Tabletler ne zaman dağıtılacak? MEB 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu!
Tabletler ne zaman dağıtılacak? MEB 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu! Ücretsiz tablet başvuru formu uzaktan eğitim sürecinde bazı belediyelerin tablet dağıtımı için harekete geçmesinin ardından erişime açıldı. Online eğitim ile birlikte bilgisayarı olmayan öğrencilerin derslere erişimini sağlamak amacıyla devletin 500 bin tablet dağıtımı yapacağını açıklayan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, tablet verilecek öğrenciler için kriterleri belirlediklerini ve okullar aracılığıyla tabletleri dağıtacaklarını ifade etti. Peki, Tabletler ne zaman dağıtılacak? 500 bin tablet başvurusu nasıl yapılır? Ücretsiz tablet başvuru formu var mı? İşte Devlet tablet dağıtımı 2020 başvuruları ile ilgili bilmeniz gerekenler...
20.10.2020 Gündem
Bakan Selçuk açıkladı! MEB ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman yapılacak? Tablet bilgisayarlar ne zaman, nasıl dağıtılacak? (MEB tablet başvurusu)
Bakan Selçuk açıkladı! MEB ücretsiz tablet dağıtımı ne zaman yapılacak? Tablet bilgisayarlar ne zaman, nasıl dağıtılacak? (MEB tablet başvurusu) Ücretsiz tablet ve bilgisayar başvurusu detayları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Uzaktan eğitim süreci ile birlikte MEB yurt genelinde ihtiyaç sahibi öğrencilere ücretsiz tablet dağıtımı yapacağını açıkladı ve Acun Ilıcalı ile birlikte Haydi Şimdi isimli tablet kampanyası düzenledi. Acun Ilıcalı ve MEB tarafından Haydi Şimdi sloganıyla başlatılan bilgisayar kampanyasının detayları açıklanmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 500 bin tablet dağıtılacağı açıklamasını yaparken, Milli Eğitim Bakanı ziya Selçuk da tabletlerin ne zaman ve nasıl dağıtılacağına dair detayları paylaştı.
6.10.2020 Eğitim