding A.Ş.’nin, tüm yönetim imtiyazlı hisseleri de dâhil olmak üzere yüzde 30’luk hisse devrine ilişkin sözleşme imzaladı.
26.12.2023 Ekonomi
1. Sınıf Çıkarma İşlemi: Çıkarma İşlemi Problemleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
1. Sınıf Çıkarma İşlemi: Çıkarma İşlemi Problemleri Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! 1.sınıf, çocukların sayılarla işlem yapmayı öğrendiği ilk adımdır. Bu süreçte öğrenciler ilk olarak tek basamaklı sayılarla daha sonra daha büyük sayılarla çıkarma işlemi yapmayı öğrenirler. Okul döneminin daha başı olan 1. sınıfta bol bol çıkarma işlemi problemleri ile konu daha da pekiştirilerek öğrenmesi amaçlanır. 
24.12.2023 Eğitim
8. Sınıf Özdeşlikler: Özdeşlikler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular!
8. Sınıf Özdeşlikler: Özdeşlikler Detaylı Konu Anlatımı Ve Örnek Sorular! Özdeşlikler konusu öğrenilirse denkler problemleri de çok daha kolay bir şekilde çözülür. 8. sınıfın önemli konularından biri olan özdeşlikler matematik dersinde işlenen bir konudur.
24.12.2023 Eğitim
Sufle Kaç Kalori? Sufle Besin Değerleri Ve Kalorisi...
Sufle Kaç Kalori? Sufle Besin Değerleri Ve Kalorisi... Sufle, herkesin bayılarak yediği en güzel tatlılardan bir tanesidir. Tatlı deyince akla ilk gelen ise kalorisidir. Sufle, kalori bakımından diğer şerbetli tatlılara göre daha düşüktür. Fransa kökenli olan bu güzel tatlı, bol kakaolu olup genellikle fincanlar porsiyon olarak tercih edilir. Ayrıca sufle de kullanılan farklı malzemeler kalorisini artırmaktadır.
21.12.2023 Sağlık
Fenerbahçe gruptan nasıl çıkar? İşte tüm ihtimaller ve puan durumu
Fenerbahçe gruptan nasıl çıkar? İşte tüm ihtimaller ve puan durumu Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi 5. hafta maçında Nordsjaelland'a karşı 6-1'lik ağır bir mağlubiyet aldı. Bu yenilgi sonrası H grubunda işler karıştı. İşte Fenerbahçe'nin gruptan çıkma ihtimalleri...
1.12.2023 Fenerbahçe
Türkiye'nin büyüme tahminleri yükseliyor! Uluslararası dev kuruluş revizeye gitti
Türkiye'nin büyüme tahminleri yükseliyor! Uluslararası dev kuruluş revizeye gitti Fitch Ratings, Türkiye'nin orta vadeli büyüme potansiyeli tahminini revize etti. Fitch, Türkiye'nin büyüme tahminini yüzde 3,9'dan yüzde 4,1'e yükseltti.
4.11.2023 Ekonomi
Fitch, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti
Fitch, Türkiye için büyüme tahminini yükseltti Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Türkiye'nin orta vadeli büyüme potansiyeli tahminlerini yükseltti. Önceden Türkiye'nin yüzde 3,9 büyümeyeceğini tahmin eden Fitch, revizeyle bu oranı yüzde 4,1'e çıkardı.
3.11.2023 Ekonomi
Türk özel sektörü New York’ta konuşuldu
Türk özel sektörü New York’ta konuşuldu Türkiye ABD İş Konseyi (TAİK) tarafından, Goldman Sachs ev sahipliğinde ABD’nin New York kentinde düzenlenen 13. Türkiye Yatırım Konferansı’nda Türk özel sektörü konuşuldu.
20.09.2023 Ekonomi
Büyüme rakamları açıklandı! Bakan Şimşek: Olumlu etkileri görmeye başladık
Büyüme rakamları açıklandı! Bakan Şimşek: Olumlu etkileri görmeye başladık Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2023 yılı ikinci çeyrek Dönemsel Gayrisafi Yurt İçi Hasıla verilerini açıkladı. Buna göre, GSYH 2023 yılı ikinci çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak, bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 3,8 arttı. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek büyüme rakamlarını değerlendirdi. Şimşek "Politikaların makro finansal istikrar üzerindeki olumlu etkilerini görmeye başladık" ifadelerini kullandı.
31.08.2023 Ekonomi
Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti
Prof. Dr. Şükrü Ersoy: 6 Şubat depremi Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti Son 24 saatte 4'ten büyük kuvvette 4 deprem meydana geldi. Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, CNN TÜRK canlı yayınında yaptığı açıklamada, "Biz bir deprem ülkesiyiz. 6 Şubat depremlerinden sonra bu sayılarda artış var. Çok da çeşitlilik arz ediyor. Türkiye'nin belli yerine konsantre olmuyor değişik yerlerinden de deprem haberleri geliyor. Bunun en önemli etkenlerinden bir tanesi 6 Şubat depremi o kadar şiddetli oldu ki Türkiye'deki bütün fay zonlarını huzursuz etti. Nitekim bu 4 tane deprem de farklı yerlerde" ifadelerini kullandı.
11.08.2023 Yaşam
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu
Mete Gazoz Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda dünya şampiyonu oldu Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası erkekler klasik yay kategorisi çeyrek finalinde Şili’den Ricardo Soto’yu, yarı finalde Marcus D'Almeida'yı ve finalde de Kanada'dan Eric Peters'i yenerek dünya şampiyonu oldu.
6.08.2023 Şampiy10
Memur enflasyon farkı ne kadar oldu? Maaş farkı nasıl hesaplanır, temmuz enflasyon farkı kaç oldu? Enflasyon memur maaş zammı
Memur enflasyon farkı ne kadar oldu? Maaş farkı nasıl hesaplanır, temmuz enflasyon farkı kaç oldu? Enflasyon memur maaş zammı Enflasyon oranı açıklandı. TÜFE'deki değişim 2023 yılı Temmuz ayında bir önceki aya göre %9,49, bir önceki yılın Aralık ayına göre %31,14, bir önceki yılın aynı ayına göre %47,83 ve on iki aylık ortalamalara göre %57,45 olarak gerçekleşti. Peki, Memur enflasyon farkı ne kadar oldu? Maaş farkı nasıl hesaplanır, temmuz enflasyon farkı kaç oldu?
3.08.2023 Emekli
Depremlerle ilgili ezber bozan açıklama geldi: 'Fayın kırılacağını gösterir emare yok'
Depremlerle ilgili ezber bozan açıklama geldi: 'Fayın kırılacağını gösterir emare yok' Depremlerle ilgili son dakika açıklaması! Ankara Gazi Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Kurucu Başkanı Prof. Dr. Süleyman Pampal, Kahramanmaraş merkezli depremlerin stres yüklediği ileri sürülen Göksun'dan Kozan'a uzanan Savrun Fayı'nda inceleme yaptı. Pampal, "Savrun Fayı kırılacak ve Adana yıkılacak" görüşüne katılmadığını belirterek, "Adanalılar, Savrun Fayı'ndan dolayı çok tedirgin. Çalışmalarımda Savrun Fayı'nın aktif olduğunu gösterecek hiçbir ipucuna rastlamadım. Kırılacağını gösterir emare yok" dedi.
2.08.2023 Yaşam
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli’de!
1.08.2023 İddaa
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi
Ezgi Mola anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda pozlar verdi 8 Mayıs'ta dünyaevine giren oyuncu Ezgi Mola ile işletmeci Mustafa Aksakallı'nın bebeklerinin cinsiyeti, geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Oğlan çocuğu bekleyen Mola , karnı burnunda tatil pozlarını sosyal medyada paylaştı.
27.07.2023 Magazin
TÜİK: Tüketici güven endeksi haziranda azaldı
TÜİK: Tüketici güven endeksi haziranda azaldı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), tüketici güven endeksinin, haziranda yüzde 6,5 oranında azalarak 85,1 olduğunu açıkladı. 
19.06.2023 Ekonomi
Ev fiyatlarına yüzde 121 oranında zam geldi
Ev fiyatlarına yüzde 121 oranında zam geldi Ev alacaklara kötü haber geldi. Nisan ayında bir önceki aya göre yüzde 4,7 oranında artan KFE, bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 121,3, reel olarak ise yüzde 53 oranında arttı.
16.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

6.2 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 6.2 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.